Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deprem oluyor !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Antalyada biraz önce deprem oldu..uykuluyum birde noluyoruz dedim..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
Büyükluğünü bilemem ama hayatımda ilk kez histtedim ve bariz bir şekilde sallandık..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
depremdir olur normaldir..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
kaş'da 5.5 büyüklüğünde olmuş sanırım. geçmiş olsun.. :hmm: hayret bu sefer hissetmedik biz, bayağı da büyük hani.. hayırlısı olsun artık ne diyelim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
mayfer, 24 Ocak 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
kucuk kucuk depremler olmasi daha iyidir arkadaslar. iyice gerilip bi anda patlamasin da faylar... o zaman kotu olur zaten.

gecmis olsun.

yok oyle bırsey onla dıgerlerının alakası yok yanı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ulan babamın gunahını aldım bak daha demın baardı bana noluo dedim deprem oluyo dedim ya git allasen ya dedim [ izmirdeyim hic bişi hissedilmedi ]
Mesaj tarihi:
Arada Toroslar olmasıydı kesin Konya da hissederdi...Geçmiş olsun arkadaşlar...[signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
  • Yeni Oluştur...