Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 evet icinden cikilamiycak bir pislige saplanmis durumdayim, patide sosyal medya ile hasir nesir olan ve meslegi bu olan cok insan var birde burdan fikir aliyim dedim problem su 3 yerli, 3 yabanci, birbiri ile ayni sektorde olan (waikiki vs H&M gibi) firmanin takipcileri uzerinde bir anket yapilmasi gerekiyor. simdi bastan bu bir yerli bri yabanci firma idi ama cok sevgili danismanima bu isin cok zor oldugunu, hicbir firmanin sayfasinda boyle bir anket yayinlamiycagini anlatmaya calismama ragmen ustune sanki mezun olmami istemiyormus gibi 3 yerli, 3 yabanciya cikarmami istedi. anketimin orjinal halinde herkes takip ettigi firmayi yaziyordu ve yuksek lisans duzeyi icin yeterliydi bu (ki kendi olcegimi olsuturucak yetiye sahip olmama ragmen "doktora duzeyi o, yuksek lisansta juri kabul etmez, hazir olcek al" diye engel olmusluklari var) ama kendini harvard sanan okulum icin tabiki bu yeterli degildi. hocama isin ne kadar zor oldugunu anlatmaya calissamda aylarca surundurdukten sonra benim HIIIIIIIIIIIIC aklima gelmemis bir cozum buldu "o firmanin paylasimlarini likeliyan herkese anketi tek tek mesaj at" hani spam filtrelerini ve others box gibi bu isleri onleyen engelleri gectim bunun herhangi bir ihtimali olabilirmi? hocam geri adim atmiyor kesinlikle ve bu sekilde olucak diyor, ya yeni konu secip bastan yazicam tezi yada birakicam komple okulu. Veya benden gercekte beklenen sey gibi turk akademisinde herkesin yaptigi boku yapip parayla adam tutucam yada oturup kafadan kendim doldurup hile hurda ile akademik etigi ayaklar altina alarak bitiricem. haydi buyrun puzzle size, isi sosyal medya uzerine olanlar bir yorum yaparsa ozellikle sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 off topic bu tezde anket furyasını kim başlattı önceden adam gibi veri analizi yapılıyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Veriyi nerden buluyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 faaliyet raporlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 fake anket sun kafana göre. Kanıt isterse de 10 15 tanıdığın kişinin mesajlarının ss ını alırsın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hocaya oldu canım deseydin gogo fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 aynen fake yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 "o firmanin paylasimlarini likeliyan herkese anketi tek tek mesaj at" Bunu cidden dememiştir bence. Yani demesin. Lütfen. Dememiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mesajda demedi, email at dedi birde :P ben gene yumasatarak yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 dm'den yuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hocanın istek git arkadaşına sor bakalım facebook'tan ne düşünüyomuş der gibi yalnız. gerçekte istediği ise ise h&m'den izin alıp mağaza içinde & kapısında durarak müşterilerine anket yapman. facebook'a para yatırıyor lan adamlar, senin anketi niye yayınlasınlar karşılıklı reklam&barter olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 twitterda mentionla firmalari, anketi de ilistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben baya çözüm sundum google docs anketi yapıp paticik ekşi forumtr donanımhaber kadınlarkulubü gibi yerlere sadece müşterilerin ankete katılması rica olunur ve twitter-facebook hesaplarınızdan screenshot veya linkini verin vs diye ki tr insanı yapar privacy kavramı yok pek onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 paylasimlari likelayana gerek yok, takipcileri zaten gozukuyo, mass email basican iste. hoca oturup aramicak bu anketi dolduran gercekten takip ediyo mu diye zaten, edemez de bugun takip eden yarin etmez, BURASI SOSYAL MEDYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 türkiyede yüksek lisans doktora falan cıs, çok yanlış seçim. allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 aquila said: paylasimlari likelayana gerek yok, takipcileri zaten gozukuyo, mass email basican iste. hoca oturup aramicak bu anketi dolduran gercekten takip ediyo mu diye zaten, edemez de bugun takip eden yarin etmez, BURASI SOSYAL MEDYA! Nerden gozukuyor iste takipcile, waikikinin milyon takipcisi var, ben bunlarin maillarina nasil ulasicak siradan kullanici olarak? Magza onunde yapmak degil, internetten yapmami istiyor ki anketide internetten olusturduk. Sorularda o firmayi sosyal medyadan takip eden bir insanin yanitlamasi geeken sorular, dm ile filan olucak is degil veya mass email ile cunki direk spam a giricek o kadar hacimde ayni mesaji yollamak. Mention ile denenenilir sanirim ama zor o sekilde yeterli sayi yakalamak. Twitter konusundada cahilim baya bide, hic hesabim bile olmadi :P Hani baslangicta herkes kendi bir firma belirlesin ile yola ciktik, sonra bu sekle geldi. Bastan ogrencilere yaptiririz, dagitiriz filan deniyordu simdi ise otur ugras tek tek ulas o insanlara diyor spam filtrelerini hesaba katmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 yuzlerce binlerce gondericeksen her yerden iste, tutan tutacak, o olmaz, bu gitmez, su tutmaz diye research mu olur asdf. sen yapabildigin kadarini yap, gerisini yuce rabbim halleder, hadi hayirli ramazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Shean said: ben baya çözüm sundum google docs anketi yapıp paticik ekşi forumtr donanımhaber kadınlarkulubü gibi yerlere sadece müşterilerin ankete katılması rica olunur ve twitter-facebook hesaplarınızdan screenshot veya linkini verin vs diye ki tr insanı yapar privacy kavramı yok pek onlarda Oyle ispata filan gerek yok ama yapanin mutlaka 6 firmadan birinitakip ediyor olmasi lazim ve birbirine yakin olmasi lazim rakamlarin, abarti farklar olmamasi lazim. Googledocs ile yaptik zaten en rahati oda hani yapan insan bu 6 firmadan birini bile takip etmiyorsa zaten yalan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ya da bosver ya, waikikinin takipcilerine baktim da siktiret yuksek lisansi, doktorayi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Hediyeli anket uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 kuran dagit kapisinda, anketi de arasina sokustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Likelayanlarin fotograflarina bak. Onlar ile empati kur onlar gibi dusun sonra onlarmiscasina anketi cevapla. Cok disiplinli anabilim dali tezi de profit olur. Goreceksin sonuc da %99 accurate cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 markaların calıstıgı ajanslarla konusabilirisn, o sayfaları marka yonetmıo netiecede, sen ben gibi bi eleman var orda ıcerık falan paylasıo ıste. Onlarla temasa gecıp "bakın benım boyle bır calısmam var, yardımınız laızm help plx" dersen maillerini alabilirsin elemanların. yada parayla alırsın, satıolar. Maillerini aldıktan sonra, mass email basan şirketler var. Normalde sen basamıosun o kadar mail. Bu adamlara parayla "mailing" yaptırıyprsun, cüzi bişi isterler. İşin sıkıntı kısmı mailingden sonra başlıcak, cunku anketı doldurmayacak ınsanlar. Bunun için bi ödül koyman gerek, anketi doldurup geri dönen herkese çekilişe katılma hakkı, çekilişle tuvalet kağıdı uçak bileti falan ver. O zaman doldururlar Daha iyi bileni summonluyorum şimdi bisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 aquila said: twitterda mentionla firmalari, anketi de ilistir. şu olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Suark said: [list] [*] Firmaların paylaşmaması gereken özel bilgileri parayla satın al ✓ [*] Bu insanlara spam filtrelerini aşacak şekilde mass spam yolla ✓ [*] Saçma anketini kimse isteyerek doldurmayacağı için yalan bi hediye sözü ver ✓ [/list] Şeytanın avukatlığını yaptığı yetmiyormuş gibi bide şeytanın kendisini summonlamaya gitti adam. İnterneti nasıl dezenformasyon cehennemine çeviririz 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar