akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 cacodemon said: Şu an enpara hesabında para yok, o yüzden en erken yarın olur. liste spompas said: akirafes said: kabul eden 1 tiLi said: kabul eden 2 7thBreath said: hunterx said: miyaw33 said: Karag8z said: WoodsOfYpres said: kabul edenleri liste içinde güncelleyeceğim. iban no hatalı diyor bir daha kontrol edermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Masticore said: adventure pack ne ? Hangisini alıcaz Kesinlikle adventure pack almaya çalış canta cok degerli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 4 packte yok adventure falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 şu yorum yapanlara adv pack verecez hadisesi nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bi numara varsa bizede söyleyin öksüz gibi kalmiyim sonra gelecek hafta aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 şu adventure pack'i yorumla alma olayı 2 hazirana kadar haberiniz olsun ve otomatik gelmiyor. adamlara mail atıosun bekliosun cvp vermelerini fln. LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 o pozitif yorumların nerden geldiği anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hayatımın iki dakikası buna gitti : ( Mosquito said: şu adventure pack'i yorumla alma olayı 2 hazirana kadar haberiniz olsun ve otomatik gelmiyor. adamlara mail atıosun bekliosun cvp vermelerini fln. LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Dallas Server'ı gelmiş, EU'da %80'lerde, sabaha kalmadan oduna akarız :D. http://treeoflifewiki.org/Special:IframePage/ServerStatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 login zaten acıktı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Maedhros said: hayatımın iki dakikası buna gitti : ( Mosquito said: şu adventure pack'i yorumla alma olayı 2 hazirana kadar haberiniz olsun ve otomatik gelmiyor. adamlara mail atıosun bekliosun cvp vermelerini fln. LINK bende adventure pack olmasına rağmen gönderdim gift olarak başkasına da gönderebiliolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hadi *oyun ici goruntu paylasin *combat yetenekler hakkinda bilgi verin *anı yazın falan tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 abi herifler pic etti anılarımıza oyunu pazar gunu kapatarak, yazacak cok bisi yok :D ben bugun basladım 1 saat oynayabildim, iste pati guild'e girdim, mighty saolasun basicleri gosterdı, balık tuttuk yemek yedık, bide kapıları insa etmek icin amele gibi odun tasıdık ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 ilk random seçtim gemi falan cıktım bi adada oyun böle baya dandik geldi neyse dedim sonucta amac sosyallik geyik koşmaya başladım baktım etraftaki yaratıklar cok dandik falan böle alakasız yaratıklar biri goblin biri ayı biri koşan çiçek ulan insan biraz daha düzeyli yapar diye düşündüm neyse dedim devam ettim bu neyseler craftinge başlayana kadardı. sonra canavara dönüştüm ilk gün köyü bitirdim nerdeyse milletinde yardımıyla sonra yattım kalktım bi baktım köy yok neyse dedim mightynin köye yanladım duvarlarını tamamladım en birinci amelesi oldum kursa gidip gelicem dedim gittim serverda gitti şimdilik izlenimlerim bu kadar ayı gibi crafter olcam heralde cunku beraber mob kesicez derken birbirimizi kestik savaş sistemi varmı varsa nedir bilmiyorum sopayla dalmalı fakirlikten öldüğümüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 tiLi said: o pozitif yorumların nerden geldiği anlaşıldı haha steamden banlanmalı ya şu olaydan dolayı çakallıga bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 gecenlerde yazmışlardı pozitif yorumda bulunmak zorunda değiller diye ama ne kadar verirler pozitif olmayan yoruma bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bu arada kullanmak isteyenlere; windowed mode'da borderless gaminig ile windows çerçevesi olmadan oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Authenticatingde kaldım ya, başka başına gelen var mı? Oki şimdi anladım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 pfft 12saatlik maintance'e 4 saat daha eklenmiş. 9 gibi fln biticek galiba. neyse akşam bakarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mosquito said: bu arada kullanmak isteyenlere; windowed mode'da borderless gaminig ile windows çerçevesi olmadan oynanabiliyor. alt+enter yaparsanız tam ekran oynarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi ts fln kullansanıza. hasatı kaldırıp internet kafede kaçamak yapan yozgat köylüsü gibi niye yazışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 RP nin dibindeler iste. amele koylu gibi calisip o sekilde yazisiyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bak ya kanuniden de amele yedikya kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 oyun zevkine hastayim.. nelere hayir diyip nelere evet diyecegin bir sir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 benim steam hesabı kitlenmiş. steam olmadan alabiliyo muyuuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar