Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Musluman ve araplarda problem var daha cok Hintliler pakolarda oyle eziklik ve kolelik genetik olarak kodlanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yumy said: eldar said: ben yine sandık başı hile %1'i geçmez diyerek, oyveötesi'nin sadece 60 bin gönüllüsü olduğuna dikkat çekeyim. Yani sandık sayısının yarısından az, dolayısıyla köylerdeki, güneydoğudaki sandıklar allaha emanet. allah da olmadığına göre kesin hile var. /case closed Arkadaşlar her sandıkta parti görevlileri de var yani sadece oy ve ötesi düzgün seçimi denetliyormuş gibi yazmayın saçma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 o sandık görevlilerini biliyoruz, ki ben istanbul'da küçükçekmece ve fatih'de gördüm, taşrada nasıldır kimbilir. Çoğu yeterince bilgili değil, enerjik değil, dinç değil, rica-minnet geleni var, yaşlısı var, partili olmayanı bile var yahu. Eminim ki iyi olanları da vardır ama çoğunluğun kötü olduğu en basidinden okuma-yazma bilmeyenle beraber sandık başına girilebileceği, zihinsel engellilerin yanında biriyle girip oy kullanabileceği gibi uygulamaların yaygın olarak doğru sanılarak uygulanmasından belli. Yanlış uygulamalar öyle bir oturmuş ki, tabi okuyan eden, kontrol eden yok. Sandık başkanları boş tutanağı imzalatıyor kurula. Niye? Vakit kaybı olmasın. ayrıca her sandıkta her partinin sandık görevlisi bile yok, istanbul'da bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Dün anayasa paneli yapmışlar, sonradan haberim oldu. Youtube'dan izledim, açıkçası genç hukukçular çok güzel konuşmuşlar. Özellikle biraz hukuk temeli, merakı olanlar için son derece ilginç. Vakti olana tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=e4sj2qnGw48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar