geffen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Cheester, 24 Ocak 2005 12:56 tarihinde demiş ki: vay bu resmı yakaldıysa iyi yakalmıs gerçek mi sandın resmi?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 . [Bu mesaj fedaykin tarafından 24 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ne yani tam güneş batarken güneş tutulması mı oluyor? bariz ynanmış resimle.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Eğerki oynanmamışsa resimle mükemmel yakalanmış bir foto...[signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 24 Ocak 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: fedaykin, 24 Ocak 2005 11:46 tarihinde demiş ki: Sakın bu deneyimleriniz son yıllarda kurban bayramının kış aylarına denk geliyor olmasından kaynaklanıyor olmasın. Peki yaza denk geldiği zamanlarda da yağmış mı? Ayrıca bu yağmur Kurban bayramı süresinde hangi ülkelerde yağmış, örneğin Suudi Arabistan'da da yağmış mı? peki neden son yıllarda kış aylarında olan kurban bayramının ilk 2 günü günlük güneşlikken 3-4 günleri yağmur yağıyor :D meseal diğer bayramları bırakın bu sene istanbul ilk 2 günü çok güzel bir hava varken son 2 günü soğuk ve yağışlı oldu. şimdi yine günlük güneşlik. ayrıca bizim büyüklerin söylediği yazın olsa bile yağarmış bu yağmur. e yağmuru falanda meleklerimiz ayarladğına göre biraz işi biliyolardır herhalde :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 mevsimsel bşi bence yaza denk geldiinde görcez[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 e hadi yagmur mevsimsel diyelim.. ilk 2 günki günlük güneşlik havada küresel ısınma değil mi :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tamamen şans diorm kurban bayramlarının ilk günü yaışlı olur ewt ama ne biliiim yaşadığıımız ülkede öle die tüm müslüman aleminin kurban bayramı yağışlı deildi heralde:)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Neymiş kurban bayramında hep yagmur yagarmış.Mesela ben yagmurun yagmadıgı kurban bayramı hatırlıyorum, o gün birileri tatildeydi sanırım yagmadıgına göre [Bu mesaj Sea_Witch tarafından 24 Ocak 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yani kurban bayramının son günleri yağarmış die bi idaa war :P yani bana göre o zmn bu tüm müslüman alemi için geçerli olması lazm[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ya abi gidin ilkokul çocuklarının bildiği yağmur oluşumu konusunu da dine bağlayarak olayın dibine vurdunuz artık bişi demiyorum. asinan bilmiyorum abi ama ediktir heralde =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu arada kesim yeri dediler şu dediler bu dediler..bahçesinde falan kesenlerer laf attılar da izlediniz mi bilmiyorum çankırı'da bir kesim yerinde 3km kuyduk olmuş ve insanlar 7saate yakın sıra beklemişler ve kesim yaptıkları yer tam anlamıyla çamur..adam haklı olarak isyan ediyor..evimin önünde kesseydim hem sağlıklı yerde keserdim hem de temiz kalırdım..suyum bezim her şeyim hazır olurdu diye..bazı şeyleri sadece lafta düzeltiyoruz..bu konuda üstümüze yok.. ayrıca şu dönüş yolu çilesini çeken arkadaşlarımız varsa geçmiş olsun diyorum inanılmaz bir kuyruk oluşmuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İnanmak ile bilmek arasındaki fark da zaten budur. Bir bilim adamının her kurban bayramından sonra yağmur yağar demesi için en azından son yüzyıllık yağmur verilerinin bulunması gerekir. İnanan insan için ise doğru olup olmamasının hiç bir önemi yoktur ve inancı haricinde hiç bir veriye ihtiyaç duymaz. İşte bu sebepten din ile bilim bir arada olamaz. Bu konuda bunun çok güzel bir kanıtıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yukardaki neden yagdırsınkı nasolsa temızlıyoz[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bizim türkiyedeki su tesisatını biliyo bozulursa falan diye :D abi benim hatırladığım bütün kurban bayramlarında yağmur yağdı. kendimce inanmam için hiç bi sorun yok. inanmayanlarda beni ilgilendirmiyor artık[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yağıyor işte karıştırmayın:) çok da iyi oluyor, kanı falan geçtim o dayanılmaz kokudan kurtarıyor beni o yeter. gerçi bu kurban diğerlerine göre daha iyiydi(diğerleri=benim hatırladığım son zamanın kurbanları). ne otoban kenarında kurban doğradıklarını gördüm, ne heryere kurban pazarı kuruldu. belediyenin zihniyeti de takdir ettim, neredeyse bütün araba yıkama yerlerini kesim yeri yapmışlar, yağmura gerek olmadı bu sefer:D basına da çok yansımadı bu sefer. yakınlarda bir kurban katliamı her gazetenin başsayfa haberiydi. düzeliyor yani[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tabi tabi ne demezsin bu arada kurban bayramında ölen insancığa çok üzüldüm..malum uygunsuz bir yere saplanan bıçak işini bitirdi adamın...ama hala cahiliz ibadet ederken b le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: fedaykin, 24 Ocak 2005 15:23 tarihinde demiş ki: İnanmak ile bilmek arasındaki fark da zaten budur. Bir bilim adamının her kurban bayramından sonra yağmur yağar demesi için en azından son yüzyıllık yağmur verilerinin bulunması gerekir. İnanan insan için ise doğru olup olmamasının hiç bir önemi yoktur ve inancı haricinde hiç bir veriye ihtiyaç duymaz. İşte bu sebepten din ile bilim bir arada olamaz. Bu konuda bunun çok güzel bir kanıtıdır. dünyanın yoktan var edilmesini, insan ve diğer canlıların yaratılmasını bilim açıklayamaz ama dünyanın neden döndüğünü, güneşinin içindeki He-Hi dönüşümlerini bilimsel olarak açıklamak mümkündür(dini kitaplarda bu gibi konulara sıkça değinilimiştir) inancı gereği inandığı şeyleri, bilimsel olarak düşünmeye çalışınca, insanın zihni bir yerde tıkanır(bknz: evrenin oluşumunu düşünmeye çalışmak, herşeyin yoktan varolmasını düşünmeye çalışmak) bu takındığı yerdede din devreye girer insanların bir dine inanma ihtiyacıda burdan doğar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 24 Ocak 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Açıklar açıklar. İşte herşeyin açıklaması: Masonlar bir alet icat etmişler hava durumunu kontrol ediyorlarmış. Ve kurban dönüşü millet trafik kazası geçirsin diye son 2 gün yağdırıyorlarmış. Yaa işte masonlar..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aslında bilim açıklıyor.Ama bir yerde bu kadar fazla rastlantı bir arada olmaz diyip onlara dine veriyor.Garip tabi[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eheh oda komik yaw.Düşün ole bi teknolojiye sahipsin ama yılda 2 kez kullanıosun.aaaaaa[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gezegenlerin sadece %0,01 ini kapladığı evrenin sahip olduğu teknoloji hakkındaki değerli! görüşleriniz nelerdir ? veya saniyede 10^3863... adet hidrojenin atomunun helyuma dönüştüğü yıldızlardaki teknoloji...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 veya insan ruhunu bilimsel olarak açıklamak mümkünmü yoksa insan sadece 2-3 kgden oluşan sinir ve et sistemi sayesindemi yaşiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Peki tanrı yokken o nasıl varoldu, onu kim açıklar derim iş tıkanır. Din de onu açıklayamaz, "o hep vardı" der işin içinden çıkar. Ancak bilim insanlarının bu şekilde bu böyle diyip veriye dayanmadan atma hakkı olmadığından onların "evren zaten hep vardı" deme lüksü yoktur. Ancak Pagan inancına sahip bir insanın bunu söyleme hakkı vardır ve o sebepten rahatlıkla der ki, "Tanrı denilen şey doğanın ta kendisidir ve o bir yaratıcıya ihtiyaç duymadan zaten hep vardır"[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o yüzden din var işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar