Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

hattox dünkü taoka sen misin ?

bu arada anelora ve forumdansa tuakaya teşekkür ediyorum dün için. bize yol yordam gösterdiler karnımızı doyurdular saolsunlar :D

aynen touka benim rica ederim.

Archery kasmak isteyenler için harika bi taktik buldum. Yaratıkların olduğu yere 4 şerit şeklinde Fence yapıyorsunuz (3 firewood isteyen varya) Çekiyorsunuz çitleri sonra Yaratığı oraya takıyorsunuz dümdüz vuruyonuz. Beleşten 3xp. Bir de bowun bi bug'ı var şöyle, İlk oku gerdiğinizde biraz bekleyin sonra 0.75 saniye mousea basılı tutup bırakın tutup bırakın peş peşe yapabilirseniz çok hızlı kasabilirsiniz. Onun hassasiyetini anlarsınız biraz piştikten sonra zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Felern said:

Yeni bir bug bulmuşlar. Shoplara stack olarak koyulan itemlar çalınabiliyormuş. Shoplarınızda item saklarken dikkate alın bunu.

steam community

satisa koymazsaniz sorun olmaz, ben fiyat falan koymayip satisa koymuyorum direk.

said:
Using the split command on an item in a shop, then it drops all but the initial item of the stack. Only just realised it could be done, by an honest person telling me to pull all stacked items from sale, but i did save some stock, but lost a heap as well. You dont get flagged either as you are not lockpicking, its just some overflow bug.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...