Empo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Wow sızce beklenen en basarılı mmorpg olabılme potansıelını tasıabılıor mu? Oynanabılırlık , kısıler arası etkılesım nasıl? beklenenı sızlere verebıldı mı? UO yu ya da SWG yı tahtından ındırebılır mı? kısacası değer mi ?[signature][hline]E.P -Edward Blackorb -Wes Wrecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 UO uzun zamandir bir taht sahibi degil, SWG de beklendigi kadar iyi cikmadi. En ciddi rakiplerinden biri Daoc idi, bence tereddutsuz cok daha zevkli ve bircok yonden daha iyi. Daha yeni cikan, ustune bir ton patch gelecek bir mmorpg icin gayet iyi durumda. Eskiden de tartisildi bunlar, bakabilirsin, fikir verir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Biri de arklarımı grafikler konusunda ikna etsin, hem berbat diyolar hem de yinede çok oyunculu bi alanda takılıo diyolar.. Sırf bu yüzden almiicaklar galiba..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Swg Tahtdamıydıda WOW indiricek. Taht boştu wow geldi oturdu. SWG yide böle kral king bi oyun niye yaptılar onu anlamadım. 5 ay oynandı bitti işte. World of Warcraft ın satışını durdurdu adamlar server yetmedigi için 1.5 milyon insan oynuyo suan oyunu.WOW la SWG yimi karşılaştırıcaz.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 grafikleri nasıl berbat olabilir ki?çizgi film vari grafikli bir oyunun(wc3) daha iyi grafikleri nasıl olabilir ? şöyle orta halli stabil bir bilgisayarda da kasacagını pek sanmıyorum(tabi aç gibi grafikleri sona dayamazsanız).[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 23 Ocak 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu oyunun tarzı bu beyler. İkide bir durup durup grafikler cocuksu demenin bir anlamı yok yani.Tarz işte. Matrix Online oynayın grafik istiyosanız.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Karakterler tek bi pixel ve 3 ana renkten oluşuo tarzı esprilere maruz kalıyorum.. Ben beensem de biraz da hak veriorum onlara..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oooo ultima oynayanlar (geçenlere kadar ben) ne yapsın o zaman :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 UO nun ruhu var :)[signature][hline]E.P -Edward Blackorb -Wes Wrecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ama grafik yok işte :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Eğer World Of Warcraftta bu grafikler kullanılmasaydı (Warcraft III ün tam olarak firs person 3D ye aktarılması diyebilirim) bu oyunun bir özelliği bir havası olmazdı bence. Bu oyunun özelliği bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya wowda kasıtlı olarak böyle grafikler kullanmışlar, oyunun tarzı bu yoksa blizz bilmez mi eq2 gibi grafikler koymayı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Grafik yok zaten. Tasarım var. WoWu farklı kılan da bu. WarCraft grafik motoruyla çok düşük sistemde bile çalışabilecek bir oyun yaptılar. Ama farkı atmosfer yaratımı, stilizasyon ve dışavurumcu tarzlarıyla ortaya koydular. Oyun dünyasına sanatsal zevk ve tasarım getiren bir firma Blizzard. WoW da bu yüzden güzel. Çünkü farklı. Bir çok oyunda aşırı gerçekçi grafikler bulabilirsiniz. Ama bu tarz bir stilizasyonu her oyunda bulamazsınız. Ben insanların gerçek dünyada ne varsa aynen alıp kullandıkları oyunlar görmek istemiyorum. Tanrıaşkına bu hayal gücüdür. Yaratıcı zekadır. Tamam gerçeküstücülükse halflife yada doom gibi oyunlarda da var mükemmel grafikler yanında çılgın yaratık tasarımları diyeceksiniz. Gerçekçi bir mekan içinde bir kaç gerçeküstü plan ve model yaratmak bir şeydir. Ama tamamen bütün dokusuyla, mekan tasarımlarıyla, karakter tasarımlarıyla hiçbirşeye benzemeyen tamemn farklı bir dünya ve atmosfer yaratmak bambaşka birşeydir. Ayrıca küçük bir bonus materyal koyayım. WoWda hiç bir bina tasarımı düz değildir. Dış görünüşünden tut içindeki mobilyalara kadar herşey yamuktur. Eğimli ve kavislidir. Bu bile bana bambaşka bir dünya hatta bir masal içindeymişim hissi veriyor.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 SWG'nin tahtını aldı. SWG yi bilmeden yorum yapmayarak söylüyorum ki, SWG gelmiş geçmiş en iyi mmorpg olarak başladı bu işe ama SOE nin yani yapımcı firmasının hataları sebebiyle rezil oldu. WoW da kraldan tahtı aldı. Gönül rahatlığıyla gelmiş geçmiş en iyi MMORPG diyebilirim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Ocak 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 cok oynamamis olsam bile skill azligi nedeniyle pvpsi cok dandik olucakmis gibi gorunen bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 www.warcraftmovies.com surdan bi pvp movieleri indir ondan sonra tekrar düşün.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ahaha ii cevap[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dedigim gibi cok oynamadim oyunu henuz sadece bir tahmin yuruttum bi kac movie izleisligimde var ama daocdaki yada SB deki actionlari goremedim yani :) belkide dogru yerlere bakmamisimdir guzel olmasini umuyorum cunku mmorpg olarak tek wow kaldi denemedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Belki Wow da çok berbat bir oyun. Belki kısa zamanda bıkıcaz. Kimbilir. Bakalım zaman göstericek.:)[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 belkisi yok betalar başladıda bitiyo bile millet anladı oyunun ne olduğunu...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aslında ged bir bakıma haklı. karakterimizi istediğimiz şekilde geliştiremiyoruz bence. herkes aynı skill'leri aynı büyüleri alıyor. karakterlerin farkı sadece talentlerle belirleniyor. bunlar da bir iki ek büyü/özellik veriyor, epey bonus veriyor falan ama bence yeteri kadar fark yaratmıyor bunlar. iki talent build'i arasında gözle görülebilir bir fark oluyor tabii ki ama dediğim gibi bana yeterli gibi gelmedi. talentler dışında bir de item'larla belirliyoruz özelliklerimizi. ama bence item da kıt oyunda. ilerde hero class/yeni itemlar vs ile bu eksikleri girerirler umarım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben de amerika open beta ile ilk deneme fırsatını bulmustum. Bittikten sonra depresyona girdim. Uzunca bi süre başka oyun oynayamadım.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya ne alaka skiller aynı fln nasıl farklı yapabilirlerki swg deki gibi secme olayınımı dionuz tek farkı sonradan deiştiremiosn burda onda deişebilion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Birkaç yorum da ben yazayım: 1 - gelmiş geçmiş en iyi oyun ultimadır ondan aldığımız zevki hiçbir oyundan alamayacağız. Wow çok güzel şu an piyasadaki en iyi oyun bu ancak çok eksiği var. Beklediğimden daha kötü çıktı oyun 2 - Shadowbane oynayanlar bilir bu oyun pvp açısından onun yanında aşrı zayıf kalıyor, gerçek savaşlar bu oyunda çok çok az göreceğiz gibi, 2-3 kişilik pvp yoğunluğu olacak 3 - Guild sistemi çok zayıf, malesef hiçbir özelliği yok, guild üyelerini birbirine bağlayacak hiç etken yok, shadowbande'deki şehrinize olan saldırıları düşününce tüm üyeler birbirine yakınlaşırdı tam takım olurdunuz bunda bu yok. 4 - Quest sistemi oyunu level alırken single oyun oynar gibi zevk alarak ilerlemenizi sağlamış isterseniz diğerleri gibi kamp da yapabilirsiniz güzel olmuş 5- grafikler bence en mükemmel bu oyunda(tam benim zevkim) 6 - karekterlerin hepsi 3 aşağı 5 yukarı herkesde aynı olacak karekter çeşitlilik olayı malesef yok, iyi karekterden ziyade iyi oynayan kazanacak hem iyi hem kötü bir özellik 7 - trade skilleri her karekterde olduğu ve direk trade karekteri yapamadığınız için trade sistemi çok yakında çökecek(zaten bir işe yaramıyor),auction house olayı güzel . Ancak para anlamsız olacak bu oyunda bir süre sonra, ben trade olayını çok severim, ultimadaki shop yaratmak süper bir olaydı. Wow bu yönde zayıf 8 - swg ile kıyas yapmak anlamsız swg her yönden çok zayıf bir oyun oldu malesef. 9 - sonuç piyasada daha iyisi yok bekliyoruz çıkmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tabi ya kusursuz oyun nerde gorulmus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar