Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bozuk tablet düzeltme Tutorial

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Bikaç ay kullandıktan sonra bozulan android tabletleriniz bir ihtimal kurtulabilir :P.
Küçük bi casper tablet vardı bizim, başlangıç ekranında kalıp açılmıyordu. Home + volume tuşlarına falan basıp mavi ekrandan da hallolmuyordu. Neyse, casper tabletler için yapılması gerekeni yazayım, başka markalar için de benzerdir muhtemelen.
Gerekenler:
- boş sd card
- yazılım güncelleme dosyası

Bir sd cardı boşaltıp biçimlendirin.
Sonra şu adresten tabletin modelini falan girip uygun yazılımı indirin.
İnen rar dosyasında kurulum talimatı + dosyalar var, kurulum talimatı dosyası hariç kalan dosyaları biçimlendirilen sd card a atın.
Tablet kapalıyken sd cardı takıp home + volume down tuşlarına basılı tutup tableti açın. Bitti gitti (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yeni konu açmayayım dedim, yiğenin ipadi tamir ettirmek için aldım ekranı bir saniye açılıp sonra gidiyor.Teknik servisi aradım tamir ediyor musunuz diye, ipadler tamir edilmiyor dış müdahale yoksa 900 tl vereceksiniz kutusuz 6 ay garantili makina ile değiştirecez dediler.

Bana saçma geldi konu hakkında bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

yeni konu açmayayım dedim, yiğenin ipadi tamir ettirmek için aldım ekranı bir saniye açılıp sonra gidiyor.Teknik servisi aradım tamir ediyor musunuz diye, ipadler tamir edilmiyor dış müdahale yoksa 900 tl vereceksiniz kutusuz 6 ay garantili makina ile değiştirecez dediler.

Bana saçma geldi konu hakkında bilgisi olan var mı?

Şaka yapmıyorum.

Arkada apple logosunun olduğu yere avuç içinle sertçe 2-3 kere vur.

Aynı sorun bendede vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...