Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akirafes said:

oyunun mekanikleri cok guzel insanlar geliyor ormanları yıkıyor yerine yeseren yeni filizleri dikmiyor onun yerine evler kuruyor doganın dengesini bozuyor . Dİkkat et bak hayvanlarda yok oluyor .
Ama harita cok cok buyuk eminimki her yerini tam dolaşmıyan cok vardır
Ve yerleşicek bir yer her zaman var.
Yıkıcı İnsanlardan uzak .

Bilemiyorum. 3 günlük bir sürede bulunduğumuz bölgede kesilecek bir ağaç kalmadı. Diğer bölgeleride gezdiğim zaman özellikle yeşil bölgelerde durum pek aydınlık gözükmüyor.
Mesaj tarihi:
sinera said:

harcanan kaynaklarin yerine cabucak yenisi geliyor.kurutuyorum ormani taşlari respawn oluyorlar.biraz zaman lazim eger sen kaynagi arttiracak fidan dikmek vb hamleler yapmazsan...
Mesaj tarihi:
Buarada sewing 22 oldu millet

Set isteyen gelsin yamacima.

Her bir set parcasi icin malzemeler:
(Her parcadan yap derseniz assagidakileri 4 ile carpin)

Fleece (24 tane) ya da Linen piece (24 tane)
(Fleece ile daha iyi set yapiliyo)
Wooden ruler (5-6 tane)
Needle x1 (yoksa copper sculpture 2 tane)

Ve hatta linen piece ve fleece'leri bana getirirseniz 30'a tamamladigimda en baba seti yapiyorum. Kastirin su kardesinizi, sonra akalim setlerle 100+ armorla.
Mesaj tarihi:
bu akşam arkadaşlar giyinelim kuşanalım bir gezelim etrafta ne varsa keselim, linen minen toplar macera yaşarız.

biraz ırgatlığa ara verelim.

ama tabi bi ara towerları da bitirmemiz gerekecek mehehe
ben towerları set olarak yaptım. kurulmayı bekliyorlar. En son ben yatarken Bonesoul dikmeye başlamıştı
Mesaj tarihi:
Canavarın diktiği towerlar nasıl :) Bu hızda devam ederse biz komple duvarları kaldırıp duvar şeklinde tower dikmeyi düşünüyoruz köye. PK fln gelirse yukardaki köyün batı kapısına koşun sadece. Gerisini towerlar halleder :)
Mesaj tarihi:
Mortis said:

FromTheHell said:

olm biz sizin biraz kuzeye kurulduk 3-5 arkadaş. bize salça olmayın zırhlı mırhlı gelip pls :D

adı ne guildin?

baobab. sizin kuzeydeki gölün hemen sağ tarafında. nehir kenarı. çirkinleşmeyin pls dost olalım
  • Yeni Oluştur...