madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 get notified diyor. Yayınlar basladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 önce amerika da başlayacak diye biliyordum ama... değişti mi? herkes aynı anda mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 yok aynı anda değil ben irlandadan denedim incognito browser açarak, girdi herhalde burada lanse oldu. 1-2 güne de Türkiyede girilir duruma gelir. Bu hafta içerisinde herkese açılması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Adam servera kablo atip girmis artizlik yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 haha ben aylardır giriyorum o yüzden çıktı mı çıkmadı mı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 serverın oraya dikte gölgesinde lan party yapalım kanka ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bugün 20:00'da açılacakmış. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kullandığım kadarıyla youtubeın canlı stream olayı twitchten çok daha hızlı ve kaliteli. tviçte partner olmadan custom quality olayını yapamıyorsunuz ve her nedense twitch serverları türkiyeden adam gibi çekemedi bi. 5mbit upload var, twitchte doğru serverı bulana kadar 10 kez kapa aç yapıyorum. youtubeda ise tek tıkta hiçbir frame drop etmeden ve en önemlisi hiçbir gecikme olmadan yayın yaptım. şimdi de bu gaming zımbırtısı geliyor, çok sevindim valla. yerin dibine bat twiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 AÇILDI KOŞUN arayüz biraz karman çorman. Creative kanallarına ulaşamadım (işte çizimdir, zbrushdır vs.) yanlız çok iyi. Kalite seçenekleri olsun, istediğimiz ana geri gitmek olsun, tek tık canlı yayına dönmek olsun.. Geri kalan herşey kötü şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ben tamamen yanlış anlamışım. Youtube üstünden oyun oynayabileceğiz sanmıştım. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 "Canlı akış hak sorunları nedeniyle ulkenizde kullanılamıyor." Ney? Almanyadan izlenmiyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Copyright zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Arayuz inanılmaz kotu twitchle zor kapısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Stream yapana kolaylik saglarsa her turlu kapisir niye kapisamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 cs go yayınları başlamış ama en fazla 36 kişi izliyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 İzleyici izlemedikten sonra stream yapana kolaylık saglasalar nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ya bi şey diycem eğer google'da ara yüzcü yoksa bizim freelance çalıştığımız bi adam var onu refere edeyim bu ney arkadaş sene 2015 kos kosca google tüüüüüüüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 madcow said: İzleyici izlemedikten sonra stream yapana kolaylık saglasalar nolur? unlu streamerlar gecince izleyici de gelir direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 1080p yayın goremedim. Yok mu yoksa suan yayın yapanlar mı 720 de tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 madcow said: İzleyici izlemedikten sonra stream yapana kolaylık saglasalar nolur? bismillah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Arayüz korkunc. Suanki sayılardan bahsetmiyorum. Millet bunda bisey izlemek istemez. Bu arada 720p takılıyor cogu streamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 cok erken bu yorumlar icjn bence. bi kac hafta gecsin en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ui kotu ama ya ona hakverdim asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Neyse bir kac ay sonra belki biseye benzer. Suan icin kotu. Bir tek let's play tag ini begendim. Guzelce listeleri cıkardıgı icin. Ama site takıldıgı icin o da canımı sıktı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar