Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul - almanca

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
goethe'nin kontenjan dolmuş goethe geldik EHEHE

avrupa dil merkezi diye biryer buldum yarın başlıyomuş kursu ama 2 kur birleşik veriyolarmış 20 ağustos'a dek. bilen duyan var mı burayı?
İLM var bi de onu arayacağım yarın, bugün açmadılar.
Başka alternatif yok mu yahu bir kur alayım diyorum şu yaz
Mesaj tarihi:
Eğer ufacık bi temelin varsa götenin kütüphanesine yazılabilirsin. Yıllık otuz lira mı ne
Hatta birlikte yazılalım mı kütüphanede sesli kitaplar falan da varmış diye duydum
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Arkadaşım Berlin'de 195 euro'ya (aylık, günde 5 saat hafta içi her gün) bir kursa gidiyor bugun, bana baya mantıklı geldi

neymiş o kurs?

ben de burda başlayıp ağustos sonrası almanya'da devam ettirmeyi düşünüyorum zaten. sıfır gitmeyeyeyim dedim...
Mesaj tarihi:
bu işin erbabı Göthe. başka yere para falan verme. her dil kendi ülkesinin derneğinde ya da kurumunda en iyi öğretilir. fiyatları diğer kurslara göre çok daha hesaplıdır. hele bi de Kubilay hoca gibi hocaları vardır ki tadından yenmez. Göthe für immer sfd
Mesaj tarihi:
yav said:

Sawer said:

Arkadaşım Berlin'de 195 euro'ya (aylık, günde 5 saat hafta içi her gün) bir kursa gidiyor bugun, bana baya mantıklı geldi

neymiş o kurs?

ben de burda başlayıp ağustos sonrası almanya'da devam ettirmeyi düşünüyorum zaten. sıfır gitmeyeyeyim dedim...

ben berlin'de hartnackschule'ye gittim nisan ve mayıs, aynen aylık 196 euro verdim. güzeldi. yine gidicem.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

yav said:

Sawer said:

neymiş o kurs?

ben berlin'de hartnackschule'ye gittim nisan ve mayıs, aynen aylık 196 euro verdim. güzeldi. yine gidicem.

bi de VHS var Volkshochschule
  • Yeni Oluştur...