Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben mekandayim burasi cok kötü ve kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 çöle doğru devam edin o zaman, öyle düz alan zor bulunur ama söyliyim. etrafa büyük guildler var o sorun olabilir dediğin gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yenı yer ısaretlyın omzaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yuzerek gelmeye calisiyorum bakalim acliktan olmeden varabilcek miyim karaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 çok dolaştım ben ama dediğim gibi boş yer yok zaten hep böyle burası gibi düz yerde zor bulunur. çöle falan bakın en boş yer orası sonuç olarak dolacak her yer. bu baktığınız yerde aklınızda olsun yani, geri döndünüzde boş olarakda bulamıyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yok abi varamiycam belli oldu. ama durmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 batgory toppla abi çabuk bir sürü ore var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abı son karar nedır sımdı noktaya geldık bız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beni kesti o aptal mrkebap sdfdsf ama ogrelerin icinde ölünce o da ölüp durdu itemler gitti haliyle neyseki noob itemdi hepsi, nereye gidiyoruz simdi birisi mapta bi yer noktalasın oraya gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yurdum insanından neden adam olmadığının bir gösterisine şahit olduk durduk yere elaleme dalıp öldüler, yer zaten yalan boşa zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 sevmeyenler oldu ama, tüm haritayı dolaşmadığı için kıyaslayamaz. ben diyorum ki her yer dolu zaten burası gibi ordaki düz boş alan yer gibi yerde göremedim ben ancak çöle bakılabilir orasıda çöl pek sıcak bakmıyolar. dolaşın işte tahminimce burası aklınıza yatcak en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 eşyalarınızı nereye koyuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 toplanma noktası belırledık burada topalanın yer bakalım topluca7 kisiyiz su anda, toplanın konusalım yer secelım topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 3 kişi ordayız biz şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben şu lava bölgesine girdim ne bir taş ne bir coal ne bir iron ne bir yiyecek , buralar rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 mighty yolda gırerken adamlar tastan kuleler yapmıs ıllakı cevrede olacak rezerv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bombilo said: toplanma noktası belırledık burada topalanın yer bakalım topluca7 kisiyiz su anda, toplanın konusalım yer secelım topluca sunu koyayım tekrar, toplanma bolgemız once buraya gelın oradan topluca yer sececez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kesif nasil gidiyo sarilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dolanıyoz hala, mighty, wisp sizden naber varmı buldugunuz bı yerler guncelleme yapın bız karlı bolgeyedekı su kenarlarına dogru bakıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 lavayı gezdim üstündeki çölü gezdim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 biraz daha dolaş benim dediğim yerin değerini anlıycan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bi yer bulduk, tas cok var ama iron bulamadık henuz. ne diyosunuz?*tas cok. *kurulu duzunde var cokerız buraya. (etrafı taslarla cevırmeye baslamıs eleman dırek cokerız) *iron bualamadık henuz cevrede. *suya uzak yanlız. *etrafta guild yerlesımi yok. suraya bı gelın arastıralaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bizim karinlar acikmaya basladi beyler. Hadi bulun bi yerler de cokelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Etrafinda falan kimseler yoksa iyidir bence simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 nasıl yemek yiyoruz? sizi nasıl bulucam? guild inv atabılıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar