Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

yapimciya steam resmi forumunda fikirlerimi, onerilerimi yazdim , yazacagim .bilinen mekanikleri kullanmiyor belki de bilmiyorlar eklmek istedikleriniz var mi ?
skills improving stats then cap must be.of course system can change then cap can delete
Stats:
Dex: can give attack speed , and ranged damage(0 now)leather armors must want some dex
Str: Armors with high defences must want str
• U can add treasure chests for lockpick skill please
these chests must can put in bags then we will need lockpicker players .
this way improve communication and economy
Night time can reduce . cause im always logouting. Then No hungry no threat but play time reducing to %50
Arrow damage must change cause arrow towers too weak with best arrows now.
Bow range is huge i think .it must reduce ofcourse .bows must armor ignore. then arrows can do 20-30 damage . then we need 10-15 hit to kill players .im hitting 2 damage to players now.
Or bow damages must improve . uniq bows have +15 damage but uniq melee weapons have +400 damage ! its not fair
Bows must locked target like melee
bows must be cannot atack tower and walls may be .we can use siege weapons for fall castles.
• We want learn all patch notes please
Armors durabilty system must work.then improves economy
Bandage system must change may be it can give heal over time no stack and bandages must stack in bags
Guild member size must improve . we are 60+ player and using 3 guild
• Drops , kits and animals going to towers top . fix pls
•And please no wipe /reset to World or chars .
ign:Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

Guild player sayısı hakkındaki fikrim değişti. 3 sağlam adamın bile guildleri dümdüz edebildiği oyunda 100 kişilik guildler olsa haritanın başından yürümeye başlayıp sonuna kadar taş üstünde taş bırakmaz adamlar. 20 player sınırı zerglere karşı şart. Oyunda bir kaç büyük guild, onlarca savaş olacağına, çok daha fazla sayıda küçük guild, binlerce savaş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya bana da mantıklı geldi guild limit olayı

çünkü böle ruslar vs tarzı milletler biliyorsunzu sürü halinde geebiliyor bi anda 200 kişilik guild kurulup tüm haritayı guild zone yapabilir adamlar. Fakat guildden adam çıkarma olsa çok ii olur hehe

Yapan adamın bi bildiği varmış .
Sosyal ağlarda paylaş

Bence şuan en önemli iki şey:

1) Rus serverı açılsın

2) Gece saçmalığı düzeltilsin. Yine gece olsun ama hobi olarak olsun. 8 dakika siyah ekrana bakmayalım. Zifiri karanlık yerine, tam o gündüz/gece geçişlerindeki 1 dakika hoş bir karanlık oluyor ya gecenin tümü öyle olsa gece oynamakta ayrı bir keyif olur.

@mortis
Guild' den adam çıkarma son patchle fixlendi. Şuan üye çıkarılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

WoodsOfYpres said:

Korax said:

Hattok mithril getir silah verem

haci yaptin mi benim artisanalı :D gece yine irgatliga cikcam dsfgsdfgs biriniz de çanta yapin la bana

canta aldim ben sana aksam veririm

malzeme sayiyorum :D

limestone (nekadar cok okadar iyi)
big leather (cok az kaldi, bundan da nekadar fazla okadar iyi)
fleece
varsa copper sculp
Sosyal ağlarda paylaş

basede item craftlıyodum, kapalı kapıların ardından biri geçti, bina mina dinlemedi içlerinden hayalet gibi koşa koşa geçip duvarların içinden çıkıp nehre dogru koşmaya devam etti lol. şansa elemanların guildden bi iki kişi ekli steamde, koşan kişi sözde baselerindeymiş. ben haritanın batısındayım, adamların basei northeastteki karlı bölgede. lol. koşarak duvar muvar dinlemeyen eleman basede oturuyo 10dkdır dedi eleman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...