dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 başka yere geçicez mi bitiriyo muyuz smith i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 roll back gelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 nekadar roll back ? bütün duvarları bitirmiştik!!! Başka yer konusuna açığım, carp 25 hazır dolayısıyla resource olduğu sürece bütün binaları istediğimiz yere kurarız. Ben önce bir iki gün asıl ihtiyacımız nedir üzerine çalışalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kapanmadan 20-25 dk öne çekmiş Yapalım mı diyotum çünkü, iron vs farm lamak zor burada, ama başka avantajları var, her türlü bir resource için farklı bir yere gidilecekse kalabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mighty_THoR said: arayanlar için buradayız Hala burada misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bana tamingden bahsedin. Kurt tameleyebiliyor muyuz? Sonra bizim yerimize döğüşüyorlar mı? Büyü sistemi nasıl oyunda? Healing var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 o kadar gündem siyaset içli dışlı oldum ki "kürt tameleyebiliyor muyuz" diye okudum. küfür etcektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bathory said: Mighty_THoR said: arayanlar için buradayız Hala burada misiniz? evet şehri görürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Neyse applicationi yaptim. Bone sagolsun ilk gordugu an "gel dovek sunu lan"la karsiladigi icin baya sicak bi karsilama oldu asdkjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 smithy bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bathory said: Neyse applicationi yaptim. Bone sagolsun ilk gordugu an "gel dovek sunu lan"la karsiladigi icin baya sicak bi karsilama oldu asdkjfh ahaha yabancı sandıydım memleket topraklarını koruyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ben yeni char acicam ya. Hanim istedi diye actik bunu, soyle dosu killi bisey acayim. Hosuma gitmedi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hanımlar gerçek hayatta yok saçını kes, yok kilo ver, tüylerini yol der de, oyundaki karakterinin tipini seçene ilkkez rastladım. Disi karakter seçmen yasakmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Steam kutuphaneme baktim . 58 oyun var . Belki en ucuzu bu oyun . Ve eminim en cok uzun sureli oyniyacagimda bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 mighty yetıs, sehrın duvarları yıktılar duzeltmen lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kaos var su an sehirde herkes hayalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ne oldu ? duvarları moblardan düşen para ile tamir edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abı bı kısmı tamir yemıyo actılar 4-5 kare kahveden adamları toplayıp gelın kapıyı kırdılar tamır olmuıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Yettim, tamir niye yemiyor onu cozemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kim saldiriyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kesin Donanimhaber tayfasidir, 888 lerin karargahina çöktük diye başlık acarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi ben duvarları tamır ettım cogunu coinlede kapı tamamen gıttı acil kapatın, gece olunca ırzımıca gecıo moblar, guild halla dalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 benide guilde alın başvuru yaptım bide içerdeki binaları guild lock yapsanıza ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 musait olan 20+ carpenter acil et atsın gece moblar ırzımıza gececek yıne bız duvarları komple duzellttık ama kapı yapamıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 1 guild lock yapamıyoruz. 2 kapıları zaten yapamamıştık repair olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar