Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 fin şuan arapların elinde bu nefretini mazur görmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Elinde derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 isis'e katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 adam eğitim önemli demiş işte, onadamı karsı cıktınız lan? hpistermısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 This is pati.. Modern internet aleminin terimlerini yaftalamadan bırakırlar mı yeni gördükleri bir olguya. İlla ki birileri daha iyisini yapmış görmüş bilmiştir, yeni olaya da ilgi duyanlar köylü ve cahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.radikal.com.tr/turkiye/tubitak_o_yapmamistir_deyip_reddetti_almanlar_burs_verip_ogretmen_yapti-1169910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Hergele-i Tete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Aynı olay askeriyenin kullandığı telsizleri üreten bir türk firmanın da başına gelmişti. Siz ameriganlılardan iyi mi bilirsiniz deyip kapattırmışlar sdf Kısacası istemezükçüler her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bu adamın bazı analizleri cidden süper oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 "Demir ile altının suyu taşırma miktarı farklıdır" demek ne demek? Anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 1 kilo demir mi daha agir, 1 kilo pamuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Pamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Komodo said: "Demir ile altının suyu taşırma miktarı farklıdır" demek ne demek? Anlayamadım kütleleri eşitse farklıdır. belirtmediği için sezgisel olarak izleyenlerin çoğu eşit hacimde demir ve altın gibi algılar. bayağı, ucuz bi ted sunumu. özgüveni olması gerekenden çok fazla olan herifi aptal sırıtışlarla izlemekte olan seyircileri gösterdiğinde space tuşunu kırıp evin içinde bir tur attım anca kendime geldim. içimi burkan olaylara böyle tepki veriyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 altının yoğuğunlu 19 g/cm3 müş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Beğenmeyen daha iyisini yapsın. Eleştirmek kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 onu eleştirmek yerine daha iyi bir durum eleştirisi videosu çekmeliyiz çünkü eleştirmek kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 izleyenler niye gülüp alkışlıyo ki ağlancak hallerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 engin günaydına benziyor sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Anhora said: Beğenmeyen daha iyisini yapsın. Eleştirmek kolay. Tipik boş adam çıkışı. Olm bir şeyler eleştirilmeden nasıl daha iyisi yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 tamam önce eleştir, sonra daha iyisini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yalnız genelde elestırenle daha ıyısını yapan adam aynı adam olmuyor. eleştirmek için kusur gören göz yeterli, 3 yaşında çocuktada var yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 çoçuktata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 WaNTeD said: izleyenler niye gülüp alkışlıyo ki ağlancak hallerine kendilerini adamın anlattıklarından ayrı tuttukları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Yerinde ve güzel tespitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 neden kırık gibi konuşuyor diyordum, vejeteryanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar