barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bardakci koyu temiz midir? Mavi bayrakli filan yazmislar ama merkez yakin baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bodrumda denize girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 gümüşlüğe yada tavşanlıya(tavşacıkmıyıdı) gidebilirsin çok güzel. Zaten 24 saat heryere dolmuş mantığı saate 1 kalkan araçlar var. Heryer yakın gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 onu bilmem de kol boyu kaziga hazir olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Suriyeliler Bodrum'a da dolusmus asdf. http://img.hurriyet.com.tr/_np/5068/30055068.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 orda girme, az ilerde tepe arkasında bitez var ( yürüyerek bile gidersin yani ) orda gir. Hem cok yakın hem temız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 barbu said: Bardakci koyu temiz midir? Mavi bayrakli filan yazmislar ama merkez yakin baya Oldukça temizdir (son gittiğimde öyleydi) ve Bodrum'a yakınlığı ile de çok iyi bir lokasyon alternatifidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Cok tesekkurler cevaplar icin. Baktim otellere de he else hep tahta uzerinden direk Deniz veya tas mevzusu var. soyle kuma ayak sokabilmek icin hangi taafina bakmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bardakçı güzeldi ama dediğim gümüşlük kadar falan değil. Daha yakın olduğu için daha kalabalık aynı zamanda yer bulana kadar 2 tur atıyorsun sahilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Araba kirala kissebüküne git maziya git. Osur kaydir yerlerde denize girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Torba'da casa dell'arte diye butik otelin plajı var. Fiyatı cok abartı degil. Gecen yaz mısır'dan kum getirtmisler bembeyaz. Kucuk ama super bi ortam var bence hatunla falan gidiyosan direkt orası aradıgın yer. http://www.casadellartebodrum.com/tr-index.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bi de bodrumda kumlu deniz: gumbet bitez karaincir akyarlar En gidilmeyecek yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Casa del arte iyidir, ama sezon ortasi yogunluktan sesten kafan sikilir torba sahilinde. Eylulde gideceksin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mandarin in ozel beach i var cennet koyunda ama gecirmasyon. Ama degebilir. Babylon isletiyo ismi juju. Dj leri bizde kaliyodu gece sezon, bi kere gitmeye vaktim oldu. Guzel mekan. Stephane pompougnac falan geliyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 toggie said: Suriyeliler Bodrum'a da dolusmus asdf. http://img.hurriyet.com.tr/_np/5068/30055068.jpg Bodrum merkeze inmadim ama herkes ayni seyi diyo istisnasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Torba'nın denizini sevmiyorum ben ama mekan muhtesem bence. Turkbuku'ndeki sımarıklık yok, her kosesinden kalite akıyor. Deniz tercihi yapacak olsam Turkbuku'nu tercih ederim ama su loca gibi bolumler yasaklandıktan sonra bile o insanlara katlanamıyorum. Ustelik ev kirası gibi fatura cıkarıyorlar. Daha uygun butce icin yahsi, ortakent iyidir. Merkeze uzak olması sorun degilse Turgutreis fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 toggie said: Torba'da casa dell'arte diye butik otelin plajı var. Fiyatı cok abartı degil. Gecen yaz mısır'dan kum getirtmisler bembeyaz. Kucuk ama super bi ortam var bence hatunla falan gidiyosan direkt orası aradıgın yer. http://www.casadellartebodrum.com/tr-index.asp geçen sene ordaydım mükemmel diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 spompas said: toggie said: Torba'da casa dell'arte diye butik otelin plajı var. Fiyatı cok abartı degil. Gecen yaz mısır'dan kum getirtmisler bembeyaz. Kucuk ama super bi ortam var bence hatunla falan gidiyosan direkt orası aradıgın yer. http://www.casadellartebodrum.com/tr-index.asp geçen sene ordaydım mükemmel diyebilirim. Abi iyiymis de 4700tl 6 gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 orada kalmayacaksın plajından faydalanacaksın. biz mi ogretelim bunları sana. bu arada bayram tatili icin bodrum dusunuyosanız vazgecin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Iki oda tutulacak ve Bir kisi tek kalacak. Cok 1 kisi icin o fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bayramdan 1 hafta once. Aslinda fethiye istiyordum da yer yok iyi otellerde. Cok pahali kalan iyi otel odalari da. Kas a sadece dalis icin gittim. Herkes tatil icin de oneriyor ama tastan denize filan girmek.. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 En temiz su cakil tasli denizde oluyo ama. Cesmeyi istisna birakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 babakale gülpınar (çanakkalede bunlar) taraflarında akliman vardır.Gizli saklı kalmış bir yerdi önceden.Mavi bayraklı bir plaj.Bembeyaz kumlar (öyle kum yok abi ipek gibi), nefis deniz. Tavsiye ederim plaj manyaklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bodrum denizinde kraken var, dikkatli yuzun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ya sogudum bodrumdan resmen. Kas nasi kas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar