Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 2000 model peugeot 206 aracin orta egzoz'u once paslanmis ve sonrasinda ben kullanirken delindi. Istanbul'da servise mi gitmek lazim, yoksa egzozcuya falan mi? kaynak ile cozulebilecegini sanmiyorum, omrunu tamamlamis... ne kadara malolur bana yeni egzoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Universal orta susturucular var. Git egzozcuya yapar 10 dakkada kaynakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 tamir ederler bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 yeni gazoz diye okudum ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sanayide egzosculara git yan sanayi taktır bi tane 200 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sanayide hallederler. Bi kaç yere dolaş ki acemi olduğunu bilip soymasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 soymasınlar diye buraya sordum, çok zamanım yok.. atatürk oto sanayiye gidicem sanırım bir kaç telefon açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar