Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok aynı anda değil ben irlandadan denedim incognito browser açarak, girdi herhalde burada lanse oldu. 1-2 güne de Türkiyede girilir duruma gelir. Bu hafta içerisinde herkese açılması gerekiyordu.
Mesaj tarihi:
kullandığım kadarıyla youtubeın canlı stream olayı twitchten çok daha hızlı ve kaliteli. tviçte partner olmadan custom quality olayını yapamıyorsunuz ve her nedense twitch serverları türkiyeden adam gibi çekemedi bi. 5mbit upload var, twitchte doğru serverı bulana kadar 10 kez kapa aç yapıyorum. youtubeda ise tek tıkta hiçbir frame drop etmeden ve en önemlisi hiçbir gecikme olmadan yayın yaptım. şimdi de bu gaming zımbırtısı geliyor, çok sevindim valla. yerin dibine bat twiç.
Mesaj tarihi:
AÇILDI KOŞUN

arayüz biraz karman çorman. Creative kanallarına ulaşamadım (işte çizimdir, zbrushdır vs.)

yanlız çok iyi. Kalite seçenekleri olsun, istediğimiz ana geri gitmek olsun, tek tık canlı yayına dönmek olsun.. Geri kalan herşey kötü şuanda.
Mesaj tarihi:
Neyse bir kac ay sonra belki biseye benzer. Suan icin kotu.

Bir tek let's play tag ini begendim. Guzelce listeleri cıkardıgı icin. Ama site takıldıgı icin o da canımı sıktı asdf.
  • Yeni Oluştur...