DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Minecraft'a yeni rakip. Early Access te. Eğlenceli görünüyor. Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 o drill ve ejderha oynamak için yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 tam 2 milyar yakmışken ms'in elinden çalsalar bütün kitleyi ne eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Aslında potansiyeli var, baktım tvitch den vs. Ama fazla iddalı olmadan yavaş yavaş gelirlerse neden olmasın. Büyük hype yaratılırsa hüsran olabilir. Zaten Minecraft digital lego idi, aslı geldi gibi bişii. Beğendim ben, alacam early access oğlanla takılırız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ben biraz baktım tamam her şeye biniyorsun uçuyorsun kaçıyorsun dağları deliyorsun yumrukla skeleton öldürüyorsun eee sonra? şu haliyle minecraftın yanına yaklaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 bırak minecraftın rakibi olmayı düzgün bir oyun bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 "Fazla early" access olmuş, gelişmezse hiç ümit yok. Multiplayerı bile yazmadan early access açmışlar, kim niye kassın yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar