Marty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Isyan topicine cevirmeyin lan benim de basimi yakacaksiniz anarsist geziciler Iyi niyetle, izlemeden girip spoiler yeme riskine girmeyin diyene spoiler vermeyin diyerek aptal taklidi yapanlara da cevap vermeyin. Biyik gibi ninja gibi trolluyolar kavga cikiyo.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Laurelin said: usendim okumadim dramida bu hafta hangi moderatoru linc ediyoruz biri ozet gecebilirmi? Di iyi amw cevresi kotu
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Marty said: Isyan topicine cevirmeyin lan benim de basimi yakacaksiniz anarsist geziciler Iyi niyetle, izlemeden girip spoiler yeme riskine girmeyin diyene spoiler vermeyin diyerek aptal taklidi yapanlara da cevap vermeyin. Biyik gibi ninja gibi trolluyolar kavga cikiyo. ya tamam ben seni anlıyorum. diyorum ki o önerine gerek kalmasın güzel kardeşim. sen de beni anlamalısın canım kardeşim. yakıştı mı aptal taklidi falan
Marty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Yakismadi. Ozur. Cok dogru diyosun daha guzel olur da ben daha gercekculi bakiyorum iste. Bi de Ben bingildaga laf atiyodum. O ustune alinsa yakisicakti. Boyuna hala spoiler vermeyin diyip duruyo. Kil oldum
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 marty sen spoiler tag'ı öğrenmeden önce karşı fikir sahibine hareket etmeden nasıl fikir belirtilir'i öğren pampa. baby steps.
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu yeni gordum. Spoiler verdin ya da kullanmadin diye degil, millete aptal dedin diye gonderildin bolumden ki burda da cok farkli bir tutum sergilememissin. edit : bingildak guzel demis.
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 http://www.nadirhaber.com/images/haberler/milletin-a-koyacagiz-sozune-tazminat.jpg
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sen sikayetlerden spoiler yiyince bilenmis bana patlamissin anladigim kadariyla. yoksa milletin birbirini yerin dibine soktugu yerde "istedigin kadar kural koysan da millet yine spo veriyor. banlansa da sen spoileri yemis oluyosun. izlemeden girmeyin" diyen insanlara hala "cok basit spoiler vermeyin" diye cevap veren adama "aptal taklidi yapiyor trolluyor" lafina veya "izlemeden girip de spoiler yiyip aglayanlar biraz aptal galiba ama siz yine de spoiler vermeyin" lafina nem kapmak icin baska neden goremiyorum.
Öne çıkan mesajlar