Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Merhaba.. İnternettten hazır dunya çektim.. Nasıl kuracağım hakkında bilgiye sahip geldiğim yardım edermisiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sphereworld.scp'yi save dizinindekinin yerine koyacaksin sadece.. (Server kapaliyken)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sen serverı bana yolla ben hazırlıyıp sana yollarım yıneadressı verıyorum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 egehege :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla bana yollarsanızda çok sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende tarihe bakıp şaşırdım o server kalmışmıdır sence up yapan arkadaş ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Nekadar çok uyanık ve beleşçi dolmuş buraya. -Sen yolla ben yapam sana yollayam, -Banada yollasana bab pilis -Sen yolla ben yapayım diyorum ama inanma ben aslında çalıcam sana vermicem adsl ile server açıcam Allahım sen bu insanlara bi gıdımcık olsun akıl fikir ver yarabbim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bana yollasan bende yaparım :P Msn= [email protected][signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yardımsever arkadaşlar :)[signature][hline]You Have Outraced The Rest Now Meet The Best Of The Best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar