Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Adamı merakta bırakmayın , iş yerindeyim sabah 7ye kadar çatlatmayın :D Atın işte 2-3 SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 akirafes said: oyunun mekanikleri cok guzel insanlar geliyor ormanları yıkıyor yerine yeseren yeni filizleri dikmiyor onun yerine evler kuruyor doganın dengesini bozuyor . Dİkkat et bak hayvanlarda yok oluyor . Ama harita cok cok buyuk eminimki her yerini tam dolaşmıyan cok vardır Ve yerleşicek bir yer her zaman var. Yıkıcı İnsanlardan uzak . Bilemiyorum. 3 günlük bir sürede bulunduğumuz bölgede kesilecek bir ağaç kalmadı. Diğer bölgeleride gezdiğim zaman özellikle yeşil bölgelerde durum pek aydınlık gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 hani resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 naptiniz lan kanal istanbul mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 sinera said: harcanan kaynaklarin yerine cabucak yenisi geliyor.kurutuyorum ormani taşlari respawn oluyorlar.biraz zaman lazim eger sen kaynagi arttiracak fidan dikmek vb hamleler yapmazsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 EHuheh guzeldi bugun ya, tas duvarlar falan bitti. Balkonda acilis konusmasi yaptim hatta, buyrun ssler :D Sonra billale egemende katildi dsgsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Buarada sewing 22 oldu millet Set isteyen gelsin yamacima. Her bir set parcasi icin malzemeler: (Her parcadan yap derseniz assagidakileri 4 ile carpin) Fleece (24 tane) ya da Linen piece (24 tane) (Fleece ile daha iyi set yapiliyo) Wooden ruler (5-6 tane) Needle x1 (yoksa copper sculpture 2 tane) Ve hatta linen piece ve fleece'leri bana getirirseniz 30'a tamamladigimda en baba seti yapiyorum. Kastirin su kardesinizi, sonra akalim setlerle 100+ armorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abi şu mitril , quatz ve meteorite oreler ne işe yarıyor daha çözemedim çözebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Skill arttıkça kullanılacak malzemeler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 baktım ben şimdi kale sapasağlam 1-2 tane hasar almış duvar vardı onardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Anelor el atmışken nights watchada bakarmısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Aksam yine ziyaretinize geleceğim, malum iron yok eski yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Akirafes sagolsun hallettik,kaç gündür carpenter sıkıntısı cekiyorduk. Şimdi Stone Gate ve iron arrow'lu stone tower diktikmi, arkamıza bakmayız daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 benim de artık yığılan stokların tüketilmesinde katkı yapmam lazım. skillerim yerlerde sürünüyor gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Bu akşam bizim şehrin güneydoğusuna doğru bir sefer yapacağım. Korax gitmeden bir set dizersen ii olur, 40-50 tane linen var sanırım, linen cloth'da var. (suntw oyundaki nick) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bu akşam arkadaşlar giyinelim kuşanalım bir gezelim etrafta ne varsa keselim, linen minen toplar macera yaşarız. biraz ırgatlığa ara verelim. ama tabi bi ara towerları da bitirmemiz gerekecek mehehe ben towerları set olarak yaptım. kurulmayı bekliyorlar. En son ben yatarken Bonesoul dikmeye başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 olm biz sizin biraz kuzeye kurulduk 3-5 arkadaş. bize salça olmayın zırhlı mırhlı gelip pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 beni niye guildden attınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Guildi yeniden kurduk abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 FromTheHell said: olm biz sizin biraz kuzeye kurulduk 3-5 arkadaş. bize salça olmayın zırhlı mırhlı gelip pls :D adı ne guildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mortis said: FromTheHell said: olm biz sizin biraz kuzeye kurulduk 3-5 arkadaş. bize salça olmayın zırhlı mırhlı gelip pls :D adı ne guildin? Adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abi canavar kim forum'dan ? Ben onu cok merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Canavarın diktiği towerlar nasıl :) Bu hızda devam ederse biz komple duvarları kaldırıp duvar şeklinde tower dikmeyi düşünüyoruz köye. PK fln gelirse yukardaki köyün batı kapısına koşun sadece. Gerisini towerlar halleder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mortis said: FromTheHell said: olm biz sizin biraz kuzeye kurulduk 3-5 arkadaş. bize salça olmayın zırhlı mırhlı gelip pls :D adı ne guildin? baobab. sizin kuzeydeki gölün hemen sağ tarafında. nehir kenarı. çirkinleşmeyin pls dost olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sefer yapılacak istikamet belli oldu, akşama baltaları bilemeye başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar