Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

hahah aynen ağaç resminin orada ağaç yok ya harita da adapte olsa çok güzel olur hehe

bu arada Anelor'a vurunca skill geliyor mu denediniz mi?

zırhlar parçalanmıyor sanırım. Inanılmaz boks döner eğer iyi skill geliosa haha

1 geliyor abi. kendini yorduguna değmez. Ha varsa macro programı bize söyle lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi said:

pati guildinin cevresinde bir alani kapatip agaclandiralim.
kule range ine bakip kulelerimizi duzenli dikelim. iki guidin de kapisi olsun alan için belki yanyana ve kule destekli.
fazla oklarimizi oraya koyalim.
fidan tasima icin 5 cart var minimum

abi mantikli valla, full toparlanip arka tarafa genisleyen yeri kapatsak aslinda guzel orman olur otarafa
Sosyal ağlarda paylaş

Suclu olacaklar okusun lutfen
oyun begenildikce ünü , oyuncu sayisi artacak , oyuncular stratejik, kaynaklara yakin bolgeleri ele gecirmek icin savasmaya baslayacak . ben cok dusundum suclu olduktan sonra tek basima saldiriya ugramis bir kalenin onarimini saglayacak zamanimin oldugunu sanmiyorum. bu durum guild uyesi olmaya yönlendiriyor .

suçlu olmayi duşunen anlasabildigim arkadaslarin benim gibi tüm haritayi dolasip , arastirip belki stone kaynagina yakin belki icine alabilecegimiz , yanina kucuk agaclik alan yapabilecegimiz, fishing icin bir kare de olsa su olan en onemlisi konum olarak saldiriya en guclu savunmayı yapacak bir alan arayisina girmesini istiyorum.kaleyi yapmak icin gerekli skill ve malzemenin coğuna sahibim.
Mortis said:

serverlara reset atarlar

Ben reset beklemiyorum fakat olacaksa da simdiden en kafamıza yatan bolgeyi secmek ciddi zaman kazandiracak.Harita degismezse diledigim bolgeye kurulurum arkadaslarimla hemen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...