Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Apartman antik yunan döneminden kalma olduğu için tavanda eski tip dümdüz alçıdan yapılmış süslemeler var, tam merkezde lambayı çevreleyen. Bunlara darbeli matkapla dalsam uğraştırır mı? Ardından çıkacak muhtemel sıva işini nublet olarak yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Matkapla ugrasma hic Spatulayla kanirtsan lop diye duser o zaten Bi de lambayi sök önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 tavan süslemesi değil onlar cartonépierre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ne matkapı ya asds spatula ile sökersin ama sıvayı da dökersin kendin yapabilir misin, sanmiyorum, alçıya matkapla girsem dediğine göre zor.yapamazsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 dsafasd valla tespit doğru fistan, lakin girişicem her türlü. kartonpiyer bildiğin hafifçe bişey değil mi yahu? bu bildiğin alçıdan blok. spatula deneyim de sanırım farklı şeylerden bahsediyoruz., tipi aynı şunlar gibi lambanın çevresindekiler, lakin sert bi materyal http://img03.blogcu.com/images/f/a/r/farisdekor/1e16940abd79f77b84b115d579883596_1276017971.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 tarihi eser falan olmasın la dikkat et asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Disi sert de ici krem santi dolu onlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Hakkaten öyleymiş, teşekkür ederim öneriler için. applev0dka said: tarihi eser falan olmasın la dikkat et asdsaf Şöyle bişey olcak diye bekliyorum zaten ya 1:18:40 http://youtube.com/watch?v=ihTL9vqfoh4?t=4722 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 kiriyomussun icinden altin yagmaya basliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Yeni konu açmayım dedim de, ya böyle duvardan kablo götürmek için kroşeyle sıra sıra çakmak harici daha elegant bi fikir var mı? Yeni de boyadım aslında kazmalı gömmeli olmasa iyi gibi. aquila said: kiriyomussun icinden altin yagmaya basliyomus. https://www.youtube.com/watch?v=mRrL654rmM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar