Litminov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Daha birkaç gün önce aldığım h81m-p33 anakartin lani bugün çalışmıyor. Neden çalışmadığını anlamadım gece gayet normaldi kapattım bugün açtığımda lan görmüyor. Lan kablosunu başka bir bilgisayara taktım çalışıyor. Kabloda bir sorun yok. Ağ ve paylaşım merkezinde hiçbir ağa bağlı değilsiniz yazıyor. Lan girişi bozulmuş mudur? Neden böyle birşey oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lan ışıkları yanıyormu peki taktığın yerde ? ve ne renkler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ac kapa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 driver sil yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Lan ışıkları çalışmıyor aç kapa yaptım format attım hiçbiri olmadı modemde de lan ışığı da yanmıyor. Driver deneyeceğim şu an ama bir farkı olacağını sanmıyorum nıye böyle oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 tmm tahmin ettiğim olay ozaman bios ta onboard LAN ON yapcaksın şuan kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Driver denedim, biosta onboard lan ile ilgili ne kadar şey varsa enable ettim, sonra bios ayarlarını default yaptım hiçbiri olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 üfle bi soketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bazen oluyo bu. Benim anakartta da olmustu. Herseyi denedim. En son gidip 5$ a lan kart alip rahat ettim. O kadar stres yaptigima degmedi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 PSU çok eski ve dandik acaba ondan mı olmuştur diye düşünüyorum ya da vpn kullanıyorum her gün 1-2 saat vpn ile bağlanıyorum belki o etki etmiştir dedim ama sanmıyorum format atınca düzelmesi gerekirdi öyle olsa. Ben de Ethernet kartı almayı düşündüm ama onboard lan bozuk olunca aklım onda kalacak bu sefer bozuk anakartı kullanıyorum diye. Daha 1 hafta olmadı acaba iade mi etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 iade et direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Onboard lan çipin sizlere ömür. Anakart garanti değil direk iade yap. Geri verdikleri alışveriş çeki ile de git aynı anakarttan bir tane daha al. Ya da başka bir markaya yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Şimdi iade etmeye gidicem vatan bilgisayardan almıştım herhangi bir kıllık çıkarırlar mı? Birde sorunun neden kaynaklandığını bulabilseydim keşke yenisini aldığımda yine aynısı olursa diye düşünüyorum. Bu arada bilgisayarı açtığımda işlemci fanı çalışmıyor başta birkaç saniye duruyor sonra birden yüksek devirde gürültülü olarak çalışıp normale dönüyor bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 kıllık çıkarmaya çalışabilirler, ama hakkın yani geri adım atma. gerekirse olay çıkar her türlü alırsın. sorunu bulamazsın abi bozuk ürün yani iki kere üst üste bozuk çıkmaz büyük ihtimalle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Yarın gideyim en iyisi de ne alacağım o var. Hepsi h81 zaten 200 lira altının. Asus falan mı alsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lanli lunlu konusmazsan calisir belki, kibarca sok kabloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 abi 3 madalyan var daha ne istiyorsun anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lan mı? canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Shean said: abi 3 madalyan var daha ne istiyorsun anlamıyorum ki Onun ruhu balonlu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Sorunu buldum. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Meğerse Realtek PCIe GBE Family onboard LAN'ların hepsinde bu problem varmış pc deep sleep'e geçince kendini otomatik kapatıyor ama bilgisayarı açınca açmıyormuş. Tüm kabloları çıkardım BIOS pilini çıkarıp biraz bekledim sonra her şeyi geri taktım çalıştı. Aygıt yöneticisinden de uyku modunda kapatma diye ayarladım. Problem ortadak kalktı. Denemediğim şey kalmamıştı. Saatlerdir araştırıyorum, driver deniyorum, format atıyorum. Nasıl kafaya takmıştım bütün gün içime dert olmuştu ya rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Benim anakartın Lan çipi de Realtek , uzun süre uykuda kalıp , uyanınca problem olmuyor Lan bağlantıda. Belki driver-OS ile ilgili birşey olabilir seninki.Ben, Win 8.1 üzerinde 2014 driverlerını falan kullanıyorum sorun çıkmıyor kurduğumdan beri. Bir de anakartta Asus'u seçmek gerek bence.Driver desteği , sorunsuz çalışması , sağlamlığı falan diğer markalara göre 1-2 tık önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Valla Google'a daha realtek yazınca milyor tane sorun çıkıyor hepsi de aynı. Zaten bende de öyle ilk deep sleep'te bozulmadı. Bayağı bir deep sleep mode'a girmişti. Belki ürünler farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar