deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben 1 senedir falan okuldaki ofiste cactus VPN kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Fakat macbook pro'da ne alakaysa VPN'i başlattığım anda internetten düşüyorum ve okulun kendi DNS'i google DNS'e dönüşüyor (okulda DNS değiştirince internete bağlanılamıyor malum). Cactus VPN'le internete bağlanmayı ne zaman denesem bu olay oluyor ve DNS'i default'e alıp wi-fi'ı da kapatıp açmadan tekrar internete bağlanamıyorum. Çok salakça anlattım ama durum da salakça, olay örgüsünü oturtamadım kafamda.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben aynı sorunun değişiğini Windows ve tunnelbear ile yaşadım. Bağlanmam için el ile dns otomatik al seçip sonra vpn açmam gerekiyordu. Yoksa dns değişik bir şey kalıp bağlanmıyordu. Windows update ile çözdüm. Vpn'in kullandığı net framework şeyleri update olunca geçti.
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 O aynı sorun değil ren... ARkadaşın sorunu okulun engeli... Bunuda tabiki cVPN ile aşıyoruz.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bir gün kendimi editor'e emanet edicem...
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ben de bir gün ciddi cevaplar alacağım sldfkj
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Masticore said: Bir gün kendimi editor'e emanet edicem... hepsini bir anda verme abi parca parca ver alabiliyorsa sonrasini dusunursun...
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 lan imajı yanlış yere koymuşum haha şimdi gördüm abv
Öne çıkan mesajlar