pontipati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bikaç ay kullandıktan sonra bozulan android tabletleriniz bir ihtimal kurtulabilir :P. Küçük bi casper tablet vardı bizim, başlangıç ekranında kalıp açılmıyordu. Home + volume tuşlarına falan basıp mavi ekrandan da hallolmuyordu. Neyse, casper tabletler için yapılması gerekeni yazayım, başka markalar için de benzerdir muhtemelen. Gerekenler: - boş sd card - yazılım güncelleme dosyası Bir sd cardı boşaltıp biçimlendirin. Sonra şu adresten tabletin modelini falan girip uygun yazılımı indirin. İnen rar dosyasında kurulum talimatı + dosyalar var, kurulum talimatı dosyası hariç kalan dosyaları biçimlendirilen sd card a atın. Tablet kapalıyken sd cardı takıp home + volume down tuşlarına basılı tutup tableti açın. Bitti gitti (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 mağara soğuk muydu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Terazine dıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Dediğini yaptım. Bütün verilerim, iş anlaşmalarım gitti. Dava edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 android tablette is anlasmasi..peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 format atılıyor tablete, tabi gitçek içindekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yeni konu açmayayım dedim, yiğenin ipadi tamir ettirmek için aldım ekranı bir saniye açılıp sonra gidiyor.Teknik servisi aradım tamir ediyor musunuz diye, ipadler tamir edilmiyor dış müdahale yoksa 900 tl vereceksiniz kutusuz 6 ay garantili makina ile değiştirecez dediler. Bana saçma geldi konu hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 900 tl ne yahu air 2 mi tablet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Muhtemelen bunun tablet versiyonudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mighty_THoR said: yeni konu açmayayım dedim, yiğenin ipadi tamir ettirmek için aldım ekranı bir saniye açılıp sonra gidiyor.Teknik servisi aradım tamir ediyor musunuz diye, ipadler tamir edilmiyor dış müdahale yoksa 900 tl vereceksiniz kutusuz 6 ay garantili makina ile değiştirecez dediler. Bana saçma geldi konu hakkında bilgisi olan var mı? Şaka yapmıyorum. Arkada apple logosunun olduğu yere avuç içinle sertçe 2-3 kere vur. Aynı sorun bendede vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar