akirafes Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 osiris new downa geçtim ark esaret ya.
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Therizinosaur patchine kadar çok güzeldi oyun sonra boka sardı. Geliştiricilerin bazı updateleride sırf geliştiriyor olmak için yaptığıda gözümden kaçmadı. Dino sesleri güncellemesi gelmişti carnonun sesini bok etmişlerdi. Birde bu oyunda hackte var galiba baya Ben su altına kayanın birinin dibine gölge olan yere taştan 1 karelik gizli sandık yapmıştım iyice dibine girmeden gölgede gözükmüyordu (zaten gözükmesin diye taştan yapmıştım). Herifler bulup patlatmıştı
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ark'ın geliştiricilerinin warz geliştiricilerinden farkı yok ya inşallah batar haciz gelir stüdyolarına dsf
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 marksman said: Osman kılıcını çalabiliyor yani ? kılıç ne nubken zar zor triobite keserek kitin kasıp pter eyeri yapmışım binanın tepesine bıraktım pteyi yanında trike var sabah bir geldim eyer yok trike yerde çinliler kuşu bayıltıp eyeri çalmış :? yamyam kaynıyor oyun
mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 ark'ın geliştiricileri oyununa önem veren tek oyun yapımcısı olabilir bu arada.
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_LU4L3Usd38 minecraft da böyle buluyorlar chestleri ark'da da vardır benzer bir şey.
mascio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 ark'ta tabii ki ESP var ve bayağı kullanılıyor resmi olmayan sunucularda. o yüzden hani büyük tribe'lar level 150 en iyi rex'leri nereden buluyor sorusunu çok sorgulamak anlamsız. sadece level 150'leri buluyorlar zaten çünkü.
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 ark'da pve ragnorok 72 deyim yardım isteyen olursa seve seve ederim.
Öne çıkan mesajlar