yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 goethe institut var, başka da bilmiyorum. tecrübesi fikri olanlar paylaşırsa memnun olacağım. a1'den başlamayı düşünüyorum bu yaz
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Goethe'ye liseye yardımcı olsun diye gidiyordum 14 sene önce falan. İyiydi diye hatırlıyorum.
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 5 sene almanca görmüş biri olarak yol yakınken bovşer almancayı.
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 goethe'nin kontenjan dolmuş goethe geldik EHEHE avrupa dil merkezi diye biryer buldum yarın başlıyomuş kursu ama 2 kur birleşik veriyolarmış 20 ağustos'a dek. bilen duyan var mı burayı? İLM var bi de onu arayacağım yarın, bugün açmadılar. Başka alternatif yok mu yahu bir kur alayım diyorum şu yaz
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Arkadaşım Berlin'de 195 euro'ya (aylık, günde 5 saat hafta içi her gün) bir kursa gidiyor bugun, bana baya mantıklı geldi
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Eğer ufacık bi temelin varsa götenin kütüphanesine yazılabilirsin. Yıllık otuz lira mı ne Hatta birlikte yazılalım mı kütüphanede sesli kitaplar falan da varmış diye duydum
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Sawer said: Arkadaşım Berlin'de 195 euro'ya (aylık, günde 5 saat hafta içi her gün) bir kursa gidiyor bugun, bana baya mantıklı geldi neymiş o kurs? ben de burda başlayıp ağustos sonrası almanya'da devam ettirmeyi düşünüyorum zaten. sıfır gitmeyeyeyim dedim...
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Adını sormam lazım, öğrenince yazarım
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bu işin erbabı Göthe. başka yere para falan verme. her dil kendi ülkesinin derneğinde ya da kurumunda en iyi öğretilir. fiyatları diğer kurslara göre çok daha hesaplıdır. hele bi de Kubilay hoca gibi hocaları vardır ki tadından yenmez. Göthe für immer sfd
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yav said: Sawer said: Arkadaşım Berlin'de 195 euro'ya (aylık, günde 5 saat hafta içi her gün) bir kursa gidiyor bugun, bana baya mantıklı geldi neymiş o kurs? ben de burda başlayıp ağustos sonrası almanya'da devam ettirmeyi düşünüyorum zaten. sıfır gitmeyeyeyim dedim... ben berlin'de hartnackschule'ye gittim nisan ve mayıs, aynen aylık 196 euro verdim. güzeldi. yine gidicem.
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 pogodi said: yav said: Sawer said: Arkadaşım Berlin'de 195 euro'ya (aylık, günde 5 saat hafta içi her gün) bir kursa gidiyor bugun, bana baya mantıklı geldi neymiş o kurs? ben de burda başlayıp ağustos sonrası almanya'da devam ettirmeyi düşünüyorum zaten. sıfır gitmeyeyeyim dedim... ben berlin'de hartnackschule'ye gittim nisan ve mayıs, aynen aylık 196 euro verdim. güzeldi. yine gidicem. bi de VHS var Volkshochschule
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bir arkadaşım Berlitz dil merkezinden memnun olduğunu söylemişti. Kefil olmam :)
Öne çıkan mesajlar