Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 'Da çalışmış olan var mı daha önce? Merak ediyorum, düşünüyorum bir yandan bir teklif var. Yazılımcılarla dolu patiye şunu sormak saçma gelsede şansımı deneyeyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Turkcell'de ben bi dönem çalışmıştım ama IT'de operasyon tarafındaydım. Kurumsal Satış'ı bilmiyorum ama şirket hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Daha sen sormadan söyleyeyim Turkcell gerçekten çalışanına değer veren bana göre piyasada çalışılabilecek birkaç şirketten birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Anladım, doğal olarak kurumsal satış olduğu için çalışırsam çözüm ortağında yani bayiisinde çalışacağım ama onlarında standartlarını yüksek tutuyorlardır sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bildiğim kadarıyla öyle hatta Turkcell her yıl bireysel ve kurumsal satışta çalışanların hepsini toplayıp Antalya'ya falan götürüyordu tabii Ciliv döneminde öyleydi ama şuan nasıl emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bildiğin satışçı olm, ister alarm sat ister şirkete sim, konsept aynı, şartlar aynı gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 universiteden mezun olduktan sonra yakın bir arkadaşım girdi, çok memnundu. satışta çalışabileceğin en iyi şirketlerden biri tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Beni de alırlar mı, ben de geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Anladım. Şuan mevcut bir işte çalışmasam direk girip deneyeceğimde durum gereği başka fikirleride bekliyorum gençler. Mevcut işimden artısı araç olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Turkcell i bilmem de digiturk kurumsala falan girersen ana avrat soverim. Turkiyenin en pic pazarlama yapan firmasi olabilir digiturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 dreagloth said: bildiğin satışçı olm, ister alarm sat ister şirkete sim, konsept aynı, şartlar aynı gibidir. Araç ve şirket faktörü var işte. Şuan memnunum işimden aslında ama satış baskısı darladı biraz, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Esh said: Turkcell i bilmem de digiturk kurumsala falan girersen ana avrat soverim. Turkiyenin en pic pazarlama yapan firmasi olabilir digiturk. Aradılar iş görüşmesi diye orada bile sövdüm ben ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bu turkcell en son battıydı heralde dimi Turkcell nasıl batar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 nasıl batmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 karamemet batınca tmsf el falan koyduydu öyle hatırlıyorum yani biri aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 it kısmı güzelmiş baya, staj falan patlatmak isterdim ben orda. google dublin de çalışan biri turkcell it sinde çalışmış 1-2 yıl, baya övmüştü orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 batmadı sadece sahibi belli değil ingilterede tahkimde türkle yabancı ortak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 pontipati said: it kısmı güzelmiş baya, staj falan patlatmak isterdim ben orda. google dublin de çalışan biri turkcell it sinde çalışmış 1-2 yıl, baya övmüştü orayı. Sanırım tanıyorum onu yalnız sırf o değil onun gibi bir sürü isim Turkcell'de çalıştıktan sonra epeyi güzel yerlere transfer oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar