Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgi nedir?

vazocu

Öne çıkan mesajlar

sevgi nedir?
sevdiğin için bişeyler yapmakmı?
kendini iyi hisetmek için bireleriyle ilgilenmek mi?
yoksa benliğini başkaları için feda etmek mi?
bence hiç biri insanın yanlızlığını belkide içinde hep bekleyen o boşluğu doldurmak için bulduğu bir şey .
beki bir eksiklik belkide bir erdem kim bilir.
peki sizce nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

paylasmaktir..[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Sosyal ağlarda paylaş

anlatılmas yaşanır :) Ben en son 5 yaşındayken sormuştum bu soruyu anneme :) Sevgi birini sevdiğini görüp mutlu olmaktır :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu aralar çok yaşadıımı sanıyorum..bazen elde etme isteği, onu kimseyle paylaşmama isteği, hep onla olmak istemek olabilir..ki benimki yüklü miktarda hoşlanmada olabilir ya neyse..yada bu aralar güzel kızlara çok sık rastlıyorum... =)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 23 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
var ya sevgi niye yok diyosunuz ckck
birisiyle konuşmak, susmak, beraber vakit geçirmek size mutluluk veriyosa o kişiyi seviyosunuzdur. veya bi bilgisayar oyununu da sevebilirsiniz. bi lambayı, şarkıyı sevebilirsiniz, size hissetmek istediğinizi duyguyu verebildiği için belki de.ne dedim ben?

sevginin ve a$kin tam bi tanimi olsaydi insanlar bu kdr zorlanmazlardi..zaten bunu tartismanin anlami yok herkese gore farklidir.[signature][hline]Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...