Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Beyler cookıngı 14 yaptım ama henuz 10 ncu sevıye yıyecekler acılmadı,enson love potion acıldı,gerısı acılmadı.acaba hatamı yapıyorum.üst sevıye yemekler için elımde bolbol materyal var ama yapamıyorum,wikide 18 e kadar masada yemek gozukuyor

Bu arada oyunda bulunan her turlu tohumu stokladım,enson balkabagını buldum ve bıttı
Sosyal ağlarda paylaş

http://steamcommunity.com/app/361800/announcements Duzgunce cevirebilir mi yeterli bir arkadasim?

Kararlari veren eleman
Agresif oyunculari kurtlara , ciftcileri de geyiklere benzeterek
1 wolf / 4 geyik orani dusunuyormus.
Şu orani gordukten sonra hiç ümidim kalmadi pvp için...

ortalama olarak bir kule yikmak 200 , guild hall yikmak 300 , lockpick denemesi 2 ceza puani demek.1000 puan ile mastery dusurme cezalari basliyor.gozlemlediginiz eylemlerin ceza puanlarini paylasin lutfen...
Sosyal ağlarda paylaş

World Of Warcraftta kasmayan bilgisayarım burada 30 fps görüyor ve anlık fps düşüşleri yaşanıyor biri el atsın lütfen nvidia denetim masasından yüksek performansı falan seçtim bir çok şeyi kapattım fakat hâla aynı sıkıntı var lütfen yardımcı olun!
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

guidelarda falan iron için hep desert demişler ama hala iron kovalayan varsa çiklat diyarlara gitsin, hem kalabalık değil hem de olan insanların çoğu ogre peşinde.

hatta bi buçuk saatte 30 silver + şu kadar iron;

O 30 silveri nasıl topladın bro ya. İron madenlerinden mi düştü onlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...