Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

rare matı zaten ben yapıyorum gordugume gore %50 rare mat kullandımmı %85 rare item cıkıyor .
Oyunun crafter bolumunu cok begendim pvp icin başka bir karakter acıcam ki buyuk ihtimal pk olucak o
akirafesin catısı altında güvende olucak .
tam gaz crafterlıga devam .
Rare ok yapıyorum cok daha iyi vuruyor .
Gecen yaptıgım bir rare mace le kömür madenini tek vuruşda aldım .
Sosyal ağlarda paylaş

Zeyth said:

Karakterimi savaşcı olarka düsünüyorum köylerinizde koruyucu olabilirim isterseniz yada ne görev verilirse yapmak isterim maksadım beraber güzel vakit geçirmek

bence sadece warrior yaparsan cok sıkıntı yaşarsın 3 ya da 4 warrior skill 4 craft gather kıyak olur. Cünkü MEsela farming en basiti ve beleşten 50 HP demek sen bilirsin tabikide. ÇARINA ÇİFTÇİLİK KAS DERİM
Sosyal ağlarda paylaş

Nights watchun nihai benimde tek amacim lakerslarin kalesini bokunu pusurunu ellerine vermek ama su anda memberlarimiz lowbie oldugu icin savasa girersek muhtemelen kazanamayiz diger patiler omuz atmadikca.

Bizde simdilik ateskes yaptik kendimize safe zone hazirlayip memberlarin rahat kasmasini saglayacak duzeni kurmak icin. Biraz skilleri itemlari duzeltince ilk isimiz adamlari duduklemek, onlarla beraber takilmamiz soz konusu degil. Yeni territory sistemiyle bir gecede kalelerinin disinda kalan butun shop/towerlarini yikicam sadece biraz zaman lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lakers guildi-vsg ozellikle- onlarin sinirlarinin disinda bir yere shop kurmami engelledi. kitleri kurmustum kirmaya basladilar. gunluk harac istiyorlar her shoptan. daha once de niye agac kesiyosun diye olay cikarmaya calisiyorlardi. drego duvari genisletmeye baslayinca suursuzca mesai yapip kuleler diktiler
aptalca stone kaynaginin ustune hem de.

hasta bu cocuk. yaptiklarindan sonra emeklerini yakip yikmak istiyorum artik, su an bize vakit kaybettirdikleri ve edecekleri icin.
http://i.imgur.com/FSYQzxT.jpg?1
Sosyal ağlarda paylaş

Sethlor said:

Nights watchun nihai benimde tek amacim lakerslarin kalesini bokunu pusurunu ellerine vermek ama su anda memberlarimiz lowbie oldugu icin savasa girersek muhtemelen kazanamayiz diger patiler omuz atmadikca.

Bizde simdilik ateskes yaptik kendimize safe zone hazirlayip memberlarin rahat kasmasini saglayacak duzeni kurmak icin. Biraz skilleri itemlari duzeltince ilk isimiz adamlari duduklemek, onlarla beraber takilmamiz soz konusu degil. Yeni territory sistemiyle bir gecede kalelerinin disinda kalan butun shop/towerlarini yikicam sadece biraz zaman lazim.

ben deli gibi bs kasıyorum sonra zırha baslıyacam yakın uzun vadede herkesi donatırız .
oyun da item cok önemli .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...