kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 2 sene önce de ak parti vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 imamizer said: az önce galeride mokkayı inceledim çok beğendim ya. ben olsam o fiyata temiz 2. el mokka alırdım çok iyimiş cidden ama bu paraya bulmak zor olur temizini onun. onu da ilerde alırız ya evlenince alınıcak tarz bi araba gibi o.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 2 sene önce de pahalıydı araçlar, ona rağmen hala alım gücünün tersine artıyor fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Valvyn said: bişi soriyim burdan yeni konu açılmasın mercedesin bu A-B-CLA-GLA klası için 2015 model 0 fiyatları nedir abi.Bende 2014 A180 cdi var ve aldığıma pişman oldum açıkcası mercedes nerden kısarım nerden ucuza toplarım diye kasmış resmen arabada bugün gülsoya gittim B kasalar 120bin tl a kasalar 116bintl cla lar 120-135 bandı arasında bu nedir abi böyle dandik arabalara böyle paramı istenir lan yazık millete.E kasalar 250 bin falan olmuş bildiğin glk 225 bin lan o paraya glk alırım en azından jip e binerim derim A serisindeki dış tasarım gerçekten hiçbirinde yok başkan ya. Ben bayılıyorum arabanın dışına. Ama A180 CDI otomatik kullandım, bildiğin YAVAŞ ve ölü bir araçtı resmen. Kullanması da hiç zevkli değildi. Ama dışı çok güzel lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 kzpmaza said: imamizer said: az önce galeride mokkayı inceledim çok beğendim ya. ben olsam o fiyata temiz 2. el mokka alırdım çok iyimiş cidden ama bu paraya bulmak zor olur temizini onun. onu da ilerde alırız ya evlenince alınıcak tarz bi araba gibi o.sdfsd Mokka berbat abi. Yüksek Corsa gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ibizaya karar verdim ya polo da güzel ama ibizaya göre çok boş sanki donanım olarak. benzinli sanırım bu ibiza ne kadar yakar acaba benim ilk araba peugeot 206ydı lpgli.sfsdf ankaradan izmire 120 liraya gidip bi gün de şehirde gezmiştim. bununla 100 liraya ankaradan eskişehire gidemem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 "roket adam" said: Valvyn said: bişi soriyim burdan yeni konu açılmasın mercedesin bu A-B-CLA-GLA klası için 2015 model 0 fiyatları nedir abi.Bende 2014 A180 cdi var ve aldığıma pişman oldum açıkcası mercedes nerden kısarım nerden ucuza toplarım diye kasmış resmen arabada bugün gülsoya gittim B kasalar 120bin tl a kasalar 116bintl cla lar 120-135 bandı arasında bu nedir abi böyle dandik arabalara böyle paramı istenir lan yazık millete.E kasalar 250 bin falan olmuş bildiğin glk 225 bin lan o paraya glk alırım en azından jip e binerim derim A serisindeki dış tasarım gerçekten hiçbirinde yok başkan ya. Ben bayılıyorum arabanın dışına. Ama A180 CDI otomatik kullandım, bildiğin YAVAŞ ve ölü bir araçtı resmen. Kullanması da hiç zevkli değildi. Ama dışı çok güzel lan :( sadsadas aynen benim arabada ondan işte basınca gitmıyo falan böyle bide patlamayan lastik takmışlar çukura girince araba ayrılacak zannediyorum.Dış görünüş olarak A45 bodykit yaparsan güzel oluyo bence onun dışında bence çok bi esprisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 seat ibiza 1.4 ref benzinli aliyorsan.ort 6 lt gosteriyor.. 600 km desen ank izm..36 lt yaksa..benzin 5 desen..180 yakar iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Skoda Octavia Ambition al, ama düz vites. sedan gibi görünüyor ama değil, liftbag deniyor bu modellere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Valvyn said: "roket adam" said: Valvyn said: bişi soriyim burdan yeni konu açılmasın mercedesin bu A-B-CLA-GLA klası için 2015 model 0 fiyatları nedir abi.Bende 2014 A180 cdi var ve aldığıma pişman oldum açıkcası mercedes nerden kısarım nerden ucuza toplarım diye kasmış resmen arabada bugün gülsoya gittim B kasalar 120bin tl a kasalar 116bintl cla lar 120-135 bandı arasında bu nedir abi böyle dandik arabalara böyle paramı istenir lan yazık millete.E kasalar 250 bin falan olmuş bildiğin glk 225 bin lan o paraya glk alırım en azından jip e binerim derim A serisindeki dış tasarım gerçekten hiçbirinde yok başkan ya. Ben bayılıyorum arabanın dışına. Ama A180 CDI otomatik kullandım, bildiğin YAVAŞ ve ölü bir araçtı resmen. Kullanması da hiç zevkli değildi. Ama dışı çok güzel lan :( sadsadas aynen benim arabada ondan işte basınca gitmıyo falan böyle bide patlamayan lastik takmışlar çukura girince araba ayrılacak zannediyorum.Dış görünüş olarak A45 bodykit yaparsan güzel oluyo bence onun dışında bence çok bi esprisi yok bmw 116d otomatik gelmeye baslamis olmasi lazim artik, sat a'yi hemen bi bmw yapistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 gtline megane var şirkette. Reno çok kötü, almayın. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Reno hepten leş oldu ya. 50k'ya sattığı arabada kampana fren ve elle açılan arka camla standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ben de eylul gibi almayi dusunuyorum max 50 bin civari birsey. polo lounge 52 bin gozukuyor su an sitede. 50 bin civarina alinabilir. donanim olarakta baya dolu aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 desislaf said: ben de eylul gibi almayi dusunuyorum max 50 bin civari birsey. polo lounge 52 bin gozukuyor su an sitede. 50 bin civarina alinabilir. donanim olarakta baya dolu aslinda. otomatik degil dimi bu değilse otomatigi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kzpmaza said: desislaf said: ben de eylul gibi almayi dusunuyorum max 50 bin civari birsey. polo lounge 52 bin gozukuyor su an sitede. 50 bin civarina alinabilir. donanim olarakta baya dolu aslinda. otomatik degil dimi bu değilse otomatigi var mi? manuel. otomatik olan 58 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar