Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 said: A series centered around a group of football players and their families, friends, and handlers. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEwODQ1MTMxOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjg1NDY3NTE@._V1_SX214_AL_.jpg http://i.imgur.com/2ecnqls.jpg http://i.imgur.com/ocwAnU1.jpg Bi 10 dakika bakabildim ,hoşuma gitti dizi. Şu yoklukta cok cok iyi oldu böyle bir dizi. Dwayne reis emekli NFL oyuncusu olarak manajerlik fln. yapıyor galiba. Entourage tarzında bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 çerezlik izlenir. "oha adamlarda ne para var, vay vay ortamlara bak" fln demelik dizi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 şimdi bunda bol bol da sex olur heeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben izlemiyorum böyle diziler. moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 dreagloth said: şimdi bunda bol bol da sex olur heeaa ilk bölüm izlenimim, dizi spor arabalar ve sex üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Su dizi gun gectikçe guzellesiyor ama su 10 bolum Furyasina kapilmis olmasi cok kotu ya. Boyle bi dizi en az 20 bolum olmali ki birseyler ifade etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Red said: ben izlemiyorum böyle diziler. moralim bozuluyor. senin bozuluyosa biz napalım lan. caddede oturup 300klık mersoya biniyosun. tinderdan 96lı kızları patpatlıyosun. üstüne artan vaktinde saatlerce oyun oynayıp goygoy yapabiliyorsun. fakirler isyan çıkarırsa diye hedef gösteriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 aquila said: hayir. sen neden bu kadar negatifsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ben negatif degilim, siz hep haksizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Fena değil ilk sezonu izledim şimdi. İkincisi de geliyormuş. Bi entourage değil tabi ama o kadar goygoy değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 3. sezon onayını da kapmış ilk 2 bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar