sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Ayrıca base kuracaklar, gelsin benden complexly lock alsın, öyle kursun base'i. Yoksa hırsızlar oyundan soğutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Wipe bir türlü gelemedi Tarihi belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Wipe sadece binalara geliyor.. Siz skilleri max ladınız mı ? Benim kendime yeniden base kurmam 3-4 gün sürer, herşeyi tam yapana kadar. Yani wipe beklemek bilmiyorum ne derece doğru. Keyif alıyorsan oyna.. Wipe sonrası veya öncesi çok çok bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 oyunda oyuncu var mı? steam community hub'dan bakıyorum eskiden 300-400 kişi oynuyo gösterirdi artık onu da göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Disardayim simdi, aksam bi daha girerim. guild bilgileri ve nasil katilinacagini soylesenize bi? Onceki sayfalarda verilmis sanirim da 200 sayfa icinden bulmaya calismayayim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 @di sana binek vereyim. oyuna girince haber ver. Ben girmiyorum bu ara wow dayım calıcaklar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Wipe la beraber major overhaul gelir beklentisindeyim, bu yuzden wipe i bekliyorum esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 akirafes said: @di sana binek vereyim. oyuna girince haber ver. Ben girmiyorum bu ara wow dayım calıcaklar zaten Abi eyvallah, ihtiyacim yok. Kendim yapayim edeyim istiyorum, zevki cikmiyo diger turlu de pati koy falan dendi diye soruyorum. Hali hazirda var olan community varsa oyunda icine girdyim diye ama grlmedi cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Oyunu öğrenmek gelişmek için en uygun dönem, wipe beklediği için oynamıyor kimse her yer boş. Normal de rahat vermezler gelişirken hırsız girer saldırı olur malzeme kıtlığı yaşarsın bulamazsın herkes topladığı için, ben ilk başladığımda boş yerlere kuruyodum adamlar gelip saldırıyordu bizim bölgemiz diye adamlara da baya uzağım üstelik, o bölgede maden vs topluyorum şonuçta adamlara kıtlık çıkarıyordum, anlayacağın öyle sorunlar yaşamazsın şu sıralar rahat bir şekilde takılırsın. Tavsiyem ağaç ve taşa yakın olan bir yere yerleş her şeyi kura kura git öğrenirsin hemen hemde istediğin gibi olur ben de öyle keyif alıyorum. oyunda kendin bir yer kuracaksan en çok ağaç lazım olacak. çöle yakın olan ormanlık bir yer şeç kendine iron lazım olunca uzak da kalmasın copper la işin baya sürecek zaten ormanlık dağlık alanlarda baya çok oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 haritanın ortasındaki ağaç en uygun yer şu an için tüm resourcelara yakın. Hawkeler var çok iyi oyuncular ve aktif olarak oynuyorlar şu an onlarla tanıştırayım istersen. Birde coordinat ver geleyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 di gelsene şu ağacın oraya. Sana bir base kurarız, kitleri, kilitleri ben hallederim. Resource olarak herşey var zaten burada, haritanın bug'lı bölgesi gibi.. Yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Yok gelmiyor bizden korkuyor. Bu ara üst düzey site yönetimi , halkından korkuyor. sun ok satan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ahah. Calisiyorum abi. Hani is arasinda askamlari max 20-25 dk giriirum, onda da kimseyi durtmuyorum cunku bulusmasi o kadar suruyo. Gidim gidim gelip takilirim ben oralarda, gorursunuz 1-2 gune (gelmem bule o kadar surer =P) Nick atski bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 nickin orjinalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 abi ben ağacın oraya geldim yok mu bana yardım edecek babayiğit, basicleri ogretecek noluyor ne bitiyor onu anlatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Guild'de aktif olan birilerini bul yardım ederler, wipe gelene kadar girmeyi bıraktı çoğumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ok satan hiç görmedim, feather satan da kalmadı. akirafes said: Yok gelmiyor bizden korkuyor. Bu ara üst düzey site yönetimi , halkından korkuyor. sun ok satan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 1-2 ay oldu bu arada wipe'den haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://www.treeoflifeforum.net/board/viewtopic.php?f=3&t=1285 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 iyiymis, skill kasam bari biraz vakit bulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 fazla iron feather zirt virt falan varsa verinde bs mining carp 50leyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Iron bulunuyor, bir adam var 40 tanesini 3 silver 'a satan, ben ondan aliyorum. Ama feather sıkıntılı, satan kalmadı, almadığıma yanıyorum zamanında 100 tanesi 3 silver'a kadar düşmüştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 archery'e buff falan mı geldi? en son 2 3 vuruyordu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Çıkışta üstümde 200 feather kalmıştı, oyuna girip versemmi birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Feather 8-) 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar