deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben 1 senedir falan okuldaki ofiste cactus VPN kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Fakat macbook pro'da ne alakaysa VPN'i başlattığım anda internetten düşüyorum ve okulun kendi DNS'i google DNS'e dönüşüyor (okulda DNS değiştirince internete bağlanılamıyor malum). Cactus VPN'le internete bağlanmayı ne zaman denesem bu olay oluyor ve DNS'i default'e alıp wi-fi'ı da kapatıp açmadan tekrar internete bağlanamıyorum. Çok salakça anlattım ama durum da salakça, olay örgüsünü oturtamadım kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 www.cabukvpn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 in çabuk, we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben aynı sorunun değişiğini Windows ve tunnelbear ile yaşadım. Bağlanmam için el ile dns otomatik al seçip sonra vpn açmam gerekiyordu. Yoksa dns değişik bir şey kalıp bağlanmıyordu. Windows update ile çözdüm. Vpn'in kullandığı net framework şeyleri update olunca geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 O aynı sorun değil ren... ARkadaşın sorunu okulun engeli... Bunuda tabiki cVPN ile aşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bir gün kendimi editor'e emanet edicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ben de bir gün ciddi cevaplar alacağım sldfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Masticore said: Bir gün kendimi editor'e emanet edicem... hepsini bir anda verme abi parca parca ver alabiliyorsa sonrasini dusunursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 lan imajı yanlış yere koymuşum haha şimdi gördüm abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar