Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Kurumsal Satış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
'Da çalışmış olan var mı daha önce?

Merak ediyorum, düşünüyorum bir yandan bir teklif var.

Yazılımcılarla dolu patiye şunu sormak saçma gelsede şansımı deneyeyim dedim :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Turkcell'de ben bi dönem çalışmıştım ama IT'de operasyon tarafındaydım.

Kurumsal Satış'ı bilmiyorum ama şirket hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Daha sen sormadan söyleyeyim Turkcell gerçekten çalışanına değer veren bana göre piyasada çalışılabilecek birkaç şirketten birisidir.
Mesaj tarihi:
Anladım, doğal olarak kurumsal satış olduğu için çalışırsam çözüm ortağında yani bayiisinde çalışacağım ama onlarında standartlarını yüksek tutuyorlardır sanırım?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla öyle hatta Turkcell her yıl bireysel ve kurumsal satışta çalışanların hepsini toplayıp Antalya'ya falan götürüyordu tabii Ciliv döneminde öyleydi ama şuan nasıl emin değilim.
Mesaj tarihi:
Anladım.

Şuan mevcut bir işte çalışmasam direk girip deneyeceğimde durum gereği başka fikirleride bekliyorum gençler.

Mevcut işimden artısı araç olacak sanırım.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

bildiğin satışçı olm, ister alarm sat ister şirkete sim, konsept aynı, şartlar aynı gibidir.

Araç ve şirket faktörü var işte.

Şuan memnunum işimden aslında ama satış baskısı darladı biraz, bilemedim.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Turkcell i bilmem de digiturk kurumsala falan girersen ana avrat soverim.

Turkiyenin en pic pazarlama yapan firmasi olabilir digiturk.

Aradılar iş görüşmesi diye orada bile sövdüm ben ahaha.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
pontipati said:

it kısmı güzelmiş baya, staj falan patlatmak isterdim ben orda. google dublin de çalışan biri turkcell it sinde çalışmış 1-2 yıl, baya övmüştü orayı.

Sanırım tanıyorum onu yalnız sırf o değil onun gibi bir sürü isim Turkcell'de çalıştıktan sonra epeyi güzel yerlere transfer oldu :)
  • Yeni Oluştur...