Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 benim bildiğim yok[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Peki önerceğin en iyi siteler hangisi bu modlar için ama senaryosu farklı olucak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 thief2[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ondada fantezi olayı yokki tamamen bildigimiz çağda geçiyor böyle nası diyim frp magic dünyasını yansıtsın baldur's gate never winted nights gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ]http://www.download.com/The-Elder-Scrolls-III-Morrowind-Inferno-s-Island-Revisited-Plug-in/3000-7543_4-10262994.html burdan infernal ıslandı indirebilirsin birkaç gün tutar seni [Bu mesaj Engin2 tarafından 23 Ocak 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 grom kafa atcam sana oyun begenmiyon[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Grom Tomb Raider 1 oyna adamı hasta etme :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 assassin olarak önerebileceğim iki oyun var morrowind ve neverwinter nights. ikisinin de hoş modları var, özellikle nwn'nin sırf necromancer, sırf paladin veya sırf assassin üzerine senaryo yapmış fanlar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 NEVER WİNTER NİGHT OLURMU HOCAM[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Nwn of course olur ama şimdi hepsini yükle versiyonları ayarla Capulcu girse msn e yapışcam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 baldurs gate[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Oda eskidi biraz vede modları yok öyle özel ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 thief...thief...hadi git al ya oyalar seni yeterince.:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 google da yazdım "assassin game" diye. hitman çıktı :P.. ya thief 3 yada morrowind da stealth kasıcaksın :).. (morrowindda %80 chamelon fln yapan yüzükcük var.. bide eye of khajiit mi ne.. takma onları.. cıkarıyorum insanlar beni göremiyo.. takıyorum göremiyo.. alış veriş yapmıyorum :( )[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 thief olmaz hitmanlaride bitirdim morrowindde cok sade yaw:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bunu oyna[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hitman 3 al kenidi ortacağda fazederek oyna elindeki susturlu tabancayı yay zannet falan filan yani :lol:[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: screamer, 23 Ocak 2005 19:21 tarihinde demiş ki: bunu oyna hönk?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Splinter Cell desem:)? bak drowlar falan da var ehauhauh:D[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben de bir oyun istiyorum, action olcak, eğlenceli olcak, senaryosu güzel olacak, hızlı çalışacak ama grafikleri iğrenç olmayacak. Strateji de olur. FRP / RPG de olur. Sürükleyici olsun yeter. Off çok sıkıldım deliricem yakında.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 23 Ocak 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eraq git herhangi bi cdciye elini at kesin denk gelirsin birine:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ama şimdi şöyle bişey var. Şimdiki oyuların çoğu ne kadar dandik olursa olsun, benim bilgisayar kaldırmaz galiba. (Daha HL2, Bloodlines, Dawn of War bile oynayamadım :() Kaldırırsa grafikleri iğrençtir, özenilmemiştir. Grafiklere özenilmediği gibi animasyonlar da rezalettir. Daha grafiğe bile özenmeyen adam (ilk izlenim) senaryoya mı özenecek? Ama mesela eski klasikleşmiş oyunların grafikleri, şimdiki çirkin oyunlarınkinden kötü de olsa, zamanının en iyisiydi. Sadece grafik olarak değil, herşey olabileceğin en iyisiydi, hala oynanabilecek durumdalar yani. Ee o zaman eski oyunları oyna diyeceksiniz de.. Hangi oyunmuş bunlar? :) (-Öeh sen de çok şey istiyon, tabi oyunsuz kalırsın!)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 24 Ocak 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sen sistemini söyle ben bi oyun bulucam sana söz:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 128 mb ram p3 800 işlemci WinFast A170 Geforce 4 mx, dandik ötesi. Ee abandonware mi, PS2 mi, X-Box mı? :-)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Action : Max Payne (1 ama 2 de çalışabilir)(Max Payne olmazsa South Park oyna ne diyim:)) Strateji : C&C Generals (çalışmazsa eğer zaten RAm den kaybediyorsun)(ama Generals çalışmazsa Stronghold kesin çalışır) RPG : Fallout Tactics deniyebilirsin.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar