Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hahah aynen ağaç resminin orada ağaç yok ya harita da adapte olsa çok güzel olur hehe bu arada Anelor'a vurunca skill geliyor mu denediniz mi? zırhlar parçalanmıyor sanırım. Inanılmaz boks döner eğer iyi skill geliosa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 pati guildinin cevresinde bir alani kapatip agaclandiralim. kule range ine bakip kulelerimizi duzenli dikelim. iki guidin de kapisi olsun alan için belki yanyana ve kule destekli. fazla oklarimizi oraya koyalim. fidan tasima icin 5 cart var minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mortis said: hahah aynen ağaç resminin orada ağaç yok ya harita da adapte olsa çok güzel olur hehe bu arada Anelor'a vurunca skill geliyor mu denediniz mi? zırhlar parçalanmıyor sanırım. Inanılmaz boks döner eğer iyi skill geliosa haha 1 geliyor abi. kendini yorduguna değmez. Ha varsa macro programı bize söyle lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 csubasi said: pati guildinin cevresinde bir alani kapatip agaclandiralim. kule range ine bakip kulelerimizi duzenli dikelim. iki guidin de kapisi olsun alan için belki yanyana ve kule destekli. fazla oklarimizi oraya koyalim. fidan tasima icin 5 cart var minimum abi mantikli valla, full toparlanip arka tarafa genisleyen yeri kapatsak aslinda guzel orman olur otarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Masticore said: abi agac resminin orada agac kalmamıs. Oyun apocalytic dünya'ya dogru gidiyor sadasf. Populasyon fazla galiba yetmiyor map artık. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 haritanın ekolojik yapısı bozuldu, çöl ormana döndü en bol çeşit ağaç türüde orda var, diğer yerler de ağaç yok düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Archery ile tower range'e girmeden towera vuruluyormu deneyen varmı. Şu malum guildi dümdüz edip, başka yere yollayalım diyorum bu haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hadibea said: Archery ile tower range'e girmeden towera vuruluyormu deneyen varmı. evet bow dmglari cok dusuk.tower life 2 katina cikarildi.biraz zaman alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 lockpicking kasmaya gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Calacaksan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 demir getirin hemen yapayım bs 24 oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Suclu olacaklar okusun lutfen oyun begenildikce ünü , oyuncu sayisi artacak , oyuncular stratejik, kaynaklara yakin bolgeleri ele gecirmek icin savasmaya baslayacak . ben cok dusundum suclu olduktan sonra tek basima saldiriya ugramis bir kalenin onarimini saglayacak zamanimin oldugunu sanmiyorum. bu durum guild uyesi olmaya yönlendiriyor . suçlu olmayi duşunen anlasabildigim arkadaslarin benim gibi tüm haritayi dolasip , arastirip belki stone kaynagina yakin belki icine alabilecegimiz , yanina kucuk agaclik alan yapabilecegimiz, fishing icin bir kare de olsa su olan en onemlisi konum olarak saldiriya en guclu savunmayı yapacak bir alan arayisina girmesini istiyorum.kaleyi yapmak icin gerekli skill ve malzemenin coğuna sahibim. Mortis said: serverlara reset atarlar Ben reset beklemiyorum fakat olacaksa da simdiden en kafamıza yatan bolgeyi secmek ciddi zaman kazandiracak.Harita degismezse diledigim bolgeye kurulurum arkadaslarimla hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oyun alpha'da daha, bu oyun release olursa bir gün serverlara reset atarlar, En kötü yeni serverlar açılır ona geçilir vs. Şu an herşeyi denemek lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ilk goldumuzu da yaptık H.O KANKYLER ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 rare su ve kömürleri bulursanız saklayın legendary silah yapımına yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Beyler Dex kesinlikle kasın :D suan 201 dex var ve Can sıkıcı derecede crit vuruyorum :D dagger ile 40 vuruyom sürekli aptal ogrelere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 of ne güzel silahlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 az sülfür var mı beyler 50 yapayım su tinkeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mortis said: of ne güzel silahlar var ya o silah degil nükler bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Apocryhpa isimli arkadaş benle irtibata geçebilirse çok şukela olcak. Shopunun yerini ayarlamamız lazım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 O silahla bana vursa yarısı boşa gitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 laraken kesin oyundasın ve kendi çiftliğinde takılıon di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kendi halinde blacksmith olabilioz mu? veya kütüphaneye kapanıp büyüleri araştırıp öğrenen mage olabilioz mu? sevdiğimiz kızla evlenirken başlık parası verebilioz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 tinker 50 oldu bende en kral kilitten isterseniz matları getirirseniz yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar