Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rare malzemeler neye yarıyor tam olarak?
rare para çıktı bana, antika değeri mi var?

bi de rare malzeme ile tezgah falan yapınca ekstra kıymeti oluyor mu? o tezgahtan çıkan ürünlere falan etkisi?
Mesaj tarihi:
dün bir ara farming 10 level falan her denemede 1 level yükselcek şekilde ilerledi. normal mi öyle bir artış? bug falan mı oldu o ara? başka yetenekler için de var mı öyle şeyler
powerhour'a girdik sandım ama geçti sonra
Mesaj tarihi:
farming en hızlı artan skill, hata yok yani.

İlerde bir düzenleme yaparlar sanırım.

yükseldikce yeni tarlarlar açılıyor onunda öyle çok fazla bir getirisi yok ürünler daha çabuk büyüyor.
Mesaj tarihi:
xaty said:

rare malzemeler neye yarıyor tam olarak?
rare para çıktı bana, antika değeri mi var?

bi de rare malzeme ile tezgah falan yapınca ekstra kıymeti oluyor mu? o tezgahtan çıkan ürünlere falan etkisi?

rare malzemeyle quality değeri olan item craftlarsan kalitesi artıyo işte rare falan craftlıyosun. skillinin yüksekliği ve şansınla alakalı ama tabi biraz da. rare itemlarla tezgah/duvar/bina falan yapınca bi artısı olmuyo anladığım kadarıyla. rare itemları yer sıkıntın yoksa biriktir skillerin yükselince rare mystic falan item yaparsın üst seviye
Mesaj tarihi:
traptorex said:

Ne durumda beyler simdi guild isi, alsam bizede iş çıkarmı. Bekliyom hala, bi ara doldu hepsi falan diyolardı.

bana odun kes sna en iyi silahları vereyim oyunda
Yalnızca odun .
Çok şeymi istiyorum .
Mesaj tarihi:
@trap

NW' de yer var alabiliriz.

Ayrıca yeni başlayacak arkadaşlar için getir taşı, al başı kampanyamız devam ediyor. Evleriniz kalenin dışındada kalmıyor. Kaleyi büyütmek için gerekli taşı toplarsanız, 4 shopluk alan açıyoruz.
Mesaj tarihi:
Oyuna dungeon eklendiğinde, şöyle bir sistem olsa;

Dungeon'a girebilmek için özel bir anahtar gerekse, bu anahtarı da oyunda düşen rare materyallerden yapsak ve birden fazla crafter gerekse bu anahtarı yapmak için.

Mesela 50 tinkering, 50 BS, 50 carpentery falan gerekse bu anahtarı yapabilmek için.

Ne dersiniz, nasıl olur ?
  • Yeni Oluştur...