Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Farming :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aynen farming. kasması en kolay skill ayırca flux ve black lotusmu ne lazım crafterlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hattox dünkü taoka sen misin ? bu arada anelora ve forumdansa tuakaya teşekkür ediyorum dün için. bize yol yordam gösterdiler karnımızı doyurdular saolsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Korax yatır olmus,guild binasında. R.I.P http://i.imgur.com/BqQ0Ist.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hahah hala PKlıktan kurtulamamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 chyaya [geliştirici] 5 May @ 11:19am We don't have any plans to wipe the server yet, but if we do, it will not be because the Early-Access is finished. Henuz planlarimiz arasinda server reset yok. http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/620712364038574721/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Yeni bir bug bulmuşlar. Shoplara stack olarak koyulan itemlar çalınabiliyormuş. Shoplarınızda item saklarken dikkate alın bunu. steam community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Su oyuna iyi bi sponsor bulabilirlerse ciddi potansiyeli var umarim fakirlikten aylarca bos bos oturmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bastırın beyler her türlü çirkefliği yapıyoruz guild fix topakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Aiko said: hattox dünkü taoka sen misin ? bu arada anelora ve forumdansa tuakaya teşekkür ediyorum dün için. bize yol yordam gösterdiler karnımızı doyurdular saolsunlar :D aynen touka benim rica ederim. Archery kasmak isteyenler için harika bi taktik buldum. Yaratıkların olduğu yere 4 şerit şeklinde Fence yapıyorsunuz (3 firewood isteyen varya) Çekiyorsunuz çitleri sonra Yaratığı oraya takıyorsunuz dümdüz vuruyonuz. Beleşten 3xp. Bir de bowun bi bug'ı var şöyle, İlk oku gerdiğinizde biraz bekleyin sonra 0.75 saniye mousea basılı tutup bırakın tutup bırakın peş peşe yapabilirseniz çok hızlı kasabilirsiniz. Onun hassasiyetini anlarsınız biraz piştikten sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Masticore said: Korax yatır olmus,guild binasında. R.I.P http://i.imgur.com/BqQ0Ist.png EHeueh abi guild binasinin ustune cikip, relogin olunca oraya atiyo karakteri. Pklik gecsin diye afk biraktim, autohotkey ile de makro yazdim dusmesin diye dsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Felern said: Yeni bir bug bulmuşlar. Shoplara stack olarak koyulan itemlar çalınabiliyormuş. Shoplarınızda item saklarken dikkate alın bunu. steam community satisa koymazsaniz sorun olmaz, ben fiyat falan koymayip satisa koymuyorum direk. said: Using the split command on an item in a shop, then it drops all but the initial item of the stack. Only just realised it could be done, by an honest person telling me to pull all stacked items from sale, but i did save some stock, but lost a heap as well. You dont get flagged either as you are not lockpicking, its just some overflow bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sehre el atin gelince bi, yikilmis heryer bende toparliyorum ic kaleyi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 allahını seven tamire gelsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi shoplara satisa koymayin stacked itemlari catir cutur dusuruyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Korax said: sagol.duzeltmek icin kapadilar dukkani.umarim hemen hallederler de oyuncular sogumaz yapimcilara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bana shop yapabilcek var mı? itemları koymam lazım cok fazla yer kaplıyor itemlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ahh be hiç birşey calamadim 50 petal var sadece 100 tüy 50 wool umu calmislar sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ben 2000 tane mithril arrow caldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 tek tek koyunca sorun yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yok tek koyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 oha 2000 tane mithril arrow. Bi kuleye koyup denesene 5 tanesini ne kadar damage koyuo zombilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Benim arkadaş çalışıp çalışmıcağını bilmiyor laptopunda şimdi ben tree of life alsam steam şifresini ona versem denese falan farkli ip muhabbetinden sorun oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Olmuyor. Ben hem evde hem de işte login oldum. Sadece Steam mail onaylaması istedi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar