tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 sanssizsansli said: Ne alaka lan tırrık :D zaten içeriği abartılı oluyor onca gay vs var bunlar gibi değiller baya da hoşnutsuzlar. Demiştim önceden bundan bahsediyodum. ne kadar baskı o kadar tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 dasBock said: vivavale said: RamsesII said: sanssizsansli said: tiLi said: sanssizsansli said: gerçekten onurlu bir yürüyüş olmuş https://www.facebook.com/100004723484969/videos/453144154853030/ 10 dakkada uçmuş link. neydi bu? şunun videolusuydu pussy lickingli falan https://pbs.twimg.com/media/CImYbYqWIAEerpB.jpg:large Türkiye olamaz abi bu, no way abi tr'de olmaz diyosunuz da arkada kardeşler kebab mı yazıyo bana mı öyle gözüküyo o_O yahu diyorumya fizurağa işte orası, bizim evin az yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 naptılar soyunup göbek mi attılar? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Vay amk neler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ne biliym ben yoktum. videoda işte soyunup oynasıyolar millette alkıs falan tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Laurelin said: Turkiye gayet, insanlarin canina tak ettirdiler bugun. Bu aksamki partilere karisan yok allahtan, aksama kadar cihangirde kutlamis millet devlet fasizmi yuzunden. ortamlar fenadır orada şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 AKPli LGBTlere öbür threadde gülüyoruz ama türbanlı lezbiyen tutarlılık ve liberallik sembolü? topkek. "god"dan önce allah ibneler ölsün istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yumy said: Ben bu ISIS'in öldürdüklerinin gay falan olduğuna inanmıyorum artık. Öyle bir yerde kim nerden nasıl belli eder lan gay olduğunu bu kadar sık. Zaten infaz edecekleri bir kaç kişiyi küçük düşürmek için gay diyip atıyolardır işte millete de gözdağı olsun asdf haberde ayziyor, tuzak timleri kurmuslar flirt edip karsilik verenleri yakalamak icin TOTALLY NOT GAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kondu mu bilmiyorum şu çok iyi http://i.imgur.com/9qr187N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 seneye yuruyuse esekler de katilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Tamam işte onu diyorum, bizim elimize geçen haberi oradaki insanlar bilmiyor mu? Kalkıp da öyle bir ortamda tanımadığı etmediği flirt eden bir adama yavşayacak bu kadar salak çıkmamalı. Rewendor'un dediği gibi işte ya yok tuzakmış teammiş hikaye, mahalleli sevmediği birinin adını çıkarsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 aquila said: seneye yuruyuse esekler de katilsin. LGBTi-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 essek topluma kendini kabul ettirmis bi karakter. onur yuruyusunde isi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 LGBT'nin after partiye de dalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 keşke orgy cevirselerdi de homofobik çomarlar erekte olup kudursaydı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Cok eglendik cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 karsi catida sniper var, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Akşam cihangir fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 long awp low hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 dasBock said: vivavale said: RamsesII said: sanssizsansli said: tiLi said: sanssizsansli said: gerçekten onurlu bir yürüyüş olmuş https://www.facebook.com/100004723484969/videos/453144154853030/ 10 dakkada uçmuş link. neydi bu? şunun videolusuydu pussy lickingli falan https://pbs.twimg.com/media/CImYbYqWIAEerpB.jpg:large Türkiye olamaz abi bu, no way abi tr'de olmaz diyosunuz da arkada kardeşler kebab mı yazıyo bana mı öyle gözüküyo o_O http://www.youtube.com/watch?v=QW403ju_aiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bi tane toma biraz ıslatsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 oha ışık hızıyla kaldırıyolar yalnız vidoeları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Vidyo isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar