DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 the forest / 7 days to die arasında kaldım, forest daha güzel bi konsepte sahip gibi ama yeni olduğu için aşırı buglı diyorlar serverlar falan iyi değilmiş galiba. 7 days to die ın serverlar oturmuş, crafting iyi diyollar, napsam bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ark al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Arkı bence şimdi değil yılbaşı saleında alın. Hem daha iyi indirim görür hem o zamana kadar optimizasyonu çok daha iyileşmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 aldım x com complete pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 İnsanın doğumgününün Summer Sale'ın son gününe denk gelmesi kadar güzel bir şey yok yav, hediye yağıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 progamer said: aldım x com complete pack Vanilla ew falan les gibi oyuna baslamadan once long war modunu indir ve direk onu oyna. Beta 15e olmasi lazim son surumun. Nexusta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://i.imgur.com/z8dOvle.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 höhhh ben 20tl lik alırken iki kere düşünüyorum emenike fdsfs ARK ve tree of life aklımda, biraz daha stabil hale gelsinler alacam. The forest ı da boş geçtim, 7 days to die co-op aranıyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 "You have spent approximately $40.14 USD in the store since the sale began." Saints Row IV: Game of the Century Edition | The Walking Dead: Season 2 | Rayman® Origins | The Fall | Cook, Serve, Delicious! | Alice: Madness Returns | How to Survive - Storm Warning Edition | The Dark Eye Universe Bundle | Pixel Heroes: Byte & Magic | The Wolf Among Us | FORCED | DeadCore | Rogue Legacy | Shantae: Risky's Revenge - Director's Cut | Back to Bed | Metro Redux Bundle | LYNE | The Bureau: XCOM Declassified | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: höhhh ben 20tl lik alırken iki kere düşünüyorum emenike fdsfs ARK ve tree of life aklımda, biraz daha stabil hale gelsinler alacam. The forest ı da boş geçtim, 7 days to die co-op aranıyor (:P)Steam id gönder abi bu akşam indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Norak said: http://i.imgur.com/z8dOvle.png bunu nerden görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Crusader Kings II Collection almıştım ama iade ettim. Sebebiyse en önemli DLC'leri koymamışlar. Mal mı bunlar? Collection yapıyosun bari hepsini koy da alalım, tek tek DLC almakla mi uğraşacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 You’ve requested a bunch of refunds recently. Please keep in mind that refunds are not a method for trying out games. If we think the refund system is being misused we’ll decline to grant future refunds. You’ve requested a bunch of refunds recently. If you’re unsure about a product, make sure to check out the customer reviews before purchasing. son 2 refundda böyle uyarılar gelmiş asd. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 İyi yapmıslar bence. Millet bokunu cıkaracaktı cunku bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bu ikisiyle beraber toplam 4 refund oldu bu arada benim, öyle her aldığımı yapmadım zaten 1700 tane oyun var yapsam gabe aç kalırdı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ben baya yaptım refund ya hiç uyarı fln gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Catze said: bunu nerden görüyoruz Badges kismindan monster game icin: How do I earn card drops? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 alla alla şerefsizler özel olarak beni mi bulmuş uyarı yapacak, elite class müşterisiyiz ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sana yakıştıramamışlardır. a+++ müşteri olup da MEGA LÜKS restoranda 10 kuruş para üstünü sormuşsun gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bioshock baya güzel oyunmuş,dlcleri alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Catze said: ben baya yaptım refund ya hiç uyarı fln gelmedi gelen mailde ufak bir şekilde yazıyor. yoksa ekstra uyarı maili falan gelmiyor, görmemişsindir. ben 2 haftada 7 tane refund yaptım 7.de yazıyodu o uyarı aman dikkat et bokunu çıkarma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Cokomantis said: sana yakıştıramamışlardır. a+++ müşteri olup da MEGA LÜKS restoranda 10 kuruş para üstünü sormuşsun gibi düşün. üstü kalsın gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 The Forest, Darkest Dungeon, Transistor ile yaz indirimini tamamladım , 200 gaymelik alışveriş yapmışım. En para sayesinde 100 lirası bana 100 lirası enparaya girdi sdadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Enpara`ya 50 girmis olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 enpara 50 tlye kadar kapsıyor her ay :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar