BaaL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Xbox 360 (120gb) 2 adet sağlam gamepad 2 adet guitar hero gitarı (bass + elektro) 2 adet kablolu mikrofon 1 adet guitar hero davul 7 tane guitar hero oyunu + gta 5 (hepsi çakma) çalışmayan hiç bir şey olmadığı gibi oyun zevkini kaçıracak "aa bu sıkıntılı" dedirtecek hiç bir parçası da yok (tu) bir kısmını fizbandan almıştım toplam maliyeti 850tl oldu bana. teleskop alacağım için satıyorum teleskopla takas olur fiyat : 750tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 duvar kağıdını yalarım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Benden almayi dusunen bi kisi daha olmustu baal'dan sonra. Anlasmistik senle coktan. Pmlere baktim da goremedim o kisi gorse bari topici lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bingildak said: duvar kağıdını yalarım senin hayat ne güzel çiçekler böcekler falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 JTAG mı deniyordu bunun kırığına? Kırığı güzelinden mi? Yeni çıkan oyunları çalıştırabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ulan çok canım çekti ama alıp oynamicam duracak kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 doubtful'a satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Forum dışı alınmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Satış güzel, satış sonrası destek güzel; BaaL'dan babam çıksa alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Onu da ben mi satcam baala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 :) Ne temiz kullanmışsın/sınız bu aleti, saygı duydum. Pusudayım, çocukların seveceği her türlü satışı takibe aldım; cüzdanı o kadar hızlı fırlatırım ki ekrana şaşarsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar