xaty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 rare malzemeler neye yarıyor tam olarak? rare para çıktı bana, antika değeri mi var? bi de rare malzeme ile tezgah falan yapınca ekstra kıymeti oluyor mu? o tezgahtan çıkan ürünlere falan etkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 miyaw33 said: Malkocoglu wall hack yapıyor diye başlık açılmış steam de malkoc oyunu zor oynuyo, wallhack'i nasil yapsin ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hadibea said: şu bi köşede dursun ahaha. söylenecek birşey kalmadı zaten. suda dursun burda, bursaliymis "donanimci" arkadas, baska yerden ciksa sasardim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Akşam freemium önlem paketimi açıklıycam. Laraken'e söyledim asdafad yazmiyim buraya şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Firewood satın almak istiyorum yüksek miktarda . SAtan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 dün bir ara farming 10 level falan her denemede 1 level yükselcek şekilde ilerledi. normal mi öyle bir artış? bug falan mı oldu o ara? başka yetenekler için de var mı öyle şeyler powerhour'a girdik sandım ama geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 farming en hızlı artan skill, hata yok yani. İlerde bir düzenleme yaparlar sanırım. yükseldikce yeni tarlarlar açılıyor onunda öyle çok fazla bir getirisi yok ürünler daha çabuk büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hızlı artıyor da her denemede 1 artmıyordu, 30'ların başından 40 küsüre kadar her topladığımda level atladı aralıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 evet öyle şu an dediğim gibi bir ayar çekerler. yüksek farming'in çok az getirisi var şu an fazla bir şey eklememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 xaty said: rare malzemeler neye yarıyor tam olarak? rare para çıktı bana, antika değeri mi var? bi de rare malzeme ile tezgah falan yapınca ekstra kıymeti oluyor mu? o tezgahtan çıkan ürünlere falan etkisi? rare malzemeyle quality değeri olan item craftlarsan kalitesi artıyo işte rare falan craftlıyosun. skillinin yüksekliği ve şansınla alakalı ama tabi biraz da. rare itemlarla tezgah/duvar/bina falan yapınca bi artısı olmuyo anladığım kadarıyla. rare itemları yer sıkıntın yoksa biriktir skillerin yükselince rare mystic falan item yaparsın üst seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ne durumda beyler simdi guild isi, alsam bizede iş çıkarmı. Bekliyom hala, bi ara doldu hepsi falan diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 traptorex said: Ne durumda beyler simdi guild isi, alsam bizede iş çıkarmı. Bekliyom hala, bi ara doldu hepsi falan diyolardı. bana odun kes sna en iyi silahları vereyim oyunda Yalnızca odun . Çok şeymi istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Akirafes ben sana akşam 200-300 tane bırakırım,lazım olanları söylemen yeterli. Arada topluyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 @trap NW' de yer var alabiliriz. Ayrıca yeni başlayacak arkadaşlar için getir taşı, al başı kampanyamız devam ediyor. Evleriniz kalenin dışındada kalmıyor. Kaleyi büyütmek için gerekli taşı toplarsanız, 4 shopluk alan açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 aldım oyunu nere gelecem koordinat varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hatta etmişsin. kordinatlar 3000 ,4300 dü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 mapteki büyük ağaca git, sonra etrafındaki çimenli gibi alanın en kuzey doğusuna yürü görürsün pati köylerini muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Odun getir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 odun, taş, meteor, kömür, teneke patates, vine herbişi var köyü bulamıyon büyük ağacın oralarda dolanıyom bi düntya köy var. shadow of the world tree nin oralardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 odun varsa kosark gelir alırım seni dünyanın bir ucunda dahi olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Tekrikler karaca ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 evet karaca beni içeri aldı, bigboss yokmuş bende çıktım oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Su an big boss yok ama canavar köyleri geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Oyuna başladım daha yeni baya sardı ben kasarım asdfasdfas ts ms yokmu konuşaydık canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Oyuna dungeon eklendiğinde, şöyle bir sistem olsa; Dungeon'a girebilmek için özel bir anahtar gerekse, bu anahtarı da oyunda düşen rare materyallerden yapsak ve birden fazla crafter gerekse bu anahtarı yapmak için. Mesela 50 tinkering, 50 BS, 50 carpentery falan gerekse bu anahtarı yapabilmek için. Ne dersiniz, nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar