Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 öyle de 2x yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sostizm'in bir günahı yok ki :D zaten yol için üst limit ben 50dk verdim. bu şekilde 38dk sürüyor toplu taşıma ile. şu an istanbulda günde ortalama 3.5 saat yolda kaybediyorum. o yüzden 40dk bir şey değil :D yakında arkadaşta var o yüzden de biraz oraya kaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 metabolizma yavaşlayınca 40 dk çok gelir. Ben trafiksiz çevre yolundan işime 15-20 dakikada ulaşıyorum. Trafikte 30-40 dakika sürüyo kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 hatta izmirden ayrılırken havalimanına yanaştığımızda taksici üç araba gördü ve isyan etti, resmen işkence bu nedir diye? taksiden inince sadece birbirimize baktık eşimle ardından kahkahayı bastık tabi. sayın patiler lütfen trafik gibi konulardan bahsetmeyelim izmir için :D yok işte abicim, gayet ferah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Esh said: Balcovada da milleti "JEOTERMAL BU SICAK SU BEDAVA" diye kerizliyolar da oyle hype oldu. bilezik gibi geçiyorlar yalnız jeotermal ısınma bedelini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Balcovada sikilirsiniz bari kopek sahiplendireyim sana :) kucuk irk, 1 yas civari cok yakisikli bi oglan var dusunurseniz :) not: telefonun azizligine ugradim yani sikilirsinizi noktasiz anlayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 RamsesII said: bilezik gibi geçiyorlar yalnız jeotermal ısınma bedelini... her tarafi bilezik olsa kac yazar balcovada kisin en soguk gunlerinde penceresi kapali ev goremezsin..-din en azindan- o luxu dogalgazla yasamak icin 2-3 000 net odemen lazim gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 izmir emlakcısı gibi konusmussun. soylediklerinin tamamı yanlıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bana da biraz sikis gibi geldi o kisin pencere acip oturmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 kış günü pencere açık oturmak gibi fanteziler barındırmıyor bünyem. barındırıyor mu yoksa ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 izmir'in en soguk gunu 2 hafta suruyor diyenlere inanmayın, izmir kısın buz gibi. hele ruzgar varsa evden cıkmayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 jeotermal iyi ya, bina sıcacık oluyor.çık kapının önünde otur, evde yakamıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 toggie said: izmir'in en soguk gunu 2 hafta suruyor diyenlere inanmayın, izmir kısın buz gibi. hele ruzgar varsa evden cıkmayın zaten. hava sıcaklığı 3 ay düşük olur dediler, 2 hafta demedi kimse hakkını yemeyelim izmir insanının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sana dememiş olmaları durumu degistirmiyo ki :) dogalgazı olmayan evleri gezdiren birkac emlakcıyla tanısman gerek. balcova'daki termal durumu istisnai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Karşıyaka da bu ay Şubatta sanırım 180 lira doğal gaz faturası yatırdım. Diğer aylar 70-80 yani İstanbul ile karşılaştırılamaz. Ama sabahları ayazı fenadır dondurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 İstanbulda üşümemek için 250-300 den aşağısı kesmiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Al işte bayram için şimdiden izin alanlar direk iş çıkışı yola çıkmış, tem kilit 1.5 saatte 15km gidemedik... Lanet olası zombiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 You're not in the traffic. You're the traffic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Servis kullanıyorum özellikle dikkat ediyorum fakat diğerleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Sizin firmanın aldığı ihaleyi iptal etmişler... Şimdi nolcak? Metroya yine beleşe binecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bir Ankaralı olarak kendini en çok memleketinde hissedeceğin ilçeye yerleşmişsin tebrik ederim, her taraf AVM yabancılık çekmezsin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar