csubasi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 oyun coook iyi.daha da gelicesek . anilarimi yazmak isterdim , hikaye , gorev yok siz yaziyorsunuz . dilediginiz yapin. oynamaktan bakamiyorum foruma artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 5-6 saat çılgın gibi oynadım. guildlerde yer yok diye okuduğumdan gittim hafif yakınınızda çala çırpa barınak kurdum kendime. çok iyiymiş lan oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Anelor said: edit: bütün paramı silver coine çevirmiştim silver coin buglı sanırım repair edilmiyor onla aklınızda bulunsun. Shift Sağ Click ile silver para coppera dönüyor. Aynı sistemle 20 stack olan bir eşyayı 10/10 haline falan da getirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 korelimisiniz aga bune ya teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 oh 24 oldu lockpick, kırmızı olunca oyuna zevk geldi resmen ya. ailenizin hırkızzı her türlü base assaulta giderim. yeterli tower sayısı az olsun. -Mosqi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Dün yukarı dağlardan bir filiz spore tree getirip dikmiştim.Bugun baktım her yere yayılmış,toprakta mantar yetişmeye başlamış fln. Bu oyunu bu yüzden cok sevdim ya... Cok eksik var ama bir okadar da özgürlük. http://i.imgur.com/aqxeZMR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 bende epey diktim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narcosis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Arkadaşlar dun giremedim, pati koyu kapalı guild key var. şu guild olayını halledelim biran evvel giremiyorum koye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 kuleleri diktikten sonra bugün hırsızlık olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Beyler oyunu aldığımda napıyorum şimdi? Mekan nerdeydi? 100 sayfa olmuş bulamıyorum. Ne kasayim vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 3000, 4300 kordinatlarında mekan gel kafana göre skill falan kas işte şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Giovanni said: Beyler oyunu aldığımda napıyorum şimdi? Mekan nerdeydi? 100 sayfa olmuş bulamıyorum. Ne kasayim vs? http://i.imgur.com/547t13X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 patiden cıktım paticige girmek icin dolumus, mik gibi dısarda kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 İki tane mi guild var şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 guild bir in binayı yıktım yeni merkeze tasiyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Giovanni said: İki tane mi guild var şimdi? Guild member limit artana kadar boyle idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Beyler en bol copper nerede bulurum haritada işaretleyebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 guilde iki tip dadandı nexus guildinden pkyım resskil cekio herifler bıkmadı sdfdsf ne zaman gecio bu pklık ya iyiki bi lockpick kastık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 e'ye basıp sol altta criminal sembolünün üstüne gelince mousela görürsün kalan süreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Şehre geldim 3000,4000 ama hayalet olmuş kimse yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Xonthiyle yukardaki köyü kurıcaz bugün. Yukarıya bişe kurmayın duvarlar kuleler bitene kadar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Abi EU serverindasiniz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 evet eu. 2907 4366 ya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ya şu oyunu kordinasyon içerisinde oynayabilsek çok keyif alacaz da sürekli emeklerimiz boşa gidince herkes demoralize modda takılıoyr şehir kuruoruz bilmemen tam duvarları çekmiyoruz ertesi gün evler soyuluyor binalar yıkılıyor sonra of böle olmaz modunda herkes iice kaosa sürükleniyor. bi şu baştan düzgün yapıp bitirsek sonra skill kasıp etrafı gezmeye başlıcaz da yapamadık 1 haftadır oyunu oynuoruz daha yerleşemedik bence Türklerin göçebeliği de bu yüzden. onlar da bizim gibi bi yerleşememiş sürekli kaosdan. o yüzdne hep göçebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 fsfsdf ahaha mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar