Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kitapları okuyup diziden keyif almayanların tamamen kendi andavallıkları (dizi çıkmadan okuyanlar hariç).
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bütün albenisi olay örgüsü ve karakter gelişimi olan dizide bir önceki bölümde olan olayları hatırlamayan seyirci kapasitesiz seyirci oluyor. bu yüzden game of thrones u game of thrones yapan arka plan tarihi, karakter derinliği vs yerine yakın çekim ÇÜK görüyoruz, meme açıyorlar falan, Rose gibi tek olayı fahişe olmak olan karakter hikayenin ana karakterlerinden falan daha çok ekran dakikasına sahip oluyor. falan, öff sıkıldım bu bölüm dediğiniz şeyler işte bunlar.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 dizinin, aptal seyirci anlasin diye sulandirilmadigini dusunen kekodur.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Spark insanları kendi küçük dünyasında aşağıladığında kendini supreme hissediyor, halbuki bilmiyor ki özgüven bu şekilde sağlanacak bir şey değil :/ gelip şu dizinin başlığına onlarca mesaj atıyor hepsi ay dizi çok kötü üf diziyi izleyenler salak. E izleme birader, izliyorsan da gelip sayfa sayfa ağlama burada hee hafta.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Aslında diziye ilgiyi kaybetmişsen ve izlemek için izliyor, alışkanlık gibi durum varsa bir çok şeyi unutabiliyorsun bunun andavallıkla alakası yok.
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Benim baydigim tek sey sizin bu tripleriniz esasen. Kitap olunca diziye giydiriyosunuz, diziye kalinca izleyicisine giydiriyorsunuz. Dizi bitince ne halt ediceksiniz bakalim.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Abi bu mevzunun psikolojik karşılığı kişinin gizli değer görme isteği olduğunu duymuştum. Ben o kadar okudum ettim siz böyle basit bişeyi izleyip ahkam kesiyorsunuz filan. Erol büyükburç sendromu işte. Hayır kimsenin dizi kitaptan daha iyidir gibi bir derdi de yok neyin ısrarı bu kaç sezodur anlamış değilim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 daha iyi bir dizi izlemek istiyorum? lan keşke kitabı okumasaydım da rahat rahat dizinin dizi olarak aptallıklarına bok atabilseydim, zira dizi dizi olarak da gayet boktan. çoğu bölüm
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 muadili ne abi diye sorduğumuzda "EZEL" diyeceksin diye o kadar korkuyorum ki az önce yastığı kucağıma aldım, yanıtı bekliyorum.
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 GoT konusu acildigindan beri agliyosun zaten Spark, alistik ona sikinti yok. Sikinti sen begenmeyince izleyicinin bile kapasitesiz olmasi, sacmalamaya doyamaman, hizini alip hakaret etmeye baslaman.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ezelin ilk sezonu 33 bölüm ve bölüm başına 2 saat olmasına rağmen şurdan daha çok emek vardı. Adamların senede çektiği 10 bölüm, 5 i filler, ellerinde 20 bölüm çekecek malzeme olmasına rağmen.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 korktuğum yanıt geldi abi teşekkür ederim...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 argüman sunmuyorsunuz birşey söylemiyorsunuz, bak diyorum ki winterfellden gelen fahişeye ana karakterlerden çok screen time ayırdılar, herkes rahatsız bundan ama dizinize toz konduramadığınız için eleştiremiyorsunuz.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Dizinin en az 28 dakikası karakterlerin birbirine anlamlı bakmaya çalışmadığı bir türk dizisi söyleyin abi bana. ezel kötü demiyorum ama lütfen siktirtmeyin kıyaslamalarınızı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 birileri beğenmiyorsan daha iyisin çeksene falan diyecek birazdan
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 di said: Benim baydigim tek sey sizin bu tripleriniz esasen. Kitap olunca diziye giydiriyosunuz, diziye kalinca izleyicisine giydiriyorsunuz. Dizi bitince ne halt ediceksiniz bakalim. Ya abi şu ya ağzına sağlık. Cidden çok komiksiniz şuraya mesaj atan %70 falan.. Neyden memnun olmadığınızı bile belirtmeden, her bölüm çıkar çıkmaz dakikasında salyalarınızı akıtarak izleyip, bölüm biter bitmez de "öff ne leşti" gibi yorumlar yapmaya geliyorsunuz şuraya,çok acıklı lan ahah Sevdiğinizi itiraf edince mainstream olmaktan mı korkuyorsunuz nedir yani? Ben seviyorum abi bu hikayeyi, evreni, diziyi. Saçma salak en gereksiz iki karakterin build up'ıyla da geçse izliyorum işte, merak ediyorum. Acaba biri önemli bir şey der mi diye bekliyorum. Her karakterin sonunu da merak ediyorum. Böyle hissetmiyorsanız niye izliyorunuz? Çileniz kime lan asfasd Bırak izleme, ne sizin başınız ağrısın ne bizim. Gelip iki kelime bölüm hakkında yorum/teori okuyayım istiyorum, sayfalarca göz yaşlarınız ağzımın tadını kaçırıyor.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Sen anlamazşıktan mı geliyorsun yoksa defansif stance'a geçtiğin için mi saçmalıyorsun? Diziyi savunmuyor kimse, bık bıklamalarınızdan sıkılmışlar işte. Kitapla mukayese aşamasına getirmeyin sürekli.
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Hayır ignorela ignorela nereye kadar asdf her bölümden sonra sevmediğinizi belirtmenize gerek yok abi, anladık sizin zevkiniz çok üst class yetemiyor dizi lel
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kitap ve Dizi nin 2 farklı anlatım modeli oldugunu anlamak, ikisinin kısıtlamalarının farklı oldugunu anlamak okadar zor olmamalı bu kadar 'kapasiteli' bir kitap okuyucusu icin.
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Sparkcaster said: birileri beğenmiyorsan daha iyisin çeksene falan diyecek birazdan Kapasiteli bi izleyici olarak yapabilmen lazimdi bunu. Adama niye hakaret ediyosun diyorum, hala arguman sunmuyorsunuz, winterfell'den gelen fahise diyor...
Öne çıkan mesajlar