akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 rare matı zaten ben yapıyorum gordugume gore %50 rare mat kullandımmı %85 rare item cıkıyor . Oyunun crafter bolumunu cok begendim pvp icin başka bir karakter acıcam ki buyuk ihtimal pk olucak o akirafesin catısı altında güvende olucak . tam gaz crafterlıga devam . Rare ok yapıyorum cok daha iyi vuruyor . Gecen yaptıgım bir rare mace le kömür madenini tek vuruşda aldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 servers up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 onemli uyari baskasinin imal ettigi itemi ,kit , cart vb. alirsaniz crim oluyorsunuz 25 dakika crim olan guild arkadasimi kulelerle korunan hucreme alabililrim afk kalmasi icin uzerinde degerli item varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Hucum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hammer kılıcdan daha iyi sanki OOO patinin bölgesi yazıyor coook cool olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Zeyth said: takip edicem 1 skill max 50 oluyor, 400 skill cap var. Skill cap dolunca düşüşe alırsın istemediklerini. Şimdilik hepsi yükselsin stat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Zeyth said: Karakterimi savaşcı olarka düsünüyorum köylerinizde koruyucu olabilirim isterseniz yada ne görev verilirse yapmak isterim maksadım beraber güzel vakit geçirmek bence sadece warrior yaparsan cok sıkıntı yaşarsın 3 ya da 4 warrior skill 4 craft gather kıyak olur. Cünkü MEsela farming en basiti ve beleşten 50 HP demek sen bilirsin tabikide. ÇARINA ÇİFTÇİLİK KAS DERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Abi deliricem, 7 silver 21 mithril 100 iron 60 copper 2 rare 2hand sword, 150 def set ve bi sürü şey daha gitti adam öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 neden gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 adam öldürdü abi 150 can mı ne var 2 tane vurdu of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 cevaplar için teşekkürler beraber oynayabileceğimiz bi grup yada olusum varmı ? oyun rehberini bulamadım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 WoodsOfYpres said: Abi deliricem, 7 silver 21 mithril 100 iron 60 copper 2 rare 2hand sword, 150 def set ve bi sürü şey daha gitti adam öldürdü crim olarak bunları cebinde mi taşıyordun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hatun dalmıs bisilere crim olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Kalenin etrafı shoplarla dolu nasıl duvar örülecek bunlar varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi lakersla takiliosanız ben cikiorum guildden, elemanlarla aram iyi deil kestilerde geçenlerde beni ztn anlaşamıorum adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Nights watchun nihai benimde tek amacim lakerslarin kalesini bokunu pusurunu ellerine vermek ama su anda memberlarimiz lowbie oldugu icin savasa girersek muhtemelen kazanamayiz diger patiler omuz atmadikca. Bizde simdilik ateskes yaptik kendimize safe zone hazirlayip memberlarin rahat kasmasini saglayacak duzeni kurmak icin. Biraz skilleri itemlari duzeltince ilk isimiz adamlari duduklemek, onlarla beraber takilmamiz soz konusu degil. Yeni territory sistemiyle bir gecede kalelerinin disinda kalan butun shop/towerlarini yikicam sadece biraz zaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 adamlar da aynısını düşünüyor mu acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Keske dusunseler content olur. Ama adamlar acik acik soyledi biz merchant guildiyiz savas istemiyoruz diye anca ufak tefek ipnelikler yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Shit gets real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Lakers guildi-vsg ozellikle- onlarin sinirlarinin disinda bir yere shop kurmami engelledi. kitleri kurmustum kirmaya basladilar. gunluk harac istiyorlar her shoptan. daha once de niye agac kesiyosun diye olay cikarmaya calisiyorlardi. drego duvari genisletmeye baslayinca suursuzca mesai yapip kuleler diktiler aptalca stone kaynaginin ustune hem de. hasta bu cocuk. yaptiklarindan sonra emeklerini yakip yikmak istiyorum artik, su an bize vakit kaybettirdikleri ve edecekleri icin. http://i.imgur.com/FSYQzxT.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Pati guild'dine uzakdayım ama yardım gerekirse gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 şimdi girdim 2 saat silver kastım biraz... guild'in yıkılmasına 4 saat kalmıstı... Tahta duvarlar haric saglam herseyi tamir ettim. kalenin etrafını taş duvarın içerisinden towerlar dikmemiz lazim (4'er kare boşlukla sanırım) Ben yokum büyük olasilikla hafta sonu biriniz bi zahmet yapsın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Sethlor said: Nights watchun nihai benimde tek amacim lakerslarin kalesini bokunu pusurunu ellerine vermek ama su anda memberlarimiz lowbie oldugu icin savasa girersek muhtemelen kazanamayiz diger patiler omuz atmadikca. Bizde simdilik ateskes yaptik kendimize safe zone hazirlayip memberlarin rahat kasmasini saglayacak duzeni kurmak icin. Biraz skilleri itemlari duzeltince ilk isimiz adamlari duduklemek, onlarla beraber takilmamiz soz konusu degil. Yeni territory sistemiyle bir gecede kalelerinin disinda kalan butun shop/towerlarini yikicam sadece biraz zaman lazim. ben deli gibi bs kasıyorum sonra zırha baslıyacam yakın uzun vadede herkesi donatırız . oyun da item cok önemli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bu ne lan uo olmuş bu geleyim mi adam lazım mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Allah belasını versin bunların ya 4 mithril için kesiyorlar, direk tek atıyor hayvanda nasil bir silah varsa. itemi iyi olan dövücek her türlü , unlike uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar