miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 şu an offline server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 crash bug var 10 dakka geri alınacak server . caldıgım mallar gitti acaba sunthewhich e yaptıgım ingotlarda silinecekmi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 10 dakika ise sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 cumartesı gecesı rahat rahat oynarız dedık adamlar server off duruma getırdı.acaba gelırmı bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Beklemedeyiz, yapcak şeylerim vardı kaldı yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 server statusu gibi birşey varmı yada takip edebileceğimiz başka birşey yatıcam yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 https://treeoflifewiki.org/Special:IframePage/ServerStatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 sdeceokuyangenç said: Guilde alcak kimse yok mu yahu onlayn şuan ? Guild sisteminde bi sikinti var, basvuranlari almaya calistigimda you are already in the guild diye bi hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Gördüğünüz meteorları toplayın silin süpürün arkadaşlar. Kullanılabilir hale geldiklerinde çok değerli olacaklar. Ne olur ne edin bulursanız kazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Bana 2-3 shop daha lzm, biris yapıp bizim guild hall'un oraya atarsa makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bu hile yapanları banlamaları lazım abi, sonuçta adamlar o kadar item kastı. banlamazlarsa yazık olur oyuna. oo wait... zahahsakıjhdskdjhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Var mı bir haber, ne zaman gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Laraken said: bu hile yapanları banlamaları lazım abi, sonuçta adamlar o kadar item kastı. banlamazlarsa yazık olur oyuna. oo wait... zahahsakıjhdskdjhas ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Beyler cookıngı 14 yaptım ama henuz 10 ncu sevıye yıyecekler acılmadı,enson love potion acıldı,gerısı acılmadı.acaba hatamı yapıyorum.üst sevıye yemekler için elımde bolbol materyal var ama yapamıyorum,wikide 18 e kadar masada yemek gozukuyor Bu arada oyunda bulunan her turlu tohumu stokladım,enson balkabagını buldum ve bıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 iki gündür pati köyünün önünde kamp kurdum kimse gelmedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 istatistikler linktedir http://steamcharts.com/app/361800 kılla tüyle uğrastiklari , pvp yapmak isteyene agir ceza verdikleri icin son 15 gunde %70 civari oyuncu kaybettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 akirafes said: crash bug var 10 dakka geri alınacak server . caldıgım mallar gitti acaba sunthewhich e yaptıgım ingotlarda silinecekmi . yalnız bizim 3. guildin kabinlerinden çalmışsın haberin var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Kendini soyan hırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 csubasi said: istatistikler linktedir http://steamcharts.com/app/361800 kılla tüyle uğrastiklari , pvp yapmak isteyene agir ceza verdikleri icin son 15 gunde %70 civari oyuncu kaybettiler Of fenaymis dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 http://steamcommunity.com/app/361800/announcements Duzgunce cevirebilir mi yeterli bir arkadasim? Kararlari veren eleman Agresif oyunculari kurtlara , ciftcileri de geyiklere benzeterek 1 wolf / 4 geyik orani dusunuyormus. Şu orani gordukten sonra hiç ümidim kalmadi pvp için... ortalama olarak bir kule yikmak 200 , guild hall yikmak 300 , lockpick denemesi 2 ceza puani demek.1000 puan ile mastery dusurme cezalari basliyor.gozlemlediginiz eylemlerin ceza puanlarini paylasin lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 World Of Warcraftta kasmayan bilgisayarım burada 30 fps görüyor ve anlık fps düşüşleri yaşanıyor biri el atsın lütfen nvidia denetim masasından yüksek performansı falan seçtim bir çok şeyi kapattım fakat hâla aynı sıkıntı var lütfen yardımcı olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 önceki sayfalarda vardı bişiler, oyun ob ekran kartını mı ne kullanıyormuş default olarak sanırım incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 4-5 gün önce başlayıp guildi olmayan varsa öm ile bana ulaşsın. Nights watchda yer açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 FromTheHell said: guidelarda falan iron için hep desert demişler ama hala iron kovalayan varsa çiklat diyarlara gitsin, hem kalabalık değil hem de olan insanların çoğu ogre peşinde. hatta bi buçuk saatte 30 silver + şu kadar iron; O 30 silveri nasıl topladın bro ya. İron madenlerinden mi düştü onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 ogrelerden düşüyo %50-60 gibi bi şansla silver + 30-40 bronze coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar