RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ebu veys: selam Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: Pardon tanıyamadım ebu veys: adım bülent ebu veys: gayim Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: olm Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: xtirin gidin Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: manyakmısınız lanm ebu veys: ciddiyim Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: ben seni ne ara ekledim yaa ebu veys: siz msn nizi açık unutmuştunuz ben ekledim kendimi ebu veys: kusuruma bakmayın Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: Ne zaman nerde ebu veys: bugun ümraniyede bir cafeye girmiştim. igdaşa yakın bir cafeydi ebu veys: yaş kaç acaba Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: sanane ya Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: ok ben bulurum seni Redall İstanbula gelmiştir ve hazırdırrr eveeet Redall: Allahım yarabbim hep beni mi bulacaksınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bu olaydan önce direk mail atmıştı onu okudum ordada gayim felam diyordu bunuda görünce kafayı yedim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ehe yüzsüz e bak kendine eklemiş...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ebu veys: adım bülent ebu veys: gayim ebu veys: ciddiyim ehuhehehe burası iyiymis[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Tam yüzsüz erif ya ben bulurum seni dedim direk oturumu kapattı beni bi görse zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hoşlaşmış adam senden.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 heheh blocklasaydın msn den[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: fordcus, 24 Ocak 2005 13:09 tarihinde demiş ki: hoşlaşmış adam senden. ahahaha:D yok bulaşmayacan böylelerine arkasında bir ordu kendi gibiler vardır. Sen en iyisi salla bunu...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yok abi online olsun ben ona bi resmimi göndercem ondan sonra taş fırın erkeği olmazsa banada Redall demesinler[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ahaha çok komik ya benim de böyle bi olayım var.Mahallenin varoş cafesindeyim.Msnde kızarkımla(normal ark) konuşurken mahallenin hedehödö hanzo kıroları bastı çevremi -Emrah bu X kim bu X kim?(abazaca) Ben-ya arkadaş işte. Hede-Ulan sen yok musun seen? (bu arada mesaj gelir Emraaaah neden cevap vermiyosun neyin var) (Ben düşünürüm ulan bi xtrin gidin)10 saat yanımda dururlar ota b.ka karışırlar ve ben en sonunda başka yere otursanıza deme cesaretini gösteririm.Sonra; -AAA gızla gonuşçak biz yalnız bırakalım. Bu sırada açtım moral 0 uyuz oldum Ya pardon mallar bastı burayı da filan.Neyse saat doldu çıktım aptallıktan unuttum açık.Bu abaz herif gitmiş açmış benim msni bide bu tipler kendilerini böle çok çekici insanlar sanarlar bilirsiniz.Böyle kızları hemen tavlayacaklarını sanarlar.Demiş ben hödö Y de oturuyorum sonra 3-4 gün önce gelmiş bana ahkam kesiyo gel Emrah bi yanıma ama bana doğruyu sölüceksin.Tamam dedim ondan sona gelmiş bana diyoki sen Z(kız ark)ı tanıyomusun(ad soyad birlikte!) sen nerden tanıyosun dedim sen söyle dedi aranızda bişey varmı!!!Ben yine uyuz oldum dedim msnimden girdiniz değilmi!!Oda hayır ben bu kızla Maltepe'de tanıştım ben inanmadım aptala tabi akşam eve gittim girdim msn e sordum kıza hede diye bi adam benle konuştu ben de dedim bırak o ameleyle bida konuşmıcaksın.Öyle yani sakın ama sakın unutmayın![signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Böylesini çok iyi döversen bir çok gay olan arkadaşı da bu yoldan geri dönebiliyorlar.Bir karıncayı öldür diğeri cenazesine gitsin mantığı gibi birşey.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 harbi yuzsuzmus herif[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 allahın gayleri ya :) tamda adamını bulmuş :P[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bari sora listenden attın mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 death mi detah mı? löl.[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 löl =D[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ahah :) geçmiş olsun :P[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eyvallah de geç hocam.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 apuahhahahah olm bu kadar olru ancak yaaa ben geyim :) ehauhea[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bold göz bozuyor[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sende de var ona karşı bişiler hani yeme şimdi bizi :P dişi köpek kuyruk sallamasa erkek koşmazmış peşinden.. dişi köpek? ama...[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla tatildeyken..cafelere gelen ve msn i açık unutanlara yaptığım gibi yakalarsam msn i feci atlarım...tüm listeyi silerim....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gayim ciddiyim eheh bu ne ya:)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: lancelotdulac, 24 Ocak 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Böylesini çok iyi döversen bir çok gay olan arkadaşı da bu yoldan geri dönebiliyorlar.Bir karıncayı öldür diğeri cenazesine gitsin mantığı gibi birşey. Hehu çok bilimsel yaklaşmışsın duruma :D[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: eraygnr, 24 Ocak 2005 13:07 tarihinde demiş ki: ebu veys: adım bülent ebu veys: gayim ebu veys: ciddiyim "türküm doğruyum çalışkanım" gibi ahuaha[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar