Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ben iphone 5`e de 4s`e de kurdum kasilma vs bir sey yok hatta hizlandi. Wireless uzerinden yapilan updatelerde sacma sapan problemler olabiliyor. Yedek alip, itunes`tan restore ederek `new iphone` diye kurun. Alet acildiktan sonra itunestan yedekleri geri alirsiniz, temiz kurulum olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Belki benim hatam o oldu, ben Wi-Fi üzerinden kurdum. Yarin bi fotoğrafları yedekleyip tamamen sileyim telefonu bakalim nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ipad'e wifi üzerinden yüklemiştim ben. bi yedeğini alıp komple silip baştan kurayım bi boş vaktimde belki daha hızlanır. eski yavaşlığı aynı kalmış gibi geldi bana çünkü ipad 3'ün, ama ios 9un getirdiği özellikler baya iyi bence. ya aslında tamamen olması gereken şeyler geliyo diye seviniyoruz, ne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 24 saat içerisinde iOS 9 iOS cihazlar arasında %12 ilk kullanım oranına ulaşmış. Bu oran piyasadaki başka bir mobil cihaz yazılımında 5 ay sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 4S var bende, kan ağlıyor. yüklesem düzelir mi bi miktar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 düzelmezse zaten hiç senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kizillelma said: yav said: ipad 2'ye yükleyen varsa elime mum diksin :D Yükledim. 8 den iyi. En güzel olan şey klavye ve özellikleri. Ancak 9 ile beraber yeni iPad vaktinin geldiğini anlayacaksın. niye anlayayayım dümdüz kullanmak istiyorum elimdeki şeyi iyi bişi mi dedin kötü bişi mi anlamadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 abi maile artık birden çok fotoyu rahatlıkla ekleyebiliyosun. sırf bunun için indirilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Xenocide said: 4S var bende, kan ağlıyor. yüklesem düzelir mi bi miktar :( 4.5G desteklemiyomus bizimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 tiLi said: Xenocide said: 4S var bende, kan ağlıyor. yüklesem düzelir mi bi miktar :( 4.5G desteklemiyomus bizimkisi 4s Destekliyor http://www.apple.com/tr/ios/whats-new/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 İpad 3te safari inanılmaz yavaşladı. Bi ara üşenmezsem aleti sıfırlayıp öyle yüklücem bakalım. Nası yapılıyo öyle tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Drall said: İpad 3te safari inanılmaz yavaşladı. Bi ara üşenmezsem aleti sıfırlayıp öyle yüklücem bakalım. Nası yapılıyo öyle tam olarak? iTunes ta yedeğin olmalı. Dikkat iTunes U arkadaşın bilgisayara kurup yapayım sıkıntı. iTunes evde sana ait pc de olsun. Tek yerde kullanım olanağı var. iTunes a bağlı ilken iTunes ipad ekranından istediğin şekilde sıfırlama şıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Bir bankacı arkadaşın ipadi ile oynaşırken ios 9 güncellemesini yükleyeyim dedim.Bir oyun için ios9 istiyordu.Lakin ios9 yazılımını kurarsa ipade ,ipad kullanılmaz hale geliyormuş.Şu an wifiye bağlanınca otomatik iniyor meret.Bunu durdurmanın yolu yok sanırım. Güncellemeyeyi indirince kurayımmı diye soracakmı bu alet.Yoksa indirip otomatik mi kuracak. Pc ye itunes yükledim ,ordan mudahele edip elle sileyim diye.Bu seferde bu ipad başka bilgisayar tarafından denetleniyor diyor.Oradan da silemedim. Yani yüklememesi için ne yapabiliriz diye ,siz yüce insanların önerisi varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Lithran said: Bir bankacı arkadaşın ipadi ile oynaşırken ios 9 güncellemesini yükleyeyim dedim.Bir oyun için ios9 istiyordu.Lakin ios9 yazılımını kurarsa ipade ,ipad kullanılmaz hale geliyormuş.Şu an wifiye bağlanınca otomatik iniyor meret.Bunu durdurmanın yolu yok sanırım. Güncellemeyeyi indirince kurayımmı diye soracakmı bu alet.Yoksa indirip otomatik mi kuracak. Pc ye itunes yükledim ,ordan mudahele edip elle sileyim diye.Bu seferde bu ipad başka bilgisayar tarafından denetleniyor diyor.Oradan da silemedim. Yani yüklememesi için ne yapabiliriz diye ,siz yüce insanların önerisi varmıdır. Alet üzerinden indir dediğinde yasal sınırlar içinde durdurma şansın yok. Ayarlar - Genel - Yazılım güncelleme yi aç bak. Orada indirmenin gidişatı var. Tam başlamış ise alet 9 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 O zaman durum vahim. Bankacılık app leri yüklü. Özellikle mail atmıslar ios9,yüklemeyin diyede, böle iş olurmu yav iptal edemiyorsun. Durduramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Kurmadan soruyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Lithran said: Bir bankacı arkadaşın ipadi ile oynaşırken ios 9 güncellemesini yükleyeyim dedim.Bir oyun için ios9 istiyordu.Lakin ios9 yazılımını kurarsa ipade ,ipad kullanılmaz hale geliyormuş.Şu an wifiye bağlanınca otomatik iniyor meret.Bunu durdurmanın yolu yok sanırım. Güncellemeyeyi indirince kurayımmı diye soracakmı bu alet.Yoksa indirip otomatik mi kuracak. Pc ye itunes yükledim ,ordan mudahele edip elle sileyim diye.Bu seferde bu ipad başka bilgisayar tarafından denetleniyor diyor.Oradan da silemedim. Yani yüklememesi için ne yapabiliriz diye ,siz yüce insanların önerisi varmıdır. neden başkasının tabletine yazılım güncellemesi yapıyorsun oyun oynamak için sorunların mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Kapatıp açmayı denedin mi O değil de biri bana sormadan sürüm güncellese iosda gerçekten çok sinirlenirim ya sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Siri iyi olmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Klavyenin fontu degismis heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 parmak izini bozmuşlar bide 5 kere falan okutuyoruz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Esh said: Klavyenin fontu degismis heralde Komple degismis font. Klavye de kendini sifirladi bende, eski kelimeleri hatirlamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Ben kullanmiyorum shortcut prediction falan Bi turlu alisamadim o zimbirtilara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 swfit mi ne var o yüklü bi dğeişiklik farketmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar