akirafes Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 osiris new downa geçtim ark esaret ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Therizinosaur patchine kadar çok güzeldi oyun sonra boka sardı. Geliştiricilerin bazı updateleride sırf geliştiriyor olmak için yaptığıda gözümden kaçmadı. Dino sesleri güncellemesi gelmişti carnonun sesini bok etmişlerdi. Birde bu oyunda hackte var galiba baya Ben su altına kayanın birinin dibine gölge olan yere taştan 1 karelik gizli sandık yapmıştım iyice dibine girmeden gölgede gözükmüyordu (zaten gözükmesin diye taştan yapmıştım). Herifler bulup patlatmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Osman kılıcını çalabiliyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ark'ın geliştiricilerinin warz geliştiricilerinden farkı yok ya inşallah batar haciz gelir stüdyolarına dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 marksman said: Osman kılıcını çalabiliyor yani ? kılıç ne nubken zar zor triobite keserek kitin kasıp pter eyeri yapmışım binanın tepesine bıraktım pteyi yanında trike var sabah bir geldim eyer yok trike yerde çinliler kuşu bayıltıp eyeri çalmış :? yamyam kaynıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 ark'ın geliştiricileri oyununa önem veren tek oyun yapımcısı olabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_LU4L3Usd38 minecraft da böyle buluyorlar chestleri ark'da da vardır benzer bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 ark'ta tabii ki ESP var ve bayağı kullanılıyor resmi olmayan sunucularda. o yüzden hani büyük tribe'lar level 150 en iyi rex'leri nereden buluyor sorusunu çok sorgulamak anlamsız. sadece level 150'leri buluyorlar zaten çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 ark'da pve ragnorok 72 deyim yardım isteyen olursa seve seve ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar