Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgi nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgi nedir?
sevdiğin için bişeyler yapmakmı?
kendini iyi hisetmek için bireleriyle ilgilenmek mi?
yoksa benliğini başkaları için feda etmek mi?
bence hiç biri insanın yanlızlığını belkide içinde hep bekleyen o boşluğu doldurmak için bulduğu bir şey .
beki bir eksiklik belkide bir erdem kim bilir.
peki sizce nedir?
Mesaj tarihi:
ihtiyaçtır[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 23 Ocak 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
paylasmaktir..[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Mesaj tarihi:
şıpsevdi sakızLarındaki yazıLardır :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 23 Ocak 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
ihtiyaçtır

+1[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
boşluk dordurmaya sevgi denmez o tamamen kendi kendini kandırmaktır.
sevgi'yi tarif edebilecek bir şey değil.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
anlatılmas yaşanır :) Ben en son 5 yaşındayken sormuştum bu soruyu anneme :) Sevgi birini sevdiğini görüp mutlu olmaktır :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
annen sana o zamanlar ördekler sever yavrum sadecemi dedi lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
sevgi, sevdiğin kişilerin adını bambaşka algılamaktır. değer vermektir. paylaşmaktır. bağlılıktır. düşünmektir. anlayış, hoşgörüdür. hatırlamaktır.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
sevgiyi tanımlayacak sözcük gene kendisidir.. paylaşmak çok sadece kalır ve sevginin sonucudur zaten :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Vakitsiz istem dışı oluşan bir duyguyu nasıl ihtiyaç olarak değerlendiriyorsunuz anlamıyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
sevgi sadece filmlerde olan gerçek olmyan (olamayan) duygu yad duygular bütünüdür[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
nuki sözlük anlamı gibi oldu ha :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
ben bu aralar çok yaşadıımı sanıyorum..bazen elde etme isteği, onu kimseyle paylaşmama isteği, hep onla olmak istemek olabilir..ki benimki yüklü miktarda hoşlanmada olabilir ya neyse..yada bu aralar güzel kızlara çok sık rastlıyorum... =)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
said:
sirnaber, 23 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
var ya sevgi niye yok diyosunuz ckck
birisiyle konuşmak, susmak, beraber vakit geçirmek size mutluluk veriyosa o kişiyi seviyosunuzdur. veya bi bilgisayar oyununu da sevebilirsiniz. bi lambayı, şarkıyı sevebilirsiniz, size hissetmek istediğinizi duyguyu verebildiği için belki de.ne dedim ben?

sevginin ve a$kin tam bi tanimi olsaydi insanlar bu kdr zorlanmazlardi..zaten bunu tartismanin anlami yok herkese gore farklidir.[signature][hline]Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Mesaj tarihi:
Sevgi dünyanin en bencil duygularindan biridir.çünkü kisi kendi icin sever.Sevgi yenilenmektir,hayata baglanmaktir,yasamayi saglayan enerjidir.Sevgi insana su sahte dunyada yalniz olmadigini hissettiren yegane duygudur belkide...
Mesaj tarihi:
sewgi bir insanın karşısındakini blunmas bir hint kumaşı sanmasıyla onun işe yaramaz bir bez parcası olduunu anlaması arasında gecen zmandır!!!![signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
  • Yeni Oluştur...