Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS 9

Editor

Öne çıkan mesajlar

ipad'e wifi üzerinden yüklemiştim ben. bi yedeğini alıp komple silip baştan kurayım bi boş vaktimde belki daha hızlanır. eski yavaşlığı aynı kalmış gibi geldi bana çünkü ipad 3'ün, ama ios 9un getirdiği özellikler baya iyi bence. ya aslında tamamen olması gereken şeyler geliyo diye seviniyoruz, ne saçma
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

yav said:

ipad 2'ye yükleyen varsa elime mum diksin :D

Yükledim.
8 den iyi.
En güzel olan şey klavye ve özellikleri.

Ancak 9 ile beraber yeni iPad vaktinin geldiğini anlayacaksın.

niye anlayayayım
dümdüz kullanmak istiyorum elimdeki şeyi
iyi bişi mi dedin kötü bişi mi anlamadım yani
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

İpad 3te safari inanılmaz yavaşladı. Bi ara üşenmezsem aleti sıfırlayıp öyle yüklücem bakalım. Nası yapılıyo öyle tam olarak?

iTunes ta yedeğin olmalı.
Dikkat iTunes U arkadaşın bilgisayara kurup yapayım sıkıntı. iTunes evde sana ait pc de olsun. Tek yerde kullanım olanağı var.

iTunes a bağlı ilken iTunes ipad ekranından istediğin şekilde sıfırlama şıkları var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bankacı arkadaşın ipadi ile oynaşırken ios 9 güncellemesini yükleyeyim dedim.Bir oyun için ios9 istiyordu.Lakin ios9 yazılımını kurarsa ipade ,ipad kullanılmaz hale geliyormuş.Şu an wifiye bağlanınca otomatik iniyor meret.Bunu durdurmanın yolu yok sanırım.

Güncellemeyeyi indirince kurayımmı diye soracakmı bu alet.Yoksa indirip otomatik mi kuracak.

Pc ye itunes yükledim ,ordan mudahele edip elle sileyim diye.Bu seferde bu ipad başka bilgisayar tarafından denetleniyor diyor.Oradan da silemedim.

Yani yüklememesi için ne yapabiliriz diye ,siz yüce insanların önerisi varmıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

Bir bankacı arkadaşın ipadi ile oynaşırken ios 9 güncellemesini yükleyeyim dedim.Bir oyun için ios9 istiyordu.Lakin ios9 yazılımını kurarsa ipade ,ipad kullanılmaz hale geliyormuş.Şu an wifiye bağlanınca otomatik iniyor meret.Bunu durdurmanın yolu yok sanırım.

Güncellemeyeyi indirince kurayımmı diye soracakmı bu alet.Yoksa indirip otomatik mi kuracak.

Pc ye itunes yükledim ,ordan mudahele edip elle sileyim diye.Bu seferde bu ipad başka bilgisayar tarafından denetleniyor diyor.Oradan da silemedim.

Yani yüklememesi için ne yapabiliriz diye ,siz yüce insanların önerisi varmıdır.

Alet üzerinden indir dediğinde yasal sınırlar içinde durdurma şansın yok.

Ayarlar - Genel - Yazılım güncelleme yi aç bak.
Orada indirmenin gidişatı var.
Tam başlamış ise alet 9 olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

neden başkasının tabletine yazılım güncellemesi yapıyorsun oyun oynamak için sorunların mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...