Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 spoiler verenleri ya da spoiler vericem diye tehdit edenleri banliycagina beni banlamis area masterz http://forum.paticik.com/read.php?11,8030773,8081639#msg-8081639 hakli oldugumu farkedince heralde. BARI BURDAN BANLAMA INSAFSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 walal beni de gündemden banlamışlar ilginç şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 banlemedi kickledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 lan beni de pazar alanından banlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Rerore said: walal beni de gündemden banlamışlar ilginç şeyler oluyor bi an remus sandim, haberleri nerden takip etcez diye isyan edicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aluriel said: lan beni de pazar alanından banlemişler arkamdan gelisine falan diye laf atiyosun. iyi olmus. yonetim calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 spoiler tag kullanmayan gerizekalıları savunduğun için iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hah yine hakli ciktim. adamin kafasi basmiyor ki. kural spoilersiz yazmamak. e adamin teki yaziyor. sen izlemeden giriyosun. spoilerini yiyorsun. sonra sikayet ediyorsun, adam banlaniyor vs. de sen spoilerini yediginle kaliyorsun. mantikli olan bu riske girmemek. bunu soyliyince spoilersiz yazanlari destekliyor oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ulan herkes aynı diziyi izliyor yaptığımız yorumları gizliyoruz sonra da spoiler kuralı diyoruz ulan hepiniz o topicteydiniz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abi adam sabah 9da yorum yapıyor ben 5te izliyorum olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 spoiler vermek ne ya. olm adam olun 2 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 xeske statukoya karsi gelmeseydim de bamlanmasaydim =[ cok pismanim hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 göz yaşları sel olmuş, banlanıp konuyla ilgili başlık açmakta yassah bu arada. uzatmayın, efendi olun, adam gibi tartışmayı fikir beyan etmeyi öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Benim şafak 2 hafta falan sanirim vizyondan Spo bile değildi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Makul bir ücret karşılığında sizin yerinize ben spoiler veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 pzt cikacak memeleri tartisamiycam ona uzuluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yazana kadar bölüm banı atmış, nelerle uğraşıyoz ya ne büyük derdin varmış kardaş gelip moderasyona salça oluyorsun saçma sapan forum banı atıyorsun dizinin 10. başlığı açılmış gelmiş 2.sezonla alakalı yorumu spo yapacaksınız diye diktatörlük yapıyor diziye yeni başlayan adam arasın ilk topiği bulsun zaten herkes uyuyor spoiler kuralınına güncel bölümle ilgili rte bile gelse daha iyi moderasyon yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Marty said: hah yine hakli ciktim. adamin kafasi basmiyor ki. kural spoilersiz yazmamak. e adamin teki yaziyor. sen izlemeden giriyosun. spoilerini yiyorsun. sonra sikayet ediyorsun, adam banlaniyor vs. de sen spoilerini yediginle kaliyorsun. mantikli olan bu riske girmemek. bunu soyliyince spoilersiz yazanlari destekliyor oluyoruz. aynen ben asla girmiyorum izlemediğim dizilerin topiclerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 izlediği halde spo yemiş gibi yapıp, zevkine adam bann'latan bir kesim de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 çözüm çok basit, spoiler vermeyin. end of discussion spoiler vereceksen yanda spoiler tag'i var. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 usendim okumadim dramida bu hafta hangi moderatoru linc ediyoruz biri ozet gecebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 spoilera koyun yazarken ama, dramayi okumayanlara ayip olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kolektifinsan said: Marty said: hah yine hakli ciktim. adamin kafasi basmiyor ki. kural spoilersiz yazmamak. e adamin teki yaziyor. sen izlemeden giriyosun. spoilerini yiyorsun. sonra sikayet ediyorsun, adam banlaniyor vs. de sen spoilerini yediginle kaliyorsun. mantikli olan bu riske girmemek. bunu soyliyince spoilersiz yazanlari destekliyor oluyoruz. aynen ben asla girmiyorum izlemediğim dizilerin topiclerine asla giremiyo olmayı mı tercih ediyosunuz yani? yoksa herkesin girebildiği, hepimizin kardeş olduğu, spoilerların yenmediği başlıklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 haklısın tabi banlanan banlansın ben ona bi şey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar