Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 zıplatarak koşturunca stat geliyor çok iyi düşünmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 akirafes said: ok yapmayı cözemedim ama elma atmayı ögrendim . Uzaktan iyi vuruyor özellikle biri önde kacıyorsa mutlaka seri atılan elmalar ile öldürüyorsun :P elma atmak nedir ya? nasıl ynai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 server geldimi durum ne sabahamı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 server takibi için: server status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Guildin yerini haritadan işaretler misiniz ss alarak ya da ne bilim koordinat falan verin server açılınca bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 eskilerde bi harita var işaretli zaten oradayız sağ alt köşede adamsı bi yer var daglık bölgesinde mavi nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 imamizer said: bak hemen sıradaki video için malzemeyi topladı. ama kendizi deme şu oyunu oynadım beğendim diye. kullanıyor bizi hep. agar.io oynadığım akşam en çok abone kazandığım akşam oldu Twitch'de sayenizde :D Bunu da oynarım acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 fir3blad3 said: Guildin yerini haritadan işaretler misiniz ss alarak ya da ne bilim koordinat falan verin server açılınca bi zahmet. 6823, 6169 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 cacodemon said: Buradan bir 4xPack çıkarabilirsek düşünebilirim. Bende enpara var. Kişi başı 10 TL'ye geliyor ^^ 2 kişi var bende. spompası da eklersek 3. seninle 4. var mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 tiLi said: cacodemon said: Buradan bir 4xPack çıkarabilirsek düşünebilirim. Bende enpara var. Kişi başı 10 TL'ye geliyor ^^ 2 kişi var bende. spompası da eklersek 3. seninle 4. var mısın ben varım beni ekleyebilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 4pack işine ben de girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Oyuna giricem , Authenticating your account dedi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bende de öyle ama yarın sabaha kadar kapalı falan dediler sanki yukarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 kapalı sunucular. sabah 5 civarı acılacakdı en son bılgıye gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Maedhros said: eskilerde bi harita var işaretli zaten oradayız sağ alt köşede adamsı bi yer var daglık bölgesinde mavi nokta dreagloth said: fir3blad3 said: Guildin yerini haritadan işaretler misiniz ss alarak ya da ne bilim koordinat falan verin server açılınca bi zahmet. 6823, 6169 Teşekkürler. Bu arada 1. sayfaya koyalım isterseniz şu bilgileri. Şunuda ilave edeyim. Mighty_THoR said: şuradayım beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ek bilgi: Adada spawn olarak oyuna baslamak icin buyuk gemiyi secmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Maedhros said: Mighty_THoR said: yalnız şu videodaki adamdan yüksek benim statlarım köle gibi kasabayı kasınca gelişti. Guild de yetki devredilmiyor o kötü olmuş köye gelen guild binasına tıklasın başvuru yapsın girer onaylarım. aynısını dusunuodum benimde yüksek lol Mighty_THoR GM Amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Radarıma girdi..biraz izlicem uzaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 4pack almak isteyen 7 kişi oldu. bunların arasında enparası olan cacodemon var. cevap gelmiyor şimdilik tiLi WoodsOfYpres spompas cacodemon miyaw33 akirafes 7thBreath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 lan ne güzel oyun.. açın serverlrı!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 resmen hevesim kursağimda kaldı ya, bikaç saat oynadıktan sonra. pazar gnü oyun mu kapatilir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 ben de deli gibi iron, sülfür, lava ore toplamıştım, roll back olursa yakarım server ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 4xPack için özelden veya buradan yazanların listesi hazır. Herkese tek tek yazamadım, mesaj kutusu dolu olanlar var (yine de alıntılayarak uyarı gönderelim). Bu arada 10 TL dedik ama öyle olursa ben paket indiriminden faydalanmış olmuyorum :/ enpara hesabıma 15 TL gönderen ilk 3 kişinin oyununu alırım. Şu an enpara hesabında para yok, o yüzden en erken yarın olur. liste kabul edenleri liste içinde güncelleyeceğim. Enpara'nın kampanyayı yanlış anlamışım. Toplam 25 TL iade ettiği için 4xPack'in bir avantajı olmuyor (en azından benim için). Hevesinizi kırdıysam kusura bakmayın. Liste iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 tiLi said: 4pack almak isteyen 7 kişi oldu. bunların arasında enparası olan cacodemon var. cevap gelmiyor şimdilik tiLi WoodsOfYpres spompas cacodemon miyaw33 akirafes 7thBreath hesap numaranı verirsen hemen hesabına gecerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 alıyoz mu bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar