bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ben commanderda oynamaya başladım, cancer proc chance 78% (xcom standartlarına göre bunun vurma olasılığı ÇOK DÜŞÜK) flank yaptığımda ard arda 8 kere ıskaladığım oldu 70%+ hit chance ile. load etmekten ssd bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Erkek gibi oynamadigin icin bozulmustur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 veteranın bir üstü kanka o asdjoasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Oynanmiyo ki o? Sdfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 xcom 2 sanki xcom 1 den daha kötü gibi geldi bana saçma sapan fps droplar var maplerde bildiğin 35 fps e falan düştüğü oluyor 1080 gtx ile menüler clunky as fuck arada sırada loadlar takılıyor, bir kere load ederken makineye falan reset attı alt tablarda saçmalıyor çoğu zaman hani daha dün release olsa fixlerle diyeceğim de oyun çıkalı aylar yıllar olmuş, exp'i geliyor hala pattis yani. gameplay güzel de (rng kanseri dışında) onun dışında UI falan korkunç o map'ı yapan adamı umarım kovmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 xcom 2 ile ilgili çok fazla şikayet olduğu için xcom 1 i tekrar yükledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Abartildigi kadar sorun yasamadim ben. Bi iki glitch vardi ama cok kotu sayilmaz ux i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 bingildak said: ben commanderda oynamaya başladım, cancer proc chance 78% (xcom standartlarına göre bunun vurma olasılığı ÇOK DÜŞÜK) flank yaptığımda ard arda 8 kere ıskaladığım oldu 70%+ hit chance ile. load etmekten ssd bozuldu Random seed'in ne olduğunu bilmeden ve haliyle ona karşı mod veya yöntem kullanmadan yaptıysan çok acıklı bir mesaj. Picard ve Riker'ı birlikte yollamamız gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 biliyorum abi ne olduğunu, yine çıkarımlar. bugün forum formunda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Hani %70 hit chance ile 8 defa üst üste load ettim ve ıskaladım diyince epey bir bilmiyormuşsun gibi duruyor ama biliyorum diyorsan biliyorsundur tabii 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 map'i loadlayıp başka türlü yaklaşıyorum abi atışları loadlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Ironman or gtfo demişler sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Doğru diyorlar. Gerçi Civil War'daki tutumunu beğenmedim ama yine de severim. Ne o öyle Thor gibi çekici at, isabet ettiremeyince eline geri getir, tekrar tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 şu oyunu ironman oynayanın çok sabrı, daha önemlisi vakti olması gerek rng kanser ediyor çünkü ne kadar iyi oynarsan oyna. son mapte 4 tane 90+% hit missledim ve adam kaybettim onun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Iron man oynanmaz diye düşünenlerin temel yanılgısı, oyunun bir sürü asker kaybetmeye rağmen devam etmeye müsait esneklikte bir yapısı olduğunu anlamamaları. İlk oyunun başlığında şöyle bir mesaj atmıştım: Komutan said: Son classic/ironman oyunumdaki kayıplar: http://img9.imageshack.us/img9/5238/87md.jpg http://img35.imageshack.us/img35/1121/qigr.jpg http://img196.imageshack.us/img196/7779/g0e9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 KAYNBEDEMEM O KADAR ASKER ELIM KIRILIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 bıngıldak darkest dungeon oynama sen direk tümör çıkarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Long War 2'den güzel bir an: https://imagizer.imageshack.us/v2/1209x680q90/924/APgT8x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=eUW2a3yoUHM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Bu Avatar Project countdown'ı nasıl kontrol altında tutuyoruz? Google'dan baktım biraz, bazıları Blacksite görevleri tamamen resetliyor demiş, bazıları 2 tık düşürüyor vs demişler, patchlerle baya değişime uğramış zamanla anladığım kadarıyla. Güncel haliyle ne yapmam gerekiyor, oyundan zevk alamıyorum resmen tepede ilerleyip durduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 cok canini sikarsa mod kur, uzat suresini. normalde hizla blacksite lara gitmen gerekiyor. ara missionlardan fedakarlik yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Oyunun en kotu yani doomsday clock ile mission timerlar zaten. Oyuncu bir sure sonra asacak kendini. Dengeleyemedik itirafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=623885440 Bu moda subscribe atıp oyunun açılış menüsünden aktif ettim. Çalışıp çalışmadığı hakkında hiçbir fikrim yok ama. Oynamaya devam ediyorum. Nub olmak çok kötü :( Daha şimdi Blacksite görevi yaptım, yaralı olmayan sadece 2 askerim kaldı ve hemen ardından Retaliation görevi verdi. Ignorelamak zorunda kalacağım sanırım. Bir de 2. veya 3. dark event'imde ufo dadandı peşime, ne biçim bir görevdi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XyAQdUn46Sk Biraz protoss esinlenmesi var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar