Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Sewing 38 oldu :P

+300 set isteyenler icin
20 copper sculp
10 limestone
60 big leather ya da 30 worked leather

getirene yapiyorum. Kalitesi garanti olsun diyosaniz 10 tane wooden ruler yaptirin akirafes'e ve limestonelari isletin hepsi rare olsun base itemlarin. Rare cikmasa bile armorlari cok daha yuksek oluyo.

Pelerin de isterseniz 30-40 tane flax getirinki onu da artisanal yapma sansim olur.

Bunlarin disinda elimde rare silahlar var. Bunlari da mithril sculp karsiligi vericem.

Rare Mithril spear - 40 mithril ( 1 adet var)

Saglam dmg'i var, critle 300 ustu vuruyo rahat, crit olmadanda 200 uzeri vuruyo.

Rare Iron Mace - 25 mithril ( 6 adet var )

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

oyun alpha'da daha, bu oyun release olursa bir gün serverlara reset atarlar, En kötü yeni serverlar açılır ona geçilir vs. Şu an herşeyi denemek lazım işte.

Ağzından bal damlıyor resmen. İşallaaah reset gelir. Tütütütütüü....

Oynamaya başladığınızdan bu yana acayip kıskanıyom sizi. Oyunu alcam tam sepete attım. Guild'de yer yok dediniz kursağımda kaldı. Eğer reset gelirse bir kaçınız nası olsa bırakır ben de bırakanlardan birinin yerine konarım :D

Bu saatten sonra tek başıma oynamaya hiiiç gözüm kesmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

TAKAS

Alınacaklar
worked leather - woodenruler - needle - lime powder
veya
big leather - firewood - copper ore - line stone

Elimdekiler
iron ore - mithril ore - small leather - fleece - silver coin

takas isteyenler pm atarsa, akşam 10 gibi bizim şehirdeyim.

iron ore ve mitril leri bana ayır
rare olarak ruller ve powderlarını veririm worked leatherda war .
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar herseyin en iyisi bilmektan cok uzaklar
oyun sizin
yapimcilar onerilere acik , gelistirmek icin fikirlerinizi bekliyor
dilediginiz gibi sekillendirebilirsiniz
Linke girip onerilerde bulunun
http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/3/
combat ve zanaat yeteneklerinin statlara etkisi
statlarin hasar etkisi
sucsuz oyuncular öldügünde daha cok item dusmesi
bow dmg arttirilmasi
kulelerin guclendirilmesi
kusatma toplarinin eklenmesi
zirhlarda durability sistemine gecilmesi
kulelerin ustune itemlarin cikmasinin onlenmesi
sokak lambalarinin onarilabilmesi

vb bir cok konuda oyuncular uyariyor , oneriyor, tartisiyor
guildlerin teamspeak kanallarina girin arkadaslar.anlik haberlesmenin faydalarindan yararlanin.Bir korax bir ben aktif cogunlukla
ign:Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu 1 tek programcı yapmış ve hala tek başına ekleme cıkartma düzeltme yapıyor.
4 kişiler toplamda.
Diger 10 larca 50 lerce çalışanı olan firmalara yazık diyorum .
300 saat oynamısım.
Okadar para verdigim ve aidat istenen ff14 le 2 saat oynamadım .
Artı sunu al buraya gotur . Git sunları oldur bunu koru devri bitti .
Yaşasın sandbox .
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zamandır özlediğimiz bekledimiz oyun.

tek başına yapabilince güzel bir oyun çıkmış, ben de oyun yapabilsem böyle bir şeyler yapardım, öncelikli gönlündeki oyunu yapmış adam ticari bir kaygı olmadan.

Hesap vericeği bir kimse yok, para kazandır diyen bir patron yok güzel bir şey çıkmış ortaya.

Daha oyun alpha gibi bir şey birde.

Release olunca her şey daha ciddiye binecek, herkes güzel yerleri biliyor olucak, haritada dağılım nasıl olur neler olur izlemesi bile zevkli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

teamspeak konusunda evet abi , rica ediyorum oyuna girenler pati olsun patinightwatch olsun bi teamspeakde toplanalım ki Korax'ın var TS'si oraya giriyoruz biz 3-4 kişi. Hem rahat iletişim kurarız. Hem amelasyon yaparken muhabbet güzel oluyor. Soru soruosun ediosun vs.

Hem de acil bir organizasyon işine girişince, duvar muvar yapımı . veya bir pvp durumu daha hızlı aksiyon alınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

NW Duyuru

Arkadaşlar nw için yapılacakları yazayım aklınızda bulunsun.

1) Ortak kabinler bir yerde toplanacak. (8 tane) Bu kabinlere şuan olduğu gibi taş, firewood, water stoku yapılacak ve kullanmadığınız diğer eşyalar atılcak. İhtiyacı olan ordan alacak. (Şuan için konulan firewood ve tesseralı almayalım)

Öğlen saatlerinde oyuna girenler dün yaptıkları gibi suları toplayıp bu kabinlere atarlarsa bs, sewing kasanlar akşamları çok rahat ediyor.

2) Tüm craft binaları baştan düzenlenecek. Bunun için bol miktarda firewood, log ve rock ihtiyacımız var. Firewoodları cabinlere, log ve rockları cabin yanlarına bırakabilirsiniz.

3) Eski guild alanında kalan tahta duvarlar taşa çevrilecek. Bu iş sanırım cumaya kalır, online sayımız artınca geçenki gibi yükleniriz bitiririz bir anda. Şimdilik tessera basmamıza gerek yok.

4) Towerları kuracağız. Tower alanlarını kuzey, güney, doğu, batı ve iç kısım olarak 5'e böleceğiz. Her 4 oyuncu 1 alandaki towerları sürekli arrow supply etmekle mesul olacak.

5) Craft alanı ferah olsun ve toplanınca daralmayalım diye peyzaja dikkat edilecek. Shoplarla craft alanı arasında bir miktar yeşil alan + ışıklandırma yapacağız. Ayrıca 4 bölmeden oluşan ranch ve yine 4 bölmeden oluşan farm yapacağız.

6) Oyuna uzun süre giremeyen oyuncuları yeni gelen oyuncularla replace edeceğiz. Yeni oyuncuların kaleye gelip, guilde giremedikleri için dönüp gitmelerine cidden üzülüyorum. İki guild dışında kalan arkadaşların her ihtiyaçları için bize yada patiye gelmesini, ihtiyaçları yoksada sırf muhabbete gelmesi aradaki iletişimi kopartmamak adına çok önemli. Bizim guildlerde yer boşalana kadar yakınımıza (sürekli genişleme planımız olduğu için çokta yakına olmasa iyi olur) improvised guild kurup 5 kişi ufak bir alan yapmanızı öneririm. O 5 kişi hemen bulunacağı gibi kısa bir sürede alanı büyültüp 20 kişilik guildede geçersiniz. Tabiki kurulmanıza bizde yardımcı oluruz. Böylece 4. 5. guildlerde kurulmuş olur.

7) Şu anki nihai hedefimiz lakers guildini yutmak. Yukarıda yazdıklarımız bittikten sonra ve herkes skill kasmaktan baymaya başladıktan sonra yine kordineli olarak stok yapıp, patininde yardımıyla lakersı komple yutup herşeylerini yıkmak ve burdan yollamak istiyoruz. Yaptıkları küstahlığı unutmayacağız.

İhtiyaçlarımız / kişi başı
Firewood 100
Stone 50
Log 5
Rock 5
Feather (kendiniz stoklayın ortak kabine atmayın)
Lütfen boş zamanınızda bu yazanları toplayıp cabinleri doldurun.

Ek olarak seti olmayanların Korax'tan bir an önce set almasını öneririm. 300 armorla kral gibi dolaşırsınız istediğiniz yerde :)

Korax said:

Sewing 38 oldu :P

+300 set isteyenler icin
20 copper sculp
10 limestone
60 big leather ya da 30 worked leather

getirene yapiyorum. Kalitesi garanti olsun diyosaniz 10 tane wooden ruler yaptirin akirafes'e ve limestonelari isletin hepsi rare olsun base itemlarin. Rare cikmasa bile armorlari cok daha yuksek oluyo.

Pelerin de isterseniz 30-40 tane flax getirinki onu da artisanal yapma sansim olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...