Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Video Facebook linki Normalde pek birşey paylaşan biri değilim burda ama bu videoyu herkes izlesin istedim. Bundan sonra ülkeyi neden terk ettin diyenlere cevap olarak bu videoyu atıcam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Çok güzel anlatmış Emin Çapa. Paylaştığın için teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 siz aynı kişi değil miydiniz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 senle ben gibi kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 oha hepimiz karamuratiz modu baslamis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 senko anelor a küfretmiş ban lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 doğru konusmus bu arada. ek olarak, 8 sene ıcınde amerıka marsa gıdıp 2. cografı kesıf donemını baslatmıs olucak. Biz gene burda kalıp 5. dünya ülkesi olucaz. Halbuki para değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Dert para değil zaten. Zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 sakız oruç bozuyo mu ondan haber verin bırakın bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 biz hala türbanı tartışalım, askerliği tartışalım veya insanların hırsızlıklarını tartışalım... Bilime hiç gerek yok. Evlenme programları insanların daha iyi gelişmesini sağlıyor. Emin Çapa da bundan bahsetmiş. Eğer bunları biliyorsanız zaten izlemenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 adamın sunumu kötü ppt leş ses tonu irrite yani dünyanın mucizesini anlatsa dinletemez sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 sonuna kadar izledim adam vejetaryenmiş, et yemediği için böyle olmuş demek ki çok yadırgamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 konuyu çok dağıtıyor gibi geldi, bir de herkesin bildiği sorunları tek tek anlatmış. idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bu emin capa hype'i nereden cikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Fin said: adamın sunumu kötü ppt leş ses tonu irrite yani dünyanın mucizesini anlatsa dinletemez sorry. Adam senin halini anlatmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 psisiifft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ginaly said: Bu emin capa hype'i nereden cikti ya Adam bizden neden bi bok olmaz onu sesli söylemiş. İnsanların içinde olanı demiş işte. Ben evde eğitim vermek istiyorum mesela bebeme beni de cezbetti konuşması aynen beyle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 wastyrx said: Fin said: adamın sunumu kötü ppt leş ses tonu irrite yani dünyanın mucizesini anlatsa dinletemez sorry. Adam senin halini anlatmış işte neyse sonuna kadar izledim öyle gayet tırt kahve muhabbetini next tiere taşımış bi bor muhabbeti açmamış o eksik kalmış ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 şu videoyu izleyip yeni bişey öğrenen varsada gitsin imeceye başlasın ihtiyar heyetinden emekli olup kavimler göçüne falan geçsin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 wastyrx said: ginaly said: Bu emin capa hype'i nereden cikti ya Adam bizden neden bi bok olmaz onu sesli söylemiş. İnsanların içinde olanı demiş işte. Ben evde eğitim vermek istiyorum mesela bebeme beni de cezbetti konuşması aynen beyle diye Bu konusmasi ozelinde demiyorum. Cnnturkte ekrana cok cikmaya basladi, yazilar artti, ted talk falan. AMERIKANIN OYUNU MU YOKSA ya da hollandanin tsısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ahaha ya sus birader, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Fin said: şu videoyu izleyip yeni bişey öğrenen varsada gitsin imeceye başlasın ihtiyar heyetinden emekli olup kavimler göçüne falan geçsin ahah Kendi hazımsızlığını yayma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ince goren erkeklere bayilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Fin haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar