zgrw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu gün 23.30 da (1.5 saat sonra) kanal d de akıl oyunları var , tv de ilk dio . Herkes izlesin , kaçırmayın çok güzeldir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 heyecan ile arama unutulmuş :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cidden :) Akıl Oyunları gerçekten çok güzeldir tavsiye ederim bende...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=109355 :)[signature][hline]Beş Hececiler
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Bellow, 24 Ocak 2005 22:10 tarihinde demiş ki: heyecan ile arama unutulmuş :) unutma deilde aslınad :) 1.sayfadaki topiclere baktım , olmayınca ikinci sayfada da yoktur demiştim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ama sen konuyu açtığında diğer konu 6 7 topic aşağıdaydı :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 muahua gözümden kaçmış demekki :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar