senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 var midir tavsiye edebileceginiz birileri hobi olarak calmaya yetecek kadar ogretecek bir tanidiginiz/bildiginiz lan gavat bending oyle mi yapilir aha boyle yapilir diyecek biri rockstar olma yaslari bizden gecti artik zaten de. hobi olarak evde caliyorum, ama calimimi ilertebilecegim, neyi yanlis yaptigimi neyi nasil yapacagimi gosterecek birileri olsa guzel olurdu. alalim tavsiyeleri, bu arada cok ucup kacmaniza gerek yok. teoman'in gitaristinden egitim almasam da olur, bir iddam yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 lan gavat bending oyle mi yapilir. ben derim sana arada forumdan. Boşa para verme, çalmayacaksın yine. nothingelsmetırs filan öğren. Kızlara o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 neden böyle bir mesaj yazdım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 senko said: var midir tavsiye edebileceginiz birileri hobi olarak calmaya yetecek kadar ogretecek bir tanidiginiz/bildiginiz lan gavat bending oyle mi yapilir aha boyle yapilir diyecek biri rockstar olma yaslari bizden gecti artik zaten de. hobi olarak evde caliyorum, ama calimimi ilertebilecegim, neyi yanlis yaptigimi neyi nasil yapacagimi gosterecek birileri olsa guzel olurdu. alalim tavsiyeleri, bu arada cok ucup kacmaniza gerek yok. teoman'in gitaristinden egitim almasam da olur, bir iddam yok zaten. selimiye stadında her perşembe 22.00'de maç yapıyoruz, gelmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 eksik olursa msj at kaleye gecmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 şöyle bir arkadaşım var. kendisi bu yaşa rağmen en iyilerden biri dediğim kişilerdendir. istediğin tarza göre eğitim verir. iletişime geç derim https://www.facebook.com/barisbeniceofficial?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 olm ders veren arkadaşım da var dur bakayım nerede oturuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Rasmon said: olm ders veren arkadaşım da var dur bakayım nerede oturuyodu. öğrensene bi sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar