maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 tabi bir türk vatandaşı olarak şunu sorucam, ay sonunda enpara kartıyla 50TL'lik oyun aldın, 4 gün sonra 25TL iaden yattı ve başka yere transfer ettin, sonra oyunu iade ettin 50TL geri geldi. Oluyor mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 lan aaa Dillendirmeyin sunu! 12 tane enpara accountum var... ssssssssssttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 olmuyo editor sallamıs yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 evet olmuo....(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 iadeyi steam wallet olarak yaptıkları için bir şey farketmeyeceğinden mi olmuyor yoksa enpara ile satın alındığı için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 iade yapilabilecek odeme kanallari sinirli oldugu icin olmuyor. turkiye de cogu odeme kanali (enpara karti dahil) iade kapsaminda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Birşeyide abuse etmeyin be abi ne manyak milletiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 edemiyorlar zaten, editor yine ilaçlarını içmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bu steam refund ne guzel oldu ya, allah razı olsun lordumdan once oyunun bi iki gameplay videosuna bakıyorum, superonline fiber'le gece kotasız, indiriyorum oyunu deniyorum soyle yarım saat bir saat basıyorum refundı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar